MP Margemusíš mít teda akčního kocoura, my máme kočky čtyři a stromek normální, s ozdobama. Nedáváme tedy žádné třepení, lamety ani ty blyštivé řetězy, ale to spíš proto, aby to nesežrali a nebyl z toho problém u nich. Necháme vždycky hodinu dvě strom stát bez ozdob, oni si ho očuchaj a pak už ho ozdobím. Pravda, když byli mladí, tak jsme ho několikrát sbírali ze země, ale já staré foukané ozdoby na něj nedávám, a ty nové jsou dost odolné. Takže když ho položí - ale už dva roky se to nestalo, a je jim šest, těm nejmladším - tak zas strom zvednu, posbírám pár ozdob a je hotovo.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
brrrJá mám takový koženkový batoh, prehybaci a podle mě se hodí ke všemu, i k šatům, nepřipadam si s ním blbě, nosím ho normálně k hodně formálnímu oblečení, já to zkusím najít. Byl za pár korun na Zalando lounge, ale kupovala jsem si ho fakt primárně na notebook a ať ho můžu mít právě i k tomu saku a tak.
Karja Dík, ale nemusíš hledat. Zapomněla jsem to tam napsat, koženy nebo koženkový taky ne. Chci si totiž pořídit ještě nějakou koženou kabelu.
brrr a co batohy thule?
Torrah U nás stromolezila vždycky jen koťata. Popravdě, jedny z nezapomenutelných vánočních chvil. S dospěláky si troufáme dávat i skleněné ozdoby (pravda, památeční bych asi taky zvažovala.)
Jojo, blizi se to! ![]()
Annegret Kokoska Dík za tipy, studuju.
continuity Já jsem věděla, že někdo tu má nějak extra vytuněný, děkuju.
Mám se teď nad čím zamýšlet, hlavně nad barvou. A taky kolik potřebuju kapes, ale asi víc je líp a nakonec je stejně obsadím všechny.
Karja pošli ho mne, prosím ťa. Ďakujem.
Prosím vás, nevíte, která značka dělá jednobarevné svetry ze 100% merina, které jsou tenké a lehké (a s malým kulatým výstřihem)? Pro mě je to doslova základ šatníku, kdysi dávno jsem je mívala z camaieu, pak z Tchiba, ale jedno už neexistuje a druhé je teď pár let nemá v nabídce, a mě ty moje postupně už opustily. Tahala jsem je pořád, v zimě, v létě, jiné svetry jsem skoro nenosila. Teď mám z Tchiba dva jiné, jsou moc hezké, ale takové hutnější, není to to ono, co bych ráda. A nejradši bych si je došla koupit osobně, ale kdyžtak si to objednám.
Myrtila jo aha, čtu, že jsou teda asi ty jiné... Měla jsem odtud jeden tenoučký, příjemný, ale minulý týden jsem ho vytáhla ze skříně, jako že po létě, a plný děr. ![]()
Pinot Noir Oni jich mívali víc v nabídce a podle názvu se to nedá úplně rozlišit, ale tyhle mám právě doma z předchozích let, takže v jiných barvách, a to jsou právě ty hutnější. Ty tenké jsou až lehce průhledné (třeba pruhované tričko je pod nimi vidět), a díky tomu jsou lehké a pro mě úplně univerzální na celý rok. I proto bych si ho radši kupovala osobně.
Myrtila jj, tak ten průsvitný jsem měla, než ho někdo sežral. No, zůstanu radši u polyesteru. ![]()
Pinot Noir Píšem ve stejnou chvíli
Mně vždycky vydržely roky, jen jeden se takhle proděravěl (ale nepřišel nazmar, cíleně jsem ho srazila a podšila s ním capáčky a rukavice pro mimino
). Měla jsem jich odsud postupně několik.
Myrtila taky jsem mela z Tchiba, byly hodne tenke. A jeden takovy mam z Gantu, uz par let. Nasla jsem odkaz na podobny, mozna stejny, ale ten muj stal tak ani ne polovinu v nejake sleve. Ty ceny jsou silene. Jinak ty z Tchiba mi zmolkuji a mam je uz max nadoma, ten z Gantu je porad dost fajn a je noseny vic.
https://www.gant.cz/svetr-gant-fine-merino-c-neck-gant-4800300-625-gw-black
Jos Díky, koukám, že gant je i v Brně, tak se tam můžu dojít podívat osobně. S tou cenou bych taky počkala na nějakou slevu
potřebovala bych ty svetry aspoň dva, doplnit stavy.
Myrtila zkus mozna vinted. Tenhle fialovy treba mam, je tenky hodne. A za ty 300 je to asi moc fajn. A z gantu mam svetru pomerne dost, zadny jsem nikdy nekoupila jinak nez za 50%slevu na eshopu. Spis teda jehneci vlnu, oni merina moc nemaji. Proste ta plna cena je nesmysl, vetsinou to zlevni. 
MP Margemusíš mít teda akčního kocoura
No jo. Jak je to normalne takovej klidnej, pohodovej kocour, tak vanocni stromecek nemuze videt ![]()
A nejhorsi je, ze ozdoby i shazuje na zem psum, a Chico ma dojem, ze kazdou sklenenou ozodbu je treba rozkousat a nejlepe sezrat ![]()
Takze asi chapes, proc nechci nic riskovat!
Jo, a jde i po kytkach v kvetinaci nebo ve vaze, kocour teda. Sezral mi dve trvalky, co jsem dostala od kamaradky, nastesti mu nic nebylo. Rezane kytky do vazy jsem uplne prestala kupovat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí