Evaeva no právě, že jich je víc a mně se to nechce zkoumat a porovnávat ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Malenge ty funkce jsou úplně stejné, vyšší číslo je jen novější řada ve více barvách. Mám na mysli ten Sonicare Kids.
Máme ho taky, rozhodně doporučuju.
Malenge číslo nevím, my už je máme pár let, ale vypadá to takto:

Malenge máme jeden dětský Philips a jeden dospělý Oral B a ani jedno dítě si jima zuby nečistí, chtějí kartáčky obyč. ![]()
Na ten Oral B syn tvrdí, že ho z něj brní nos. Jakej problém je s tím druhým, netuším. ![]()
Malenge dle doporučení mé zubařky je lepší kartáček s tou podélnou hlavičkou (jako třeba výše na obrázku sonicare) než ty s kulatou (ty má myslím oral)
děkuji všem
Pinot Noir právě na tenhle jsem koukala a pak jsem zjistila, že jou i další modely.
žluťásek super, jsem ráda, že jste spokojení.
Tabea brnící nos ![]()
Malenge Tondovi taky vadi, ze to brni (mame Phillips)
Tabea Trvá mi to vždycky tak týden zvyknout si po pauze s elektrickým kartáčkem na ty vibrace. Různě mě z toho v obličeji lechtá, rezonuje apod. Je to docela nepříjemné. Mam teda sonický. S rotačním zkušenost nemám.
notna to bude možná to ono. Když měl ten dětský Philips, tak si, myslím, na brnění nestěžoval. Když ho k tomuhle donutím, tak čistí manuálně a nepouští ho.
rotační v žádné případě ne, jediná sonický. Jinak nám hygienistka řekla, že si klidně můžou čistit zuby s našimi těly. (Hlavici má samozřejmě každý svoji). Ze ty dětské umí ty aplikace, ale většina lidí to stejně nepoužívá. Zároveň dětské neumí ty různé režimy, ale alespoň já používám stejně jen ten základní.
Minimálně to takto můžeš vyzkoušet, jestli by to dítko vůbec pouzivat chtělo. Pak bych vzala nějaký, asi podle barvy ![]()
continuity my jsme rodina z pravěku, používáme kartáčky klasické
Ale prave ty apky a podobne blbosti si myslim, ze by mohly mit velký úspěch, kluci jsou takoví ti sběrači bodu, odměn a řad hvězdiček. Vezmu ten philips, co holky doporučují. Uz jen ty polepy příšerek verim, ze nalákají.
Kde nejlépe koupit návleky na ruce?
A Jaké jsou lepší, pletené, hladké?
Malenge my apku nepoužíváme, ani nevím, jestli to ten náš model umí. Ale dobrý je, že po půl minutě vrní, že se máš přesunout na další čtvrtinu pusy a po dvou se vypne. Syn to dodržuje.
Evaeva ty půlminutový intrvaly dělají i dospělé kartáčky.
999 ještě má krásné bonboniéry Jakub Vobořil v OC Chodov. www.jakubvoboril.cz
continuity to je mi jasný.
Tabea to nevím![]()
Malenge ty dětské kartáčky mívají oba rezimy v jemnějších vibracích než ty dospělácké. Ale tvoji kluci už jsou velcí, tak by to nemělo hrát roli. Nicméně u nás měla ta aplikace fakt velký úspěch a syn si čistil zuby vždy ráno i večer několikrát, aby získal víc dárečků. Win win
(bohužel pak ten maskot začal dělat nějaký zvuk, který ho vyděsil a chtěl to odinstalovat)
Evaeva a jak plivou pastu? Když se to nevypne, tak to lítá všude okolo. ![]()
Tabea jí ji![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí