Lamicka Já kakovací bazmek mezi prsty dlouho nesnesu, ponožky mi jsou kupodivu příjemné.
Varovali mne, zvykat na ně po chvilkách, kamarádka to tak měla.
Ale i fyzio mi říkala, že ten bazmek jde taky používat.
Lamicka Já kakovací bazmek mezi prsty dlouho nesnesu, ponožky mi jsou kupodivu příjemné.
Varovali mne, zvykat na ně po chvilkách, kamarádka to tak měla.
Ale i fyzio mi říkala, že ten bazmek jde taky používat.
Sweet Potato dekuju, ja ten oddelovac prave taky moc dlouho nesnesu. Ale nejak citim, ze bych neco potrebovala, idealne kazdodenni masaz
protahuju, masiruju mickem, ale nejak mi to nestaci.
Lamicka Ja jsem ty ponožky jednu dobu nosila celou noc, to by s oddělovačem asi nešlo. Akorát pak na ně začalo být vedro :)
Podle mne potřebuješ ty muffik podložky. ![]()
Já ho mám u křesla a gauče různě po něm všichni smrdlame nohami i kdyz sedíme.
continuity to vubec neznam, to se mi líbí ![]()
DruI a pomáhalo ti to na co konkrétně? Já mám víc problémů, halux, občas mě bolí plosky u prstů, řeším boty, fyzio... no stáří se asi hlasí ![]()
Lamicka ja jsem si poridila primo tyto kvuli haluxu, pouzivam to na celou noc, vzdycky tak narazove, kdyz si vzpomenu, nijak mi to nevadi (ale ja obecne rada spim v ponozkach), ale nedokazu posoudit, jestli to neco dela :)
Lamickanechodíš do dětského vlákna mám je doma pár týdnů a jsem z nich úplně odvařená.
Jak hrozně trpím na to, že mi různě zatuhavaji svaly v nohou - lytka, stehna. Rozmasirovat dalo práci i někomu druhému. A jde mi to od plosky nahoru, obrovský rozdíl.
continuity som sa googlila a o mne nič, len jedna menovkyna, veterinarka ![]()
LamickaNějak mě v tu dobu všeobecně bolely nohy, hlavně ty plosky, tak jsem to zkusila a celkem bych řekla, že to pomohlo. Ale neměla jsem ty problémy nijak výrazné.
continuity nemam vubec cas tady prokrastinovat, ani nevis jak mi to chybi! Nic nekupuju, nevarim, nepecu, parfem mam jeden... uplny parfu-upadek. musim to napravit ![]()
Lamickajaká prokrastinace, to je rozšiřování obzorů. ![]()
Makara no vždyť! koliv slev tady člověk objeví.
Lamicka já ty adjustacni ponožky absolutně miluju a už bez nich neusnu. Moje největší starost na dovolené byla, abych je náhodou nezapomněla doma ![]()
žluťásek tyjo, to nevím, jestli potřebuju. Mám tohle s hedvábnou maskou na spaní a už dvakrát mi jela do boxu zásilkovny na dovolenou. ![]()
![]()
Lamicka potřebuješ, to je mega nejlepší uvolnění. Kdybych nenosila šaty a punčocháče, vzala bych si je občas i v práci ![]()
A kolik z nás teď potřebuje hedvábnou masku na spaní? ![]()
Ubytování přes booking po mně chce on-line check-in, tedy poslat kopie dokladů. Přečetla jsem si, že je to běžný, dala na kopie viditelně napsané, že je to pouze pro účely ubytování toho a toho dne a stejně už mi to tu v pc visí dva dny a mám zábrany to poslat. Jsem kromě bank nikdy nikam kopii občanky neposílala. Jsem paranoidní? Nebo blbá, že jsem vzala takové ubytko? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.