nedávno jsem četla někde na internetu, že při přehlídce k narozeninám královny Alžběty zkolabovalo vedrem asi 5 vojáků kvůli teplu. Bylo 25°, na což Britové nejsou prý moc zvyklí, takže při nehnutém stání v těch medvědích čepicích se několika z nich neudělalo dobře.
Stěžovací vlákno
haha, no taky když člověk vidí v říjnu v Praze nějaký holky v žabkách, kraťáskách a nátělnících se špagetovýma ramínkama, může vzít jed na to, že to budou Angličanky :-D

Dííík. ![]()
![]()
Tak pokud se v necelých dvaceti stupních vaříš v dlouhých kalhotách, potom jo.![]()
Být meteorologem je strašně nevděčné. Chudáci, když slibujou hezky a je hnusně, dostanou pochopitelně čočku. A když se drží při zemi a je líp, než prorokovali, slíznou to nakonec taky.![]()
![]()
A stěžuju si na všechny možný momentální nepříznivý okolnosti, to Irsko bylo tak strašně krásný, že bych tam jela zfleku hned!!!

Ale já si tady na letošní léto nestěžuju, že jo ![]()
mně přijde letos počasí dobrý, tyjo, ty vedra k padnutí mi přišly jen pár dní a jinak je furt pěkně, dlouhý kalhoty jsem na sobě měla snad 3x
hm no to bude asi tim,ze dvacet pro me neni nijak extra krasne pocasi.:-)
Chtělas vědět, kdy nevyjde předpověď pozitivním směrem
Já jsem teď často vzpomínala na zdejší i sousední časté diskuze "jak může mít někdo bundu, když mě je teplo a naopak." Protože jsem viděla vše od letních šatů až po kulichy, a nebyl to jen rozdíl mezi místními a turisty. Třeba dvojice, kdy on měl péřovku a ona páskové sandály, culottes a top bez ramínek. Možná za ní přijel odněkud ze Sicílie?
To je krásný, někam tam bych chodila na kafe každej den po práci:-D.
já jsem v tomhle hrozně v zajetí stereotypů, jakože třeba v unoru bych nešla bez kabátu, i kdyby bylo sebetepleji a zase v létě bych si tu teplou bundu taky nevzala. Doufám, že s těma narůstajícíma extrémama a výkyvama nebudu tohle muset přehodnoit, jsem strašná konzerva.
anebo chudak "mrzla"aby taky unosila letni hadry?![]()
Ono je to spíš tak, že při předpovědi 16 může být na slunci klidně přes dvacet, pocitově i víc a pořád ještě to té předpovědi odpovídá.
nj, to byla zrovna taková šílená díra (Slea Head, poloostrov Dingle) ...ale jedno kafe tam bylo s tímhle výhledem (čokla odmyslet) a měli tam úplně strašně dobrou takovou hodně černou a mokrou buchtu, já od tý doby projíždim všechny možný irský recepty a nejpodobnější tomu nejspíš bude něco jako anglickej vánoční puding.

Ono i oblíct běžný středoevropany do těch medvědů a kabátů a postavit na sluníčko by asi dopadlo stejně :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí