Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 05. března 2025 21:15

letfenixamy máme v rodine Petronelu. Petier poznám viac, ale inú Petronelu nepoznám, voláme je Peťa.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 05. března 2025 21:16

Evaeva Taky znám a nenapadlo by mě, že je to ruské. Je to hezké jméno, té nositelce co znám já, moc sluší. Muž ho taky navrhoval:D. 

Jos

Nene,třetina se otoci při zavolání Kubo:D. 

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 05. března 2025 21:17

dzizisketa dneska jsme potkali jednoho předškoláka Rostíka ve škole, takže asi tam někde poblíž vás bydlí . Jo a Milana chodí k nám do školky, říkají jí Mili a mně se to moc líbí. Ale teda ten boom Prokopa je zajímavej, vůbec žádného jsem nikdy nepotkala, ale jsou to přesně ročníky, co vlastně moc neznám, aneb moc mladí na mě a moc staří na moje děti .

Offline Myrtila
5358 příspěvků moje polička 05. března 2025 21:17

Evaeva Napíšu ti to ve zprávě

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. března 2025 21:18

JosAdina je ruská. Ale jako podle mě to je prostě slovanské, ne? 

Tea je taky hezké, ale tak by jí říkal každý. Dorinko jen já Teouše bych taky ráda ve správném věku překlopila do Dorka.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 05. března 2025 21:19

dzizisketa no on chudák dneska nemohl pořádně vylézt na kolo ani klouzačku, protože ho ty gatě táhly zítra teda jedeme zase na hory, tam si snad ještě chvilku vystačí s oteplovákama, ale pořešit to musím. Děkuju! Hrozně se mi nechce to všechno zase shánět. A to nás asi čeká ještě větší kolo pro starš, brusle pro mladšího přišly z vinted včera

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. března 2025 21:19

Anema já znám Prokopů několik, nejstarší je o pár let mladší než já 

Offline Muslik
568 příspěvků moje polička 05. března 2025 21:20
Reakce na Len:

Aranel Děkuju! Jména běžně nepíšu, ale prozradím, je to Hana Půlka porodnice jméno chválila s tím, že miminkům se teď vůbec nedává, ale hodně z nich má někoho toho jména v rodině.

​krasne jméno! Chválím! Zdravím jmenovkyni

Offline DruI
5590 příspěvků moje polička 05. března 2025 21:20

Jos Mně se líbí i česká obdoba Teodora - Božidar ;)

Online Jos
příspěvků moje polička 05. března 2025 21:22

Karja jj tak na Tome, Kubo a jeste Jirko a zbyde pr nestastniku s jinym jmenem

Offline brrr
12370 příspěvků moje polička 05. března 2025 21:23

Jos Ty jsi Eda? Já si celou dobu myslela, že Josefa, Josefína, ....

Já chtěla Theodoru nebo Dorotheu (Dorota ne, tam mi vadí ta dorota, no). Tak mame kluky a to vymýšlel jména muž. Jestě, že nevybral mladšímu Vojtěch,to by byli ve třídě tři.

A mamka vzpomíná, že k ní chodili do ordinace sourozenci a teď nevím jistě buď Tea a Leo nebo Lea a Theo

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 05. března 2025 21:23

Myrtila jestli je zdrobnělina přidání ,,ek,,. Tak to mě doposud nenapadlo, že se to tak dá použít jako základní tvar tato varianta! 

Online Jos
příspěvků moje polička 05. března 2025 21:25

Evaeva my mu rikame jinak. Teous nebo Dorek nikdy. Jak je to pestre 

Offline brrr
12370 příspěvků moje polička 05. března 2025 21:25

continuity Moc nemusím dlouhou verzi jména, ale Gretka se mi líbí moc. Mi se docela libí i Cilka, ale ne Cecilie.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 05. března 2025 21:25

JosJiriku moc malých už není, ale ten Tomáš a Jakub to je fakt hodně hodně dlouho nejpopulárnější jméno. Než jsem docetla, že se otočí polovina....tak jsem si po tom, co jsi napsala extrém, říkala ty vado, Garig jako?

Online Jos
příspěvků moje polička 05. března 2025 21:25

brrr nene, ja jsem normalne Edita

Offline Myrtila
5358 příspěvků moje polička 05. března 2025 21:26

Jos Karja Zapomněly jste ještě na Honzu! Nebo teda spoň v mé bublině. A pak už nezbyde fakt skoro nikdo

Online Tabea
8151 příspěvků moje polička 05. března 2025 21:26

continuity já mam taky Alexu v hlavě ženu, i v němčině to tak je. V reklamě taky myslim odpovídá ženským hlasem. 
Spolužák je původem ze Srbska, zrovna koukam, že tam je to běžný jménu. Bez x teda. Алекса

Offline Myrtila
5358 příspěvků moje polička 05. března 2025 21:28

Karja No, dá se to tak použít, u některých jmen. 

Online Jos
příspěvků moje polička 05. března 2025 21:28

brrr ty myslis asi podle prezdivky. No ja nejak tradicne mam vsude hesla podle jmen psu a tak. Kdysi jsme meli retrivra Joshe (yoishi podle prukazu). Pak byl Zoltán, a ted mame Lancelota a Dianku