andulka01 no potěš teda, držím palce ![]()
Stěžovací vlákno
andulka01 Držím pěsti ať žádné do třetice není a ruka dobře srůstá.
Kokoska NE
. A vyřešeno. Byla to taková "blbost", jen už jsem ze všeho vyšťavěná. A už máme i kotel a topí
.Snad jsem to teď nezakřikla.
andulka01Bože, hlavně, že je přítel v pořádku
. Sakra, nenudíš se...
slniecko Příšerné. Ať už je jen lépe
. Kéž by tohle vlákno zelo prázdnotou.
slniecko no tak to je mazec! Hlavně, že už víte co je a léčba je na správné cestě
držím palce
Jimik Je to hrozně těžké, přeju hodně sil. Výčitky člověka nahlodávají, zvlášť když jde o někoho koho má člověk velmi rád, ale kolikrát ta odborná péče je pro oba, pro toho člověka i jeho rodinu nejlepší. Rozumím že tady je problém s odmítáním péče na straně tvého tatínka, ale ty rodiny bývají hrozně uštvané a všecko se to točí kolem péče a zabezpečení základních potřeb a už nezbývá dost času a energie na to, aby se člověk zastavil a třeba si s tím rodičem/prarodičem popovídal, četl knížku, šel na procházku a tak.
Je škoda, že některé ty organizace k vám už nechtějí chodit, ale trochu se tomu divím, protože kdo by měl vědět líp než oni, že u těch starších lidí to přijímání pomoci jde často dost ztuha a že je to spíš pravidlo než výjimka. Ani denní stacionář by neprošel?
Panecku, tu sa to sype. ![]()
Dievčatá, všetkým vám želám, nech trable prejdú, chorým želám skoré uzdravenie. Čítala som že tento rok je karmicky, čistia sa vzťahy, súkromné aj pracovné. Neviem celkom presne čo si z toho vziať, tak radšej verím ze to speje k lepšiemu. ![]()
Dakujem veľmi pekne všetkým.
Liečba zaberá a hlavne, ona je na tom psychicky omnoho lepšie. Dnes si dokonca začala kresliť! Akože dívať sa na dieťa, ktoré permanentne študuje, kresli, píše, šije, tvorí, hrá na klavíri ako proste leží a nemá o nič záujem (a teda musím povedať, že ani silu, bola ako poskladaná marionetka) bol tiež desivý pohľad.
Tak som rada, že sme tu cestu zvládli, doma je doma.
whiskas tak to rada ctu. At uz je dobre!
Garfie - ďakujem, ja som vedela, že vy o tom budete vedieť viac !
slniecko jsem rada, ze je dceri lip, tak at to dobre pokracuje!
slnieckovíš co, když měl můj muž mykoplazmy což je podobně svinstvo, tak byl rád, že se doplazil na WC. Ten nezájem je dán tou chybejici energii.
Už to bude dobrý, když ji léčba zabírá.
whiskas Paráda. A máš teda už i vyvložkováno? Topit už je potřeba.
andulka01 teda když se to sype, tak se to sype. Tak snad už máte vybráno. Drž se. Teď jen ať jste oba brzo v pořádku.
Kdo proboha vymýšlí řazení předmětu na VŠE
! Dcera má psát za dva týdny test na daň z příjmu právnických osob. Účetnictví mají až v letním semestru. Má gympl, takže účetní terminologii je pro ni španělská vesnice.
andulka01 Ježišmarjá! Prosim tě piš, volej, nákup, cokoli!
andulka01 To se pěkně sype, drž se prosím tě!!! On bude v pohodě a ty odpočívej!!!
Makara na VŠE si řazení předmětů vždycky určoval každý sám.
Kokoska Děkuju. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí