MP Marge no tak to je pak jasný, to chápu. To jsou loupežníci teda.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Torrah Neni to s nimi v tomhle smeru lehke! Pracuji v tymu - kam se nedostanou psi, vyleze kocour, ktery se pak s nimi deli o korist.
Hele, i na tom malem umelem stromecku kocour nakousal nektere ty cervene bobule ![]()
MP Marge ty ti poslal Grinch, dárečky ![]()
Tak to je presne!
Myrtila nejsou teď black week slevy? Vlněný svetry jsem kdysi kupovala v bennetonu, i když průhledný teda nebyly.
Tabea Ano, jsou blackweek slevy a já nemám jedinej darek ještě, fakt:D. Už to musím příští týden všechno rozobjednat, letos to nějak vůbec nezvladam:D
slniecko Díky, ten taky vypadá dobře!
Jos Jj, na Vinted jsem taky zkoušela koukat, fialová je teda mimo mou barevnou paletu, ale třeba v černé tam něco bylo. Nejvíc bych potřebovala ten černý a pak navy a nějakou světle hnědou, s tím bych si zase pár let vystačila ![]()
Tabea No jo, teď jsou vlastně i slevy, nějak mě to letos míjí.
MP Marge a nedá se u vás sehnat šanta? Třeba by kocour nechal ostatní kytky na pokoji, když by měl svoji. ![]()
Karja mne to došlo v pátek, tak jsem něco pořídila pro děti a muže za moje rodiče. A včera večer mě napadlo, že vlastně blbne žehlička, tak jsem ještě ráno koukla na tu. Jinak jsem marná a bez nápadu.
Myrtila už mám 3 a možná dokoupím další. Jsou tenké, příjemné, drží tvar.
Myrtila za me stopro Uniqlo

711990 prosím Tě jak tam sedí velikosti. Treba německá 36 je víc 38, italská zase spíš 34....
Myrtila já hledám totéž, ten průsvitný z Tchibo váží tak deset gramů a vejde se i do malé kabelky. Miluju ho, i když už žmolkuje.
Podobně skvěle tenký mám Engel, ale bohužel to je už zcela jiná cenová kategorie a je rozpínací na drobné knoflíčky, přes hlavu jsem nenašla.
Myrtilakoupila bych tu menší velikost, nějak dramaticky menší u nich to číslování není a takový svetřík vypadá lépe, když trochu kopíruje tělo.
Myrtila v Uniqlo bundy, kabaty a svetry beru mensi velikost, kdyz mi to vychazi mezi.
Ja zase hledam slim fit cerne tricko s kratkym rukavem, mix bavlna a elastan, ktere ale nema uplne ty kratke rukavy. Idealne uplne k lokti, ale neni to podminka.
žluťásek Přesně, malý, univerzální a hřeje, ideální i na to moje pobíhání.
711990 mitford sister Lamicka Tak zkusím to L.
Lamicka Tahle trička s rukávem k lokti mívá Tchibo, jen nevím, jaké má aktuálně barvy. Mám jich odsud několik bílých a navy.
Myrtila kouknu, dekuji
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí