barbuchaže si nás chtějí na místě zapsat, to se stává pravidelně, občas i u těch self checkinů, ale dopředu posílat scan nikdo nechce.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
To určitě ne, ale já si nepamatuju že by si mě na místě někdo chtěl zapsat, klíče jsou vždycky někde ve schránce na kód a ubytovatele ani nevidím.
barbucha jo, když je ta schránka, tak většinou nic nechtějí, ale taky už se stalo, že se ptali, kdy se můžou stavit. Ale většinou potřebují jen nějaké údaje, aby si tě zapsali, nemusí mít doklad. I když ty samozřejmě pak můžete kecat.
Mě spíš baví ten dědek co jsme u něj posledních pár let bydleli v Chorvatsku. Rezervovala jsem přes cestovku (v neposlední řadě i proto že se s ním nejsem schopná nijak domluvit a naopak), a von každoročně chce znova ty pasy
A než to přelouská a po stopadesátý znova zapíše (do umaštěnýho sešitku), tak do nás leje nějaký šílený samohonky přičemž mám pocit že mi usiluje vo život ![]()
Evaeva Myslím, že muž teď v Brně opisoval čísla OP, ale nefotil nic.
Nemáte někdo povlečení schiesser? Jaký je v srovnání s jiným povlečením?
JankaM ja ji doporucuji vsem, kdo maji problem s usinanim. Sice mi spadne, ale na usinani je skvela. Ted jsem ji v noci nemohla nahmatat a rano ji mel nasazenou manzel. Pry - nemohl jsem usnout, tak jsem si ji pujcil.
Já jsem dostala hedvábnou, hrozně příjemnou, zkoušela jsem ji zatím jen v letadle, ale nevydržela jsem v ní, bylo mi pod ní horko.
Já zase už nějakou dobu hledám systém v tom, že když se někde ubytováváme (2 osoby v jednom dvoulůžkovém pokoji), tak někde chtějí doklad obou dvou, a někde jenom jednoho. Je to tak 50:50 a ještě jsem nezjistila, jaký to má důvod, že jim někde stačí jeden a někde ne. ![]()
Vyvolávám viktorka_od splavu a prosím, jestli by mi sem nemohla hodit ten odkaz na cvičení na core, co ho dlouhodobě doporučuje a já si ho zatím nebyla schopna uložit. Dekuju.
viktorka_od splavu ty jsi rychla jak ďábel
díky!
Chtěla bych si koupit nerezovou láhev, ne termosku. Chci objem tak 250 až 300ml, pro mě, takže bez brčka. Nemůžu žádnou najít.
Evaeva zrovna dneska je měli v Rossmannu, se zimními obrázky ![]()
Já mám ion8 a velkým větší půllitrovou z IKEA. Ion8 má plastové pítko a ten vyskakovací mechanismus víčka, IKEA má víčko šroubovací a pije se rovnou z hrdla láhve.
Edit: vidím už, že hledáš menší. Jednu pídí nerez máme z Nila store a ještě se mi líbí tahle https://www.lahve.eu/24bottles-nerezova-lahev-urban-bottle-250-ml-tuxedo-black/
Nevite, co by pomohlo na krk bolavy po intubaci? Nejake kloktadlo nebo neco na cucani?
Kokoska hele pro mě byl minule při virové angíně úplně velkej aha moment, když mi doktor řekl, ať si dám normálně Ibalgin nebo jinej lék na bolest. Je mi čtyřicet a do ty doby mě nenapadlo na bolest v krku dát si lék proti bolesti?!
žluťásek snad dotycnemu neco na bolest davaj po operaci, ale dik za napad. Nasla jsem jen rady jako hermankovy caj a cucat nejake pastilky s lisejnikem.
ja tenhle aha moment měla už dřív, když jsem nemohouc otevřít bolestí pusu s malým miminem v kočáru vlezla do lékárny pro něco. Jinak by mě to taky nenapadlo. ![]()
Heřmánkovej čaj jsem si dělala teď po narkóze a cajk. Ale ten krk jsem měla spíš jako namoženej od hrubýho zacházení než vysloveně bolestivej. A to prostě chvilku trvá než se to rozleží...
barbucha jo, to je jasny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí