Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Jos
příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 20:27

711990 Ano, uz jsem dve koupila. Minuly tyden mi prisla za plnou za z minimolu, skvely! 

Online Karja
44623 příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 20:46

711990 Ty jo, proč mají dominantní barvu hnědou? To nemůže nosit žádný dítě s vlastním názorem....u nás je hnědá jedina barva co neprojde nikdy:D

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 21:31

Karja no je to vlna, to podle me nejde nabarvit nejak zarive. I ta ruzova vypada nazivo po onoseni umolousane. Ale meli sme tu bezovou a letos ma olivovou a nosi ji rad:D rika ji heboucka mikinka

Jos ups:D

Offline Tabea
8086 příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 21:40

Karja hnědou si dcera vyžádala jen jednou, když si ráno usmyslela, že chce jít do školky jako srnka...

A teď vychovatelka chtěla, aby kvůli nejakymu tancování přišli v podzimních barvách. Měli tancovat venku, takže i svrchní oblečení. Když jsem řekla, že můžu nabídnout tak max tmavě modrou bundu a tmavě modrý boty a tmavě modrý nebo černý šaty a zelený punčocháče, tak byla překvapená. Já teda ty podzimní barvy na oblečení nerada. 

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 21:58

Karja my máme takovou cihlovou, oranžovo rezavou a je moc hezká. Loni ji nosil celou zimu, letos ji pochopitelně nechce. Ale to se poddá

Já jsem včera udělala mega objednávku na dupeto, všechno si vybral sám a slíbil mi, že to bude nosit. Jestli ne, tak to na něj přilepim izolačkou

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 22:38

Tabea ono su tieto farby na ig hrozne in ale ja ich tiez nemam rada. Podla mna malokomu pasuju a mne teda absolutne vobec. S hnedou mikinou by ma syn este aj vyhnal, ze je kakackova (pardon za vyraz)

Offline Jos
příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 22:45

Karja Tak tu presne jsem objednala a zelenou. Synovi je to jedno a je to barva, co na ni neni nic videt. 711990 No za plnou cenu prisla jedna a je moc velka, takze ted dve mensi za dobrou cenu! A bunda a kalhoty. To dite me zruinuje. 
Tabea Ja driv nosila vsechno cervene anebo aspon zarive. No a ted mam nejradsi khaki parku a hnede boty. A nove hodne sede k tomu. 

Offline Potrefenáhusa
38809 příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 23:59

Karja my máme ruzovou z nějaký megaslevy v létě, je bozi 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 07:07

711990 Karja tyhle mikiny dcera nosi, i kdyz jinak ma nazor jasny. Ale ona je fakt mega prijemna. Co me teda ale dere je, ze loni jsem je na ZL kupovala kolem 500. Nastesti jsem vzala 2, ale jedna pro syna by se jeste hodila a nechce se mi za ni davat ani ta tisicovka, kdyz loni byla za pulku

Jinak uz jsme jich meli nekolik - fialovou, ruzovou, sedou a kremovou. Kremovou fakt nedoporucuju, ale ty ostatni jsou fajn i kdyz takove zemite. Ja je teda neperu v pracce, tak ani jsou i po roce moc hezky. Dcera uz ji ma druhou sezonu a mozna jeste za rok ji bude. 

Online Karja
44623 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 07:12

MPLee Potrefenáhusa Já to myslela tak obecně, že ty odstíny hnědé mě zklamaly. Já nakoupím asi dětem ted na pidilidi ty jejich mikiny dost vydrží a ty chlupaté jsou hodně teplé, ted jednu nosí mladší dcera, jako čtvrtá v pořadí a je to super. Tisic korun za mikinu je už moc, to dám tak za bundu;-)

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 07:23

Karja mem ta vlna přijde hřejivostí o úroveň jinde, ale možná je to jen můj pocit. Ty ceny jsou ale taky jinde, bohužel. 

Offline Potrefenáhusa
38809 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 07:38

Karja chápu, naše má za 200 bundu z vinted, tak to potrebuju necim vyfutrovat

alw já vlnu nekriticky miluju už z dob myho pletení, ta hrejivost je fakt jinde 

Offline Potrefenáhusa
38809 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 07:41

MPLee já ji tam nějak kolem toho 500 kupovala, ale v létě 

Offline Potrefenáhusa
38809 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 07:43

Karja ty merino fleecy maj tyhle "přírodní" barvy i od jiných značek, největší odvaz je horcicova (máme kabatek na mimino)

no a je to tenký a fakt teply, děti se můžou dobře hejbat i v málo vrstvách, i v tom kočáru mi přijde se ji v tom lip sedi než v tlustý bundě. Já to fakt miluju, jen ta cena, no

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 07:45

Lukasko odmieta akúkoľvek vlnu,  ale aj outlast 

Milovník polyesteru

Offline Potrefenáhusa
38809 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 07:47

letfenixa vim, ze to zní jako "to te přece nemůže kousat!", ale tahle mikina je úplně heboučká :-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 07:55

Potrefenáhusa mně taky kouše každá vlna, poznám i jedno procento letfenixa 

Online Karja
44623 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 07:56

Potrefenáhusa Jo, já bych to ani neměla s čím vyprat:-D. Ale my děti moc nemusíme navlékat, už jsou větší, jsou v pohybu a zároven nejezdíme nikam na hory jakoMPLee tak to chce fakt jen jednu mikinu trochu silnější pro ty mrazivý dny a je to;-). Ono mi to nechce nosit ani oteplováky, ale říkám si, že zimní softshely snad hřejou i víc než oteplováky z lidlu...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 08:00

Karja kluci taky oteplováky neradi, dávám jim je akorát vyloženě na řádění ve sněhu. Dáš mi odkaz na tu teplou mikinu?

Offline Potrefenáhusa
38809 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 08:08

Karja Mikinu pidilidi máme zdedenou a ještě jsem se vůbec neodvazila ji diteti dat, je to takovej ten mikroplys a to nesnesu já, mne je v tom taková ta zpocena ledová zima, ponožky nebo povleceni, z toho úplně šílim, moje mama to miluje