coralline no vidis, ja jsem si rikala, ze ten konec Tajneho spolecenstvi je trochu divnej, ale myslela jsem, ze se to nejak vysvetli v tom nasledujicim dile. Kazdopadne ta puvodni trilogie je vyborna, patri ke kniham, ktery muzu cist opakovane a porad me bavi.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Menstruační plavky, máte, znáte? Zkušenosti? Asi to není tak že ráno natáhnu, jsem celý den na koupališti/u rybníka a večer sundám a vyměním za kalhotky nebo vložku? Chci je hlavně pro dcerku, kalhotky už máme.
Anaj Zkus sérii Divotvůrce
je to fantasy, hlavní hrdina je pubetální kluk, tak trochu loser v rámci rodiny, kterého okolnosti donutí k dobrodružnému putování s potulnou bojovnicí a kočkoveverčákem, je to nabité hláškami, a akcí.
Neskusali ste niekto nakupovat z lancome.cz?
Vzdy, ked sa snazim zaplatit, tak mi to vyhodi, ye ma problem s adresou, hoci predtym mi ju normalne vezme.
JankaM na vykoupání to funguje, ale na celý den bych to fakt nepokoušela. Koupila jsem dceři k moři, její spolužačka závodně plave a prý je používá na tréninky. Do toho bazénu se mi to nevidí, ale prý to funguje.
continuity a jaké jsi koupila? Už jsem podle tebe koupila kalhotky z Lindexu, ale oproti jiným mají tu savou vrstvu na zadku menší.
JankaM continuity Já teda jsem k tomu taková no skeptická hodně, umim si to představit natáhnout, okoupat se, v přírodní vodě teda nebo max ve svém bazénu a pak hnedka svléknout. Jakože je to třeba produkt pro mladé holky nebo někoho, kdo se necítí nebo nemůže používat nějaké jiné pomucky při MS na koupání.
A připomnělo mi to historku, co mi vyprávěla kámoška, jak jí rodina ujela na kole/no asi se domluvili/ v Rakousku na nějakém výletě a ona, že počká na koupališti u jezera...no, ale tam zjistila, že do města přijela teta Irma a bylo to v neděli v 15hodin odpoledne, obchod zavřený..Takže se jala obcházet deky, z NJ má státnice, ale stejně prý podle těch reakcí zřejmě něco říkala špatně, že na ní ty ženský tak divně koukaly... a hrozně se divila, co dneska ženy používaj, že nikdo nemá v kabelce tampon. Tak říkala, já jsem byla tak zoufalá, že jsem prostě vlezla do vody a celkově jsem tu celou záležitost ignorovala, že se to vůbec neděje. Ono to tak nevyzní, ale to vyprávění bylo takové zoufale vtipné.
Karja no právě, pro mladé holky. My pojedeme k mori, tak ať se může bez problémů vykoupat. Starší najela na tampony už dávno, ale tohle dítě ne a já ji nutit ani přesvědčovat nechci.
lindex, jinak lindex má různé typy podle síly krvácení, ale celkově jsou takové měkkší, ani jedno dítě si nikdy nestěžovalo, že by jim nějak protekly nebo něco. Používají je téměř od začátku, tak tu výdrž už vidím a fakt jsou nejlepší z toho co máme. (Ale nemáme snugg). Ještě jsem jim koupila tuším na zalando lounge nějaké s krajkou, ty jsou opravdu příjemné a krásné, ale už vůbec netuším, co to bylo zač.
Karja co jsem četla já, tak psali přímo ti výrobci, že je to na poslední dny ms nebo na opalování. První den to asi úplně nepůjde.
Evaeva jj tak to potom už dává smysl
Anaj nemas zac! Jeste me napadla serie Stribrokridly od Kennetha Oppela, postavy jsou neropyri, pekne knihy, ale uz jsem je roky necetla. A pak nevim, jak jsem na to mohla vcera zapomenout! Moje oblibena serie od Phillipa Pullmana, knihy Svetla severu, Dokonaly nuz a Jantarovy dalekohled, cetla jsem stare vydani, nove ma jine nazvy. Ma to dalsi volne dily, ktere vysly pozdeji, posledni snad loni, cesky asi jeste nebude. Jsou to pekne fantasy romany, bavily me i jako dospelou, jsou dost kriticke vuci nabozenskym dogmatum. A pak tu jeste myslim nepadly Hunger games, to jsou taky pekny knihy, krome akce ma pribeh i presah.
Převeliké díky! Hned si připisuju na seznam k prozkoumání. Hunger games už někde padly, tak ty si píšu též.
Anaj Zkus sérii Divotvůrce
je to fantasy, hlavní hrdina je pubetální kluk, tak trochu loser v rámci rodiny, kterého okolnosti donutí k dobrodružnému putování s potulnou bojovnicí a kočkoveverčákem, je to nabité hláškami, a akcí.
Díky moc, připisuju na seznam k prozkoumání. V téhle literatuře se neorientuju, tak jsem moc vděčná za osobní doporučení.
coralline Potrefenáhusa Dík za rozšíření obzorů
Karja No já bych mohla posloužit podobně zoufalou historkou, kdy dcera dostala nečekaně menzes na Filipínách (daleko od Manily) a sehnat tampony se jevilo jako naprosto mission impossible. Dokonce se nám stalo, že prodavačka v drogerii vůbec netušila, co chceme a kolegyně jí to musela vysvětlit....obešly jsme drogerie, lékárny a nakonec po dvou dnech objevily balení čtyř tamponů za cenu šampaňského v nějakém turistickém obchodě se suvenýry v provinčním hlavním městě.
Garfie Mě by zajímalo, jak je to s prodejem tamponů v Japonsku, dají se tam běžně koupit? Mám pocit, že jsem je tam v obchodech nikde neviděla
(ale nepídila jsem se po nich)
1010 Úplně normálně, už před dvaceti lety, když jsem tu byla poprvé. Možná sis nevšimla, protože se tu neprodávají myslím žádné značky obvyklé u nás.
Janulik03 Jaňulíku, zvaž to ještě s tim seskokem - je toho teď v poslední době docela hodně...
RoSa nooo o o tie lietadlá sú také, ehm, rozhrkotane, všetko sa trasie keď stúpa, je strohe, proste adrenalín už pri vstupe, každú chvíľu niekto otvorí dvere a vyskočí, skáču z viacerých výšok, my zo 4000m, je to nákazlivé. Tak áno je to riziko
Prosím vás, máte praktickou zkušenost s rozdílem mezi dopisní známkou A (prioritní) a B (ekonomická), jak ty dopisy chodí? Budu posílat pohledy na tábor, ideálně bych potřebovala, aby každý den přišel jeden, no a protože v reálném životě jsem naposledy posílala dopis nebo pohled... už před nějakou dobou, přemýšlím, jakou zvolit strategii - jakou známku a kdy začít posílat. Zároveň si říkám, že se tu určitě najde někdo, kdo tohle absolvuje každoročně, a třeba by mi poradil
přece jenom na to budu mít jenom jeden pokus (a ještě se během toho týdne posílání budu přesouvat po republice, takže to ještě budu ladit podle místních pošt a časů odvozu zásilek).
Myrtila tak to jsem zvědavá, co ti kdo poradí, protože pohledy ze švp letos došly v rozptylu tří týdnů (průřez třídou), nejrychlejší za tři dny.
U nás zatím vždycky chtěli pohledy předem, ale to u větších dětí už nejde.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články