continuity jj to oni stíhají na ten první den, co uvedou. Taky mi nejde utrácet, sháním nějakou bundičku na ty letní večerní akce a nemůžu se nějak nikde trefit, tipuju, že si jí pořídim někdy na konči října;)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Torrah Díky za tip, asi něco méně sportovního..jak říkám v říjnu budu mít nějakou fakt přesnou;)
Torrah Díky za tip, asi něco méně sportovního..jak říkám v říjnu budu mít nějakou fakt přesnou;)
Mulen - tiež si neviem predstaviť, ako by to vajíčko v zobáku , ...... , ale je mi to ľúto .
Objednala jsem si kabelku na ZL, už tady měla bych ve středu, ale paní na pobočce zásilkovny říkala, že vůbec řidič nedorazil, ale že ji volali, ze nepřebrala spoustu balíků. V aplikaci se to ze stavu "doručování" vrátilo do stavu "zásilka je na cestě do depa" a trčí to takto už tři dny.
Ještě ji mají, celkem bych ji potřebovala mít doma příští týden, objednali byste to znova?
Klidně objednej znova - prostě vyzvedneš jen tu, která přijde dřív
Zásilkovna tu druhou nevyzvednutou vrátí sama.
Je díky, tady si fakt stačí postěžovat. V mezičase přišla notifikace, že zásilka dorazila do depa (což si vykládám tak, že jí tam konečně dohledali
).
No jo no, už je to tady... stěhujeme školu (svépomoci), nějake tipy na svačinu pro stěhováky (dospělé i děti). Jsou to dva dny v plném nasázení. Mám představu co nabídnu. Ale budu ráda za všechny tipy.
Uf, ještě v tom vedru.
Nealko pivo, ochucené minerálky pro dospělé?
Nakrájený meloun? Jahody?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my