Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Zuzuli
3758 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 08:17

My mame doma taky milovnici polyesteru. A plysovych mikin. Ale ja uz vsechny snahy o merino vzdala, ac ja uz roky nosim jen ty prirodbi materialy a chtela jsem ji to taky doprat. Pokazde jen jeci "to picha" a rve to ze sebe. I muj kasmirovy svetr. Takze nosi chlupatou mikinu z decathlonu a je moc spokojena. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 08:20

Potrefenáhusa já Je dávám přes merino body/ tričko. Protože máme z hm s třpitivou kočkou přes celý břicho!  Ale na výlet se jde sama převlíknout do tý mikkline. 
Karja no jako - dcera pořád nemá zimní kalhoty! Už jsem koupila na vinted dvoje, ale objednala jsem je do Prahy a na hory se nakonec vracíme už dnes   Jako na lyže může nosit zimní softshellky z loňska, tam nevadí, že jí jsou do půl lýtka

Offline Potrefenáhusa
38809 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 08:23

Zuzuli MPLee v tomhle je fakt výhoda dite, kterýmu je to stále fuk

Offline Suya
příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 08:40

Ja jdu dneska vyzvednout zimni softshellky s berankem uvnitr, tak jsem zvedava, jak to vydrzi na snehu... Nastesti investice par set na vinted, ja jsem neochotna pustit chlup

Offline Pinot Noir
29854 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 08:41

U nás musí být na mikinách Avengers, AmongUs, Pokémoni, nebo Minecraft, tím jsou všechny kvalitní materiály vyřazeny. . Ale mně to nevadí, tisícovka za mikinu je pro náš pražský život úplně zbytečný výdaj. 

Dnes jsem konečně přesvědčila Viktora, aby si vzal zimní bundu, doteď nosil jen takovou tenkou, ještě po Ríšovi, už úplně ojetou do tenka. Ale zabral sníh. Argument sníh = teplá bunda (zimní softshellky místo letních) se mu zdál asi relevantní.

Offline Myrtila
5316 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 08:42

Zuzuli Synovi vlna taky vadí. Když byl menší, tak ji nosil, ale letos se v ní začal strašně škrábat, samozřejmě těsně po tom, co jsem nakoupila letní merino věci, aby mu bylo dobře v autosedačce Takže to nenošené pošlu dál neteři a trika s dlouhým rukávem teď použijem jako tenkou druhou vrstvu.

No a na zimu jsem mu nakoupila fleecové mikiny na zip, 3 kusy tu mám, dřív je nosil rád, a teď rve zip dolů a křičí, že ho to tlačí, tak ty jsem taky založila a rychle ušila mikiny přes hlavu a kukly, protože zapnutá bunda ke krku vadí taky

Offline Jos
příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 08:45

MPLee ja loni nakoupila na sijemesrdcem a letos je kazda! Jedna vec asi o 300 drazsi. A nejvetsi skok za poslednich par let (pro me) udelaly tenisky Ecco. tam snad o dva tisice mam pocit, kupuju je minimalne deset let a uz jenom ve sleve, to nejde..Potrefenáhusa Presne takovy mi mama koupila zupan. Normalne jsi mokra jeste po hodine a presne, jako bonus se klepes zimou. Jinak takove mam asi dve z Lidlu a nekdy jen tak na litacku staci. Ale nehrejou no

Online Karja
44623 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 08:46

EvaevaNo my už ten sníh a řádění máme, děti jsou jediné ve školce co to na sobě nemají:D. 

Hele mikina je myslím takhle, holky ji už mají letitou, ale řekla bych, že tohle bude stejne https://www.pidilidi.cz/mikina-detska-chlupata-se-stojackem-pidilidi-pd1139-09-seda

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 08:49

Pinot Noir tohle my musíme mít naštěstí jen na tričkách Teď, jak hlásí zimu, tak bych jim i ty mikiny koupila, ale maximálně za 500. Mladší teď venku celkem hučí, ale spíš potřebuje pořádné rukavice, těch máme deficit.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 08:52

Karja jo, dneska je sníh i tady, dostali kombinézy. Ale v Praze to bude maximálně na 14 dní. Jinak nosí zimní softshellky, ale na sníh jsou blbé, protože nemají dole ten šusťák s gumou, tak jim tam leze sníh.

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 08:52

Najviac milovaná bola chlpata mikina z Lidla, tak to si viete predstaviť ten materiál.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 08:53

Karja ta mikina vypadá pěkně, ale čekala jsem ještě teplejší, takové máme. Díky 

Offline Jos
příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 08:53

A neprovokujte. Dneska je asi minus pet a chumeli. Domu jsem se doklouzala uz v sobotu rano uplne zbrocena a zapadla jsem nastesti az u nas pred domem. Vcera daval do skolky syna muz a pry mu mame davat teplejsi obleceni, rikaly ucitelky. Mel zimni sofshell a pry ty dve hodiny uz klepal zimu. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 08:54

letfenixa já vlněné/ merino snesu maximálně ponožky, tak mi to nepřijde vůbec divné

Offline Pinot Noir
29854 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 08:56

Evaeva softshellky od Kukadloo ten šusťák s gumou mají, schovaný uvnitř, jde to dát hezky přes botu a zvenčí mají střih klasických rovných kalhot. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 08:57

Jos co dělají venku? Často tady vídám učitelky jak stojí v koutě a půlka dětí někde sedí. To je fajn v létě, ale v -5 by to chtělo hrát s nimi nějaké hry, aby se zahrály. (Dvě hodiny u nás v zimě venku nejsou)

Offline continuity
42976 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 08:58

Pinot Noirkteré jsou to prosím tě?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 08:59

Pinot Noir naše softshellky to nemají, vím, že dělají i takové. Já jim teď dávám ty kombinézy, oni se ve sněhu různě valí, chce to alespoň lacl oteplováků, když ne kombinézu

Offline Potrefenáhusa
38809 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 08:59

Jos u zupanu to nechapu vůbec, používám ho místo rucniku a sehnat frote župan není úplná sranda 

Offline Jos
příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 09:01

Evaeva Ani nevim. Ale je pravda, ze nas varovaly, ze jdou ven za kazdeho pocasi. Aspon na venkovni hriste. Ale v tydennim planu to neni, musela bych se explicitne zeptat kazdy den, co se chysta. Jinak se to nedozvis. Oznamene jsou jen veci jako je navsteva vnitrni telocvicny apod.