Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline continuity
42976 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 09:01

Potrefenáhusa jj, froté župany jsou nedostatkové zboží a když už na ně člověk narazí, stojí celý majetek. 

Offline Pinot Noir
29854 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 09:03

continuity myslím, že to mají úplně na všech, i letních.

https://www.kukadloo.cz/Softshell-zimni-s-fleecem-c8_70_2.htm

Offline Potrefenáhusa
38809 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 09:07

continuity nevím, jestli ho tam maj furt, ale ten poslední (už několik let) mám z ikey

Offline viktorka_od splavu
49259 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 09:07

continuity jeste by bylo fajn, kdyby ty zupany byly i dlouhy, ja mam teda vyresen dlouholety problem tim, ze jsem dostala presne ten chlupaty umely, ve vel xxl, takze muzu omotat dvakrat a mam ho na paty - konecne zupan podle meho gusta(ja se teda normalne utiram do rucniku:-) neni to na leto, ale v lete mi nevadi kratky.. do zimy ale zupany po kolena jsou pro me uplny zahadny ukaz, k cemu to je??

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 09:09

Jos no spíš, jestli dvě hodiny stojí někde v rohu hřiště, tak se nedivím, že je mu zima. U nás taky chodí za každého počasí, ale spíš tak na 45 minut, hodinu maximálně a na sportovním hřišti stráví ty malé děti tak 15 minut max. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 09:10

viktorka_od splavu já třeba nechápu župan jako celek k čemu je

Offline Pinot Noir
29854 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 09:11

Pro mě je župan úkaz celkově. Máme jich asi pět a nikdy to nikdo neměl na sobě.

Offline Pinot Noir
29854 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 09:11
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 09:12

Pinot Noir my nemáme žádný, do porodnice jsem si půjčovala mamky (a nepoužila). Ale u malých dětí jsem v bazénu ocenila takový ten ručník s dírou uprostřed 

Offline dzizisketa
8945 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 09:13

letfenixa 

Rosťa taky ten chlupatý mikroplyš miluje, jak je heboučký. Ale mám dojem, že ta jeho mikina z Kukadloo celkem hřeje.

Jinak naši mají každý jednu sadu merino podvlíkaček, pak nějaký outlast, klasické bavlněné punčocháče a Šárka nějaké termolegíny, do Prahy Pinot Noir to přesně stačí. Rosťa má teda bundu Trollkids a oba mají dvě kukly, jednu z outlastu, druhou z merina, Rosťa i tenké vlněné rukavice, a botičky s vlnou vevnitř. Já jako dítě v zimě nesnášela studené nohy a ruce.

Offline Kokoska
34864 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 09:14

viktorka_od splavu taky si neumim predstavit navlict si zupan na mokry telo a mam presne umelej, dlouhej az na paty.Evaeva nosim ho treba rano, kdyz brzo nekam jdu a nechce se mi oblikat na snidani do domaciho a pak hned do venkovniho obleceni. Nebo vecer, kdyz se nahodou brzo osprchuju a nejdu hned spat, beru si rovnou nocni kosili a zupan. V lete ho nepotrebuju, ale ted je mi jen v kosili zima.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 09:16

Kokoska my tu máme teplo, takže tu chvíli buď vydržím v pyžamu nebo přes ty spací kraťasy natáhnu tepláky, večer lezu pod deku. Mně by v županu byla zima na nohy, takže stejně bych potřebovala nějaké podkolenky

Offline Kokoska
34864 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 09:17

Evaeva no proste uz aby bylo leto

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 09:20

Kokoska ty jo, to ne. Ještě si musíme užít ten sníh venku. A taky chci dlouhé jaro. (Ale jako jinak se těším, zima s novorozencem je otravná)

Offline Potrefenáhusa
38809 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 09:26

Já mám župan frote, proste ručník, beru si ho už ve vane a ručníkem si utru jen nohy (nebo ne), v zupanu si vycistim zuby, pripadne vyfenuju vlasy a sundavam. Jswm lina sw utirat a v zimě mi je zima, župan visí na topení hned u vany. Je to proste vylepsenej ručník :-) 

do porodnice jsem měla z vaflovy bavlny z haemka, brala jsem si to kvůli návštěvám, protože ten nemocniční mundur byl dost nedustojnej, teď podruhy se navrch smelo jen ven před oddělení na chodbu, byla tam dost desna zima, akorat se přesně jak teď ochladilo a napadl snih

Offline Potrefenáhusa
38809 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 09:27
Reakce na Evaeva:

Kokoska ty jo, to ne. Ještě si musíme užít ten sníh venku. A taky chci dlouhé jaro. (Ale jako jinak se těším, zima s novorozencem je otravná)

​s rocnim nechodicim taky

Offline Karja
44623 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 09:27

Evaeva Jo, no je to jakoby o trochu silnější než běžná fleecova. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 09:32

Potrefenáhusa

já s ním nechci ani někam do obchoďáku a vy tam takové zábavy nemáte. Největší odvaz je, když dám mimino na hlídání a jdu s kluky na nějaké vyrábění do DDM.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 09:34

Potrefenáhusa u nás byl mundur jen na porodním sále. Já teď měla dokonce jednolůžák a na chodbu chodila akorát do lednice, tak byl úplně zbytečný.

Offline Sweet Potato
40239 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 09:37
Reakce na Potrefenáhusa:

​četla jsem "litr vína" (už asi moc potrebuju už )

Tohle vlákno navštěvuji sporadicky, dnes náhodně otevřu a první, co vidím, je litr vína. Ani mne to nepřekvapilo.