monis 100% lyocell taky peru (ne COSí), ani se mi nezdá, že by látka nějak trpěla. Spíš co ten len..
Ale nejspíš se mláděti kraťasy nelíbí, takže cestují zpět.. ![]()
![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Někdo se tu ptal na napínací prostěradla, objednala jsem od Darré a jsem spokojená, materiál dost pevný a silný. Zatím jsem tedy neprala. Objednala jsem i povlečení, je krásně barevné a zpracování se mi taky líbí, žádné nitě nikde nelezou.
Torrah DruI No mě na tom překvapilo hlavně to místo, kde jsem ty informace našla tak hezky pokupě, web sportovního svazu, tak mě u toho napadlo, jestli se někdy zkoušel googlit, jestli vůbec ví, co o něm visí na webu. A hned druhá moje myšlenka byla "jo, tady se vlastně rozešel s dlouholetou známostí, a pak se v tom asi nějak spíš plácal, každou chvilku bydlel jinde" ![]()
Pavlenavis jak to je, kdyz chvili pockas, tak se problem casto vyresi sam
Jinak len bych nevidela jako problem, je to dost odolna textilie, ten nekdy peru i na 60....
Myrtilačlověk by se měl.googlit pravidelně, já si hodím do googlu z casu na čas celou rodinu.
Kam v Praze na lymfatické masáže?
continuity Jj, taky se čas od času googlím. Mě teda s rodným i vyvdaným příjmením dost spolehlivě překryjou dvě vědkyně, najít pod nima mě samotnou dá docela práci. (S tou jednou mě i jeden web, co počítá impact factor, považuje za jednu osobu, jako asi vůbec nevadí, že ty naše obory se vůbec nepotkávají, ale tak přispěla jsem jí tím svým jedním článečkem do portfolia
)
Myrtila hele, to máš ještě dobrý. Loni, když WOS sjednocoval duplicitní profily lidí (kvůli různým afiliacím), tak mě to na chvíli sjednotilo s byvalým kolegou, kterej se samozřejmě jmenuje uplně jinak ![]()
Lama_z_Lana Taky dobrý
a řešili jste to s nima nějak, nebo na to přišli sami a opravili to? Myslím, že mě taky sjednotil WOS (je to už pár let, musela bych to dohledat), chvíli jsem si o tom s nima psala (protože to dělalo bordel v nějakým vykazování v práci), ale bylo to jak tlouct hlavou do zdi, přišlo mi, že vůbec nechápou, co po nich chci, tak jsem to pak vzdala (a šla na mateřskou).
Sháním diář pro 14letou slečnu. Ne moc růžový a chlupatý. Nemáte někdo tip, kam se podívat?
brrrjá bych klidně zkusila větší knihkupectví nebo papírnictví. Teď jsme teda v ty Itálii narazily na dárkový obchod, kde měly různých diářu od výmyslu světa, takže možná i nějaký ten Flying tiger.
U nás to teda bohužel nikdo nepoužívá.
brrr Luxor. Maji tam i různé fancy nebo cool
tužky, propisky, zvýrazňovače a tak.
continuity notna Dík, shodou okolností jsem zrovna v obou dneska byla, nic moc nabídka. Ale musím říct, že třeba dnešní Luxor byl v porovnání s tím pražským na Václaváku miniaturní. Však mám čas, budu se dívat kolem sebe
Prosím vás, jak a v čem perete ty froté bílé ponožky, co se teď nosí/nosily (vytažené do půl lytek i do gumových pantoflí
). Ta našlapaná špína tam furt zůstává, jako každou jednu v ruce předepírat nebudu. Pokus s odbarvovačem dopadl tak, že odbarvil některé barvy, z růžové ponožky se stala smetanová a špína zůstala. Asi výhledově zaměním za černé nebo co. Ale nějak to jít musí? ![]()
JankaM tak to bude asi na lavorek a savo:D.
Nevím, já nějaké bílé ponožky mám omylem děti taky a nosíme to asi zaprané
JankaM Buď namočit do horké vody s perkarbonátem, prát v prášku na bílé a i do pračky přidat perkarbonát. Pokud se pere méně než 60st, tak přidat i TAED. Obojí mají v DM. Nebo namočit do horké vody a předeprat žlučovým mýdlem a pověřit tím nositele ponožek
Pokud je dcera doma, musí to dělat ona.
Tohle ale funguje jen na ponožky, kde je bavlna + lycra. Jak to v tom víc umělého vlákna, vyprat to nejde a ještě zešedne i zbytek. nejen šlapky. Dcera si objednala nějaké z sheinu, sice tam byla uvedená bavlna a lycra, ale už u nových naomak bylo poznat, že to není pravda. A po pár vyprávních víc jak na 30 jsou to zašedlé hnusy.
JankaM Bílé bavlněné fusekle peru zásadně na šedesát
moora tenhle eshop, "epipi - prodejnaradosti", vždycky přečtu jako "prodej nasranosti", takovej typicky českej shop. ![]()
Máte někdo zkušenost s adjustačníma ponožkama? Je to funkční nebo je to tahání peněz z lidí a mám raději použít oddělovač prstů na lakování nehtů.
Většinu pracovní doby teď stojím nebo chodím, potřebovala bych nohám nějak ulevit, zregenerovat je.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí