A vám vaše zubařky ty elektronické doporučily? Jsem z toho překvapená, jak je to rozšířené. Nám naše ne, že se jednak děti musi naučit tu motoriku běžného kartacku, jak správně čistit a druhak, že jim to stejně máme čistit hlavně my.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja nic nenamítala.
Karjau nás mají zubaři v dotazníku jen jestli se čistí ručně nebo elektronicky a další otázka jestli rodiče dočišťují.
bram Díky :-)
Karja večer čistím zuby já, Viktorovi komplet, R. dočišťuji, a ráno používají sonický. Kdyby neměli sonické, šmrdlali by to obyčejným sami, protože ráno není na detaily čas, a v tom případě mi ty sonické připadají účinnější. Zubařka se tvářila souhlasně.
Pinot Noir Jj, to zní ideálně;-)
žluťásek na maskota spoléhám, věřím, že to klapne, zvuky snad vadit nebudou. Jeste prosim te, jak casto je treba měnit tu hlavici? Jde mi o to, jaké mám nakoupit zásoby, abych to hned nemusela řešit znovu.
Malengedoporučuje se po třech měsících, ale to mi přijde pozdě. Takže je měním častěji, max tak dva měsíce. U svého ještě častěji.
Ty kartáčky pro dospělé to hlídají a upozorní tě otravný zvuk před každým čištěním, dokud nepodlehneš a nevyměníš. Je tam nějaký senzor, který hlídá počet cyklů čištění, kolika ta hlavice prošla.
Dětské to nemají. Ale to uvidíš, jak změní tvar, je čas na výměnu.
S hlavicemi bych ještě počkala. K dětskému jsou přibalené dvě velikosti (používáme doteď jen ty malé) a případně na kartáček sedí i ty dospělácké hlavice. Zkuste nejdřív ty dětské velikosti, co bude klukům víc sedět.
Nejlevnější hlavice kupuju v www.nazuby.cz, vícekusové balení.
Věděly jste nebo nevím, jestli to vubec chcete vědět, že Lidl ted mívá pravidelně na eshopu neustále takové plošné akce? Jako obden třeba -40% na nějaké typové věci, ale jakože jeden den je kuchyně, pak pánské oblečení, další den dětské oblečení, ted je tam lyžařské. Jako jo, není to žádná topovka, ale třeba jsem si tam koupila oteplováky a rukavice na sníh, na to dětské hraní mi to stačí, dětem náhradní rukavice, silnou mikinu, co nosí jen v mrazivých dnech, s tou slevou to pak vyjde velmi dobrý poměr cena výkon;). Mám pocit, že tam nechám za měsíc tak desítku (no o to jim asi jde) a převybavim celou domácnost...
žluťásek děkuju moc za podrobnou recenzi. Klasické kartáčky jsou u nás akce na 14 dnů, max. 3 týdny, kluci jsou hrozní likvidátoři, říkala jsem si, že to bychom se dost prohli s hlavicemi. Tak jsi mě potěšila, že to snad nebude tak hrozné.
Ako sa tu môže pridať video? Ktosi tu písal že to niekam uloží a potom to ide
Malenge nechci ti brát iluze, ale pokud likvidují běžné kartáčky, tak s hlavicemi to o moc lepší nebude. Hrozně záleží, jak moc na ně tlačí a tak. Asi bych se snažila jim ukazovat tu správnou techniku čištění. Někde se podívej, jak to má vypadat s tím elektrickým kartáčkem.
Malenge s elektrickym se musi naucit netlacit na nej a nekousat, jinak je to jako mit v puse sbijecku![]()
Prosím vás, víte někdo, co je to to Squishy sady? Mám na to požadavek jakože na vánoční dárky pro vnučky. Vůbec nevím, co vybrat, je v tom nějaký rozdíl, nebo je to všechno stejné? Ani netuším, co to vlastně je, nějaká hmota, nebo plastelína, nebo co. Ráda bych vybrala dobře a nesáhla vedle, nemáte někdo zkušnosti s tím?
Torrah Squishi jsou takové antistresové mačkací hračky, Je to ve výsledku taková měkká žvejkačka, která nelepí (kdybych to měla nějak popsat). Můžeš to mačkat, kroutit, natahovat a pak (pokud to nepřetrhneš) se to vrátí do původního stavu. Jestli vybíráš sadu na domácí výrobu squishy, tak s tím zkušenosti nemám, ale taky to plánuju navrhnout prarodičům jako dárek pro vnoučata :o)
Torrah teď mají jednu sadu v Lidlu. Loni jsme měli něco od stejné značky a spokojenost, tak to koupím
DruI a pro jak velky deti to je? ja bych potrebovala neco pro druhacku.. ktera vsechno ma a rodice ji koupi na co si ukaze, tak to je fakt tezky
DruI díky, tak to to objednám
viktorka_od splavu Já mám taky druhačku. Ona miluje všechny tyhle výrobní sady a taky chemické pokusy, takže tohle si říkám by mohlo vhodně spojit obojí, něco smíchá, nalije to do formičky a bude z toho mít hračku :o) A ta sada co doporučuje Evaeva ještě ke všemu svítí ve tmě, tak si skoro myslím, že to bude zaručený úspěch.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí