Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38809 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 09:44

Evaeva no nevim, jak to do jara preziju, dotlačit kocar blátem do školky, pak blátem na hřiště, pak blátem domu, teď mimino je nespokojený v kočáru i na hřišti, musím ho většinou pak do kočáru svliknout, aby nebyl kocar spinavej....aspoň ale starší zajistí zabavu po cestě

Offline Zuzuli
3758 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 09:47

Myrtila ona mi tu letos rve, ze ji picha i merino cepice z lindexu, kterou ma uz treti rok. Kuklu uz asi nikdy nevyuzijem (hlavne, ze jsem koupila vetsi velikost), snad aspon svetr, co ji olete z merina babicka, bude nosit.

Misto merino cepice si slecna vybrala tohle

Offline viktorka_od splavu
49259 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 09:48

Evaeva my máme doma zimu takže když vylezu z pod peřiny jdu do županu;-) Podkolenky nepotřebuju právě že ho mám Napaty k těm krátkým bych si musela vzít tepláky a to je pak na nic

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 09:50

viktorka_od splavu já tomu nevěřím, pod sukni taky fouká

Offline Potrefenáhusa
38809 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 09:50
49259 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 09:53

Pinot Noir tak podle toho co všechno stíháš bych řekla že vůbec ne lenošiš takže pak nemáš žádné využití pro župan:-) jakmile si sednu a nedělám nic třeba si čtu nebo jen tak lenoším povídáme si tak bych se musela buď při oblíknout zabalit do deky a nebo- do županu

49259 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 09:54

Evaeva A máš nějakou sukni až na zem? jo a my doma máme sice zimu Tyjo ale nefouká tu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 09:54

Potrefenáhusa přežiješ, taky jsem to přežila ani jsem ho pak nesvlíkala, radši jsem nekoukala do fusaky, chodili jsme hlavně na hřiště s tím tartanem nebo na kamínky, na písek měl ty pogumované kalhoty. A jen na chvíli holt no.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 09:55

viktorka_od splavu asi ne no. Ale mně hlavně mrznou chodidla, tým teplé ponožky a kraťasy

Offline Potrefenáhusa
38809 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 09:57

Evaeva Jj, tady je taky tartan, akorat mi přijde, ze je to nacucany vodou, i když je jinak sucho. 
vim, ze preziju, ty Vánoce to tak hezky predeli, teď je to dobrý, já pak nesnasim ten únor, když se to vlece, pripadne ještě ledovej březen, ale mimino by se mohlo rozejít (už docela dlouho stabilně stojí a zveda se přes drep), tak ho to snad zabavi a přestane si porad tolik na všechno stěžovat 

Offline Pinot Noir
29854 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 10:01

viktorka_od splavu to je asi jen nezvyk, využila bych ho asi stejným způsobem jako ty. Jako ručník ne, z té představy mám úplně husí kůži. Nosím doma velké svetry a teplé ponožky a když se osprchuju, obleču si pyžamo (košile v zimě nenosím) a přes něj si vezmu nějaký ten svetr, nebo mikinu. Stejně tak bych si mohla vzít ten župan, ale nějak jsem si na to nezvykla. Mně se župany nějak pojí s nemocí, tehdy je občas využijeme. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 10:08

Potrefenáhusajá nerada akorát listopad, v prosinci jsou různé akce, tak ten rychle uteče a v lednu už se stmívá později a je to takové optimističtější. 

Dívala jsem se na fotky a tam to vypadá tak idylicky, až je mi líto, že to už nezažiju, začali si spolu krásně hrát a venku teda byli spokojení oba. Ale taky si pamatuju, že byl kovid, tak jsme chodili akorát do parku, doma na mě malý furt visel a moje frustrace dosahovala vrcholu.

Tartan nacucá, ale mokrý písek nechceš A v těch kamínkách zase nožičkami hrabe až na ten mokrý bordel.

49259 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 10:14

Pinot Noir na prave jen kosili celorocne, tak bych se musela oblikat komplet a zupan to krasne resi:-)

Evaeva my jsme fakt teplotne jinde nez panelak, birkeny a vlnene ponozky mam celou zimu furt

Offline Potrefenáhusa
38809 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 10:18

Evaeva malý dite pisek i kameny strašně zere, takže se tomu dost vyhejbam, tady jsou teda hřiště jen dvě, jedno to tartanovy a druhy s kamenama 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 10:18

viktorka_od splavupod peřinou ponožky nepotřebuju, jinak mám momentálně dvoje a mikinu. 

Offline Karja
44623 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 10:18

Potrefenáhusa Kolik je malý? Přesně tohle nechodící období mi spadlo do covidu a starší kousek ještě nechodil do školky, špatný to bylo hodně moc, začala chodit až fakt na jaře skoro v roce a půl...Jako to bylo táák špatný:-D. Sambo v té době stavil barák rychlostí blesku, lidi se na to chodili koukat, v zimě v dešti a nevadilo mu to:-D

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 10:19

Pinot Noir Mně třeba hrozně nebaví se dlouho utírat ručníkem, tak župan je takovej support ručníku. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 10:19

Potrefenáhusa náš žral spíš vajgly, klacky, odpadky a takové větší věci

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 10:23

Evaeva Na fotkách vypadá všechno idylicky, protože člověk většinou fotí ty hezký chvilky, když rve celý zaprasený řvoucí dítě z hřiště, tak většinou není s to to ještě nafotit :-D. (Máme teda nahraný 2 vztekací scény, ale to je spíš výjimka potvrzující pravidlo.)

Potrefenáhusa Já nemám ráda období půlka ledna-únor, jakoby po Vánocích má člověk pocit,  jak tu zimu hezky zvládnul, ale reálně má ještě většinu před sebou. Tohle uvědomění mě vždycky dost zabolí. 

49259 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 10:28

Zina mne ta predstava obliknout se na mokrou kuzi dela uplne fyzicky zle stejne jako Pinot, tim rucnikem se vydrbu ve chvilce a mam peeling a masaz v tom:-))