DruI continuity baltik díky moc!
slniecko nemělo by dělat žádnou paseku, maximálně nemusí optimálně držet a budeš muset dříve přelakovat
super, tak mam program na zajtra ![]()
Sweet Potato no na vzorkovníku bola tiež
!!!
DruI continuity baltik díky moc!
slniecko nemělo by dělat žádnou paseku, maximálně nemusí optimálně držet a budeš muset dříve přelakovat
super, tak mam program na zajtra ![]()
Sweet Potato no na vzorkovníku bola tiež
!!!
Prosím, kde koupím v Praze dobrou bonboniéru? Chci to jako pozornost.
999Kristyjan v Dejvicích má moc dobré i efektně vypadající. Drahý, ale můžeš si vybrat velikost podle toho, co chceš do dárku vrazit :-))
žluťásek Jé, děkuju za připomenutí, tam už jsem kdysi jednu bonboniéru kupovala :-). Dokonce pro jednu dámu tady odtud :-).
999 Kristyjan kupujeme pravidelně, jen jednou jsme byli zklamaní, když jsme koupili tu čistě alkoholovou.
Sweet Potato Díky za potvrzení :-)
999 Jo a ještě v Táboře vyrábějí v podstatě sfovnatelné, nejsi tam náhodou?
Sweet Potato Nejsem. Majitelku znám, má prodejny i v Praze. Ten Kristyján má hezčí balení se mi zdá :-).
Já vím, že až v úterý, ale neviděli jste už mladé/svatomartinské víno někde v Praze v kamenné prodejně? Na webu už se koupit dá, ale já bych ho potřebovala hned :-).
999 Svatomartinská vína se prodávají už od včera v Globusu, Bille, Lidlu..., od jakých vinařů, to nevím.
Mermaid Díky, pro můj účel to stačí :-).
999 už se prodávají všude.
Pinot Noir Já měla nejblíž Lidl Na Příkopech a tam ho neměli :-).
999 podraz! U nás už mají v obou místních vinotékách.
Pinot Noir Velkej zášmik :-).
Prosím, jaké máte kartáčky pro děti? Nemusí mít nutně dětskou vizáž. Ráda bych, aby tomu chvíli vydržela baterie a aby se dobře a ne extra draze dokupovaly hlavice.
MalengePhilips
Malengetaky Philips.
Evaeva Pinot Noir díky, víte taky to číslo modelu, nebo hodíte mi odkaz, prosím?
Malenge já myslela, že mají jen jeden. Máme dětský model, ale koukám, že mají asi tři. Tak to bohužel nevím, který. Jo a používá ho jen starší, mladší nechce.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.