Karja příští tejden rok
jeji sestra zacala chodit až ve 20 měsících, vyšlo to na konec února, takže jsme si to taky pěkně užili
Karja příští tejden rok
jeji sestra zacala chodit až ve 20 měsících, vyšlo to na konec února, takže jsme si to taky pěkně užili
Zina jo no. Ale myslím, že velký podíl na tom měl ten kovid, nebyly žádné kroužky a některá období s nimi nechodila ani do místních potravin.
Ale ty jejich interakce z fotek jsou boží ![]()
viktorka_od splavu ale oblikas se do rucniku, jen v jiným tvaru ![]()
Zina jo, přesně, na fotce se na sebe smejou, starší na ni tuka nebo ji simra a ze ji chvilku potom kousne do ruky, to už na fotce není
viktorka_od splavu Jako chápu a nechápu, já se prostě tak rychle utřu do ručníku a pak přeskočím do županu (a v létě se jen zamotám do ručníku a počkám, až uschnu). Fyzicky zle se mi dělá zas z jiných věcí, třeba z hlíny na rukách a za nehty, brrrr, taky skoro nezahradničím, a když, tak jenom v rukavicích.
Potrefenáhusa u prvního mi to nevadilo, že se dá venku vylézt z kočárku jsem mu prozradila až s chůzí. Při rychlé chuzi mu kočár nevadil, tak jsem oběhla park, vyřídila nákupy,... Pamatuju si, že do fusaku jsem ho dávala v tenkých teplákách a teplé bundě ![]()
Potrefenáhusa Tak to tak bude na tu zimu asi celou. Ještěže jsi se zpojízdnila, jezdi do heren, herny, herny, kroužky, starší se zabaví, malá bude koukat a víc vám to uteče. Ono je to na prd, mně vždycky pomáhaly ty návštěvy ostatních děcek, ale když tam nikoho moc neznáte,tak je to vážně dlouhé.
ja teda rozlisuju obleknuti a utreni, navic v tom mokrym i zustanes, to si neumim predstavit, nesnesu ani plavky
Potrefenáhusa oni se vzájemně nerakvili, to až teď. Spíš tam není, jak jednou rukou do kopce tlačím kočár se řvoucím dítětem a druhou řvoucího cyklistu, jak mi malý visí na noze v kuchyni a patlá se ve špinavém nádobí v myčce![]()
Karja přesně, herny, kroužky, divadla, nákupy v pepcu ![]()
Pinot Noir Evaeva Župan jako věc jsem taky nepochopila, k čemu by mi měl být
Používala jsem ho zatím jenom v lázních, a tam mi půjčili jejich vlastní. Ani do porodnice jsem ho neměla, nechtělo se mi ho kupovat, tak jsem si vzala jenom takový tenký bavlněný kardigan, ale ani jsem ho tam nevytáhla, bylo tam všude strašné vedro.
Karja tak ona chodí starší už do ty školky, ale pak odpoledne nechce domu, ale vyžaduje to hřiště. Ty patky máme tu lesní školku, ale tam je prave blby, jak to mimino nechodi, teď, jak sněžilo/pršelo/foukal vítr jsem to taky nedala
Hernu jsme teď objevili na doporučení bozi v Úholičkách, akorat maj holky na stridacku ty nekonečný nudle
pro ty mimina od roku tu nějaký akce jsou, ale pro chodici až
viktorka_od splavu nezustanes, jen te to samo utre a pak to sundas :-)
Zuzuli No, kuklu z merina jsem už taky poslala dál. Jediné, co snese, jsou rukavice z vařené vlny, které pro změnu vloni nechtěl, tak teď nechce žádné jiné.
Beranice je náhodou boží, možná by to ale chtělo ještě trochu třpytek? ![]()
Potrefenáhusa Držim palce at to utíká, já bych teda se na těch kroužkách optala, pokud bys o to stála, i když zdánlivě nesplnujete podmínky, na každém kroužku kam jsme chodili byl někdo menší než se mělo;-).
Tak po 3 dňoch teploty sme sa dostali k zastupujúcej doktorke (keď som zaklopala na ordinaciu našej doktorky kvôli karte a sestrička mi povedala, že máme čakať, že doktorka je dnu, tak mi normálne zovrelo žalúdok, že naša) a malý ma škaredú anginu. 10 dní penicilin.
Potrefenáhusa my po školce taky chodíme ven, dneska ještě musím do sklepa pro boby
Když ve školce spí, tak si je vůbec neužiju, přijdeme domů akorát na večerní kolotoč a nenaladěné mimino.
viktorka_od splavu nezustanes, jen te to samo utre a pak to sundas :-)
Přesně!!
Potrefenáhusa no ale píšeš, že v tom foukáš vlasy atd., takže jsi v tom zavlhlým v řádech minimálně minut, zatímco utřít se ručníkem oblíct se, jsou vteřiny.
Karja tohle jsou takový ty pohybový s rikankama pro batolata, no, za dva tacy na pololetí, to mi asi muže řvát i doma? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.