Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44623 příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 08:30

Mrakoplas No ony nám docela doma kloužou na podlaze, ale je to dobrý poznámka, nesmí být teda moc výrazné ty gumičky

Offline Karja
44623 příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 08:33

Potrefenáhusa No to mi ani neříkej!

Offline Zuzuli
3758 příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 08:35

Musim rict, ze me osobne se na tom nelibi dve veci. Ze nekdo takhle hromadne ve skolce nazene deti na nejakou sluzbu, o jejiz cene a predpokladanem vysledku predem nijak neinformuje. Ani nevime i po primem dotazu, kdo to dela. A pak ten za me ponekud vyderacsky pristup "tady jsou fotky, zaplat nebo to bylo vytisteno uplne zbytecne a skonci to v odpadu". Ale uz jsem teda poucena, ze to asi je v Praze bezne. Jinak za mas je manzel odmitnul. Mame spoustu hezcich fotek a i ten kalendar pro babicky mivame celkem vyladeny, ja si s nim hraju v indesignu uz od rijna

Edit. Uz za nas nam do skoly po foceni posilali vzorove fotky a my si podle nich rikali, ze chceme treba celkovou pro sebe trikrat, pak dvakrat tu s kamaradkama a tak

Offline Potrefenáhusa
38809 příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 08:35

continuity Zuzuli    u nás nabízej i se sourozencema, na dveřích visí dlouhej reklamní letacek od fotografa i s ukazkama a malým písmem, takže to tam lustim po částech s miminem na ruce....bude to až v prosinci a mimino se dneska probudilo zase se strašnou nudli, takže se mě tady už hodinu drží za mikinu a vola mamama a nenene, tak se zatím focenim asi nijak vzrušovat nebudu 

Offline continuity
42976 příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 08:39

Zuzuli to si vyřešte ve školce, protože u nás tu cenu dávali vědět předem a taky, že se můžeme rozhodnout až pak. 

Buď ještě ráda, že jsi ty fotky alespoň viděla. Ve škole je učitelka vydala dítěti až oproti platbě. Ale zas si neumím představit, že na třídní fotku řeknu ne, ať už tam vypadá jak chce. (Letos name dokonce fotku bez našeho dítěte). 

Trochu chápu, že nemůžou řešit v tom množství tisíců malých skolkacku každého individuálně. Celé by to bylo dražší než ten fotopapír a pokud se jim vrátí 10% fotek, tak to je asi pro ně pořád výhodnější. 

Offline Karja
44623 příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 08:42

Zuzuli Mně to přijde blbý. U nás je teda termín focení, nějaká ukázková fotka, ale fotografka je furt stejná takže víš co čekat. Přesně jaké jsou možnosti počtu fotek a cena. A ty se nahlásíš dopředu, jaký chceš balíček. Některý rok jsou ty fotky méně povedené, jiné více. Ale vím, že první rok, to bylo nějak divně nasčítané, takže jsem zaplatila hrozně moc a nebyla jsem asi jediná, protože už to další focení za půl roku se to více specifikovalo a vyšlo to levněji. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 09:01

Zuzuli je to normální. U nás teda vybírají peníze dopředu. Já to nikdy nechci, nelíbí se mi to.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 09:02

Karja teplé kupuju v Lidlu, teď je budou mít, jsou vždycky ve vánoční kolekci. Ale já je teda nutím přezouvat i je.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 09:06

continuity na třídní fotku ne neřeknu, ale ta se v naší školce fotí až v květnu. Tohle jsou jen jednotlivci nebo sourozenci. Mně se nelíbí jednak ten balíček, většinu věcí bysme nevyužili, pozadí, rámeček, jak děti pózují (to moje neumí)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 09:08

Zuzuli moje ségry mají z toho focení moc hezké fotky, ale teď to dělají šup šup, jeden balíček pro všechny,... Švagrová jednou dostala fotku, kde měl synovec zavřené oči

Offline dzizisketa
8945 příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 09:17

Teď jsem si vzpomněla, jak jsme byli v sobotu na trzích na Míráku a muž si odskočil na metru na Pavláku, tak Rosťa koukal na ty piktogramy u vstupu na WC a povídá: Sem můžou miminka, baletky, tatínci...

Baletky

Offline viktorka_od splavu
49259 příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 09:18

Evaeva haha, ja mam krasnou velkou barevnou fotku dcery z jesli, sedi sama u stolecku, ve svatecni mikince, nacesana.. a ma dloouhou nudli od nosu pres bradu az do puli te mikiny. v klidu si za to vzali prachy i kdyz to tehdy pro me byla otazka koupim chleba a fotku nebo chleba, maslo, jogurt...

Offline Jos
příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 09:31

Evaeva U nas bylo foceni uz pred mesicem, platilo se predem. Syn se ted nerad foti, myslim ze tam bude maximalne zezadu . A byla instrukce "hezky je oblecte". No tak dostal svuj nejoblibenejsi komplet se stavebnimi stroji a tmavou mikinu. Ucitelka se hned pri predani ptala, kde ma veci na foceni. Takze asi tak. Zatim jsem ty fotky nevidela

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 09:38

Zuzuli my sme vedeli vopred cenu, aj aké fotky budú v sade a bolo vždy aj dofocovanie nepritomnych,  platba až po.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 09:39
Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 09:39

Jos komentár k obleceniu od učiteľky sme mávali Tie z

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 09:40

Jos u nás už jsou fotky hotové. Ale já o to nestojím a kluci se na povel taky moc fotit nechtějí.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 09:43

U nás ve skupině se fotí zítra, marně přemýšlím, jestli tu máme něco relativně rozumnýho, u čeho mu nejsou krátký rukávy.

Pozadí kýčovitý, cena je 450 a museli jsme se předem nahlásit a ještě se na středu vejít do skupinky, protože ve středy nechodíme.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 10:04

Máte někdo adventní kalendář ke kouzelnému čtení?

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 10:19

Evaeva ja som ho kupila detom ale caka na 1.12 :)