"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 11:35

Malenge doporučuju moc výhledově objednat kluky na dentální hygienu a oni je tam s tím kartáčkem naučí. Ale jinak ta aplikace je povede fakt hezky, zub za zubem ze všech stran. Různě to i komentuje, připomíná že nemáš tlačit. A je tam senzor, který při větším tlaku upozorní, že už jedeš moc silně.

Philips by mi měl platit!

Nám to v zubní péči moc usnadnilo celé rodině. Jo, ty hlavice jsou drahý, ale případné opravy zubů o dost dražší. Tím se chlácholím, když to platím

Offline viktorka_od splavu
49384 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 11:39

DruI supr, dekuju!

Offline Karja
44775 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 11:57

viktorka_od splavu podle mě je to pro tyto případy skvělý dárek, nebo nějaký vyráběcí sliz nebo mýdla, prostě něco netrvalého, ty slizy se fakt časem skazí nebo olepí nebo tak;). Pokud rodiče nejsou nějak moc eko bio, tak mi přijdou taky hezké ruzné ty bomby a šumivky do koupele a tak;)

Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 12:07

Janulik03 momentalne asi najlepsie dat len linku, mame prekrocene kapacity, stahujeme sa do "vacsieho", teraz by to nemuselo inak fungovat.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 12:08

Karja Přesně, nejlepší jsou věci, co dítě zaměstnají při vyrábění a pak se to dá v tichosti vyhodit a nehromadí se to doma ;o) A třeba sada na vyrábění mýdel k vánocům měla u nás ještě ten efekt, že ten finální výrobek pak obě babičky dostaly jako dárek k narozeninám ;o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 12:21

DruI my sice máme nějaká vyrobená mýdla v koupelně už asi půl roku, ale v zásadě souhlasím. Taky mám tyhle věci ráda,i různé výtvarné sady.

Offline Karja
44775 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 12:32

DruI Jj, nejlépe takové, co si vyrábí samy. Holky mají rády ty časopisy, letos jim dáme předplatné....ale, ale někdy u toho člověk s nima sedí, překřikuje jedna druhou..stojí mi to za to? Ale větší už leccos zvládne sama a dokonce má nervy na tu mladší:D:D

Offline Potrefenáhusa
38928 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 12:52

Deti maj ten zminovanej Philips, čistím s ním zatim oběma ja 

pro sebe jsem tady podlehla tvrzeni, ze staci deemkovej, na kterej jdou nasadit Philips hlavice...jako stal tretinu, ale baterka vydrží fakt násobně kratší dobu oproti Philipsu, kterej maj deti dohromady 

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 12:55

Karja Časopisy taky dobrý. Když nám dorazí Puntík, tak si spolu sednou na gauč a starší mladšímu předčítá ;) To je taková radost z dárku rozložená do celého roku.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 12:59
Reakce na žluťásek:

Nám to v zubní péči moc usnadnilo celé rodině. Jo, ty hlavice jsou drahý, ale případné opravy zubů o dost dražší. Tím se chlácholím, když to platím

Ano, já byla dnes (opět) u zubaře a zas o trochu víc přitlačím na děti.

Protože to, co draze a nepříjemně řeším v posledních letech má svoje přehluboké kořeny už v předškolním a školním věku

(Upřímně mívám chuť posílat ty účty mámě, ale samozřejmě nic takového nedělám a neudělám.)

Offline continuity
43218 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 13:02

Mohučankaúčet za tu poslední korunku bych nejradši poslala bývalému zubaři, který mi ani napotreti nebyl schopen pořádně udělat malý kaz u krčku. Skončilo to čištěním kanálků, které se mu povedlo zavřít napotřetí a ještě blbě vyplněné. 

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 15:26

.

Offline Jitka77
1947 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 16:09

Anema Zřizovatele zmiňuješ, jinak mě napadá školský ombudsman?

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 16:16
Reakce na žluťásek:

Philips by mi měl platit!

presne, jak to popisuješ, si to ja představuju, takze za mne ok, jestli je ta appka jeste k tomu povede, tak super, to se samozřejmě respektuje jinak než matka, ze jo

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 17:59

.

Offline Mha
příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 19:00

Anema

A na přímo setkání s vedením školy? Třeba jako rada rodičů/zástupci za srpš, ne jeden člověk?

Nahrávání bych osobně nedoporučila. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 19:16

Anema koukala si na fb skupinu řešíme problémy ve škole nebo tak nějak? Spolupodílí se na ní ta paní z djtl, tak předpokládám, že to bude poměrně radikální, ale třeba tam najdeš dobré rady.

Já si bohužel myslím, že bez nahrávání člověk nemá žádné důkazy a tím pádem slovo. Ale samotné by mi to bylo hodně nepříjemný to tahle řešit.

Offline dzizisketa
8999 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 20:19

Anema 

Ou, to je to tam až tak blbé? To mě mrzí!

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 20:39

Anema Sehnat dostatek nespokojených rodičů a prudit školu soustředěně tak dlouho až to vedení přestane bavit a odejde samo? Sama mám pocit, že to nějak nemá rozumné řešení :(

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 20:41

.