Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 11:57
Reakce na Potrefenáhusa:

Zrovna jsem chtěla napsat, že balím a jedu s tebou. Ale slib, že mě nebudeš nutit jíst mokré buchty à la vánoční pudink!

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 11:59
Reakce na :

Mně celkově přijde, že zatímco u nás mají lidi sklon oblíkat děti víc než sebe, v Británii a asi i jinde severněji je to naopak.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 11:59
Reakce na Sweet Potato:

nebudu, sežeru to sama! já normálně sladký skoro vůbec nejim, ten anglickej pudink jsem jednou ochutnávala a přišlo mi to strašně sladký a takový ulepený, ale to v tom Irsku bylo jak božská mana (ale teda na těch vejletech po pochodech s batohem divočinou v zimě chutná fakt leccos :-D)

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 12:02
Reakce na :

nebylo to ničím politý ale, já už jsem zkoušela i nějaký Guinness caky, ale nebylo to ono (ale Guinness cake je teda taky dobrej)

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 12:06

Právě jsem se opřela loktem o lezoucí vosu vražda už proběhla - hned jak jsem se vzpamatovala z toho šoku a bolesti. Auvajs!

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 12:09
Reakce na :

Přesně, právě a na to si stěžuju!!!

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 12:19
Reakce na Potrefenáhusa:

Jé, to je ten srandovní čoklík, jak jsem se vás jednou vedle ptala, co to je zač :)

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 12:49
Reakce na Kokoska:

To je nahodou irskej teriér,jen s trochou něčeho navíc 

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 13:28

Zabiju manžela.

Manžel má padesátiny. Depku z toho prožívá už od loňska, při každé zmínce o věku je protivnej jak pr...l, ale na to už jsem si zvykla. Já mám přece být ta chápavá, jak chudáček stárne a vůbec se mu to nelíbí.

Oslavy budou ve třech částech - s rodinou, s kamarádami a s kolegy, začínáme příští pátek s rodinou.

Naštěstí rekonstrukce druhé koupelny se napodruhé zdařila, dokonce ji mám už vybavenou, chybí jen roletka do okna. Jenže jsem vyšťavená z toho jednání s řemeslníky (prosby i vyhrožování), neustálého úklidu (dvakrát bourání, protože napoprvé udělali všechno špatně, prach i přes utěsnění úplně všude), časové náročnosti (místo slibovaného týdne a půl to dělali víc jak měsíc) a zařizování (znám důkladně koupelnové vybavení ve všech prodejnách v okolí).

Od příštího čtvrtku do soboty bude u nás spát 11 lidí různého věku, od půlročního miminka až po 79-letého dědu. Každý má jiné nároky, každý přijede v jinou dobu z různých koutů republiky a já už teď z toho mám osypky.

A včera jsem přišla domů a vidím všude cákance od barvy, protože manžel se rozhodl, že ještě vymaluje pokoj pro hosty, dětský pokoj a chodbu, prý se na to už nedá dívat. Copak těm chlapům vůbec nedochází, že nejde jen o vymalování, ale je třeba taky uklidit, umýt okna, dveře, lustry, atd.? Ještě na mě hledí takovým tím pohledem "já už jsem se napracoval dost a tobě vadí umýt pár kapek barvy".

Dnes mi volal, že se ráno na to díval a že to má židatý, takže to bude předělávat. A to už jsem si chtěla v obou pokojích uklidit, převléknout peřiny a tak, protože na víkend jedeme na oslavu kamarádům. Na zabití. Vyřešila jsem to tak, že jsem mu dala telefon na úklidovou službu, může si s nimi domluvit termín. Teď dělá uraženého a nepochopeného chudáčka, neodpověděl mi na SMS. Haha, jsem zvědavá, jak dlouho mu to vydrží, tipuju tak do doby večeře.

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 13:34
Reakce na Alena_In:

Zvaž, jestli si chceš přidělávat další práci s likvidací mrtvoly. Ale zas by odpadly ty oslavy. A problém stárnutí by byl taky vyřešen.

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 13:48
Reakce na Sweet Potato:

Ja by som s tým zabitím počkala, až ustanú teplá. Maso sa rýchlo kazí v teple. 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 13:51
Reakce na Potrefenáhusa:

Přesně, právě a na to si stěžuju!!!

Taky si na to stěžuju! Mohla bych kdykoliv na chalupu (kamarádů) v Kerry (!!) - a já se tam nejsem schopná dohrabat!

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 13:52
Reakce na Alena_In:

ja bych si  jeste dovolila navrhnout, aby pan oslavenec "si" ty ty postele pro hosty napovlikal sam, u nas to je muzska prace napr. je to docela namahavy a neni duvod proc by to pan nezvladnul. akorat v padesati uz je to asi marny... rychlejsi zakopat;-)

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 13:56
Reakce na :

Díky za podporu, masáž je dobrý nápad, už jsem se na zítřek objednala. 

Na manžela se zas tak zlobit nemůžu, on to nemyslí zle, jen mu prostě některé věci nedochází. Teď je na chvíli uražený, protože se cítí ukřivděný - on to přece myslel dobře, chtěl, aby to bylo pěkné, vůbec mě tím malováním nezatěžoval a úklid nevnímá jako problém (je přece vždycky uklizeno...). 

A abych nebyla nespravedlivá, on je jinak pozorný, ale prostě muži jsou z Marsu a ženy z Venuše. A nepracuju jen já, on se zase stará o celý venek, garáž, atd., já si třeba chodím na zahradu jen vypít kafe, příp. natrhat mátu do mojita.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 13:57
Reakce na barbucha:

Taky si na to stěžuju! Mohla bych kdykoliv na chalupu (kamarádů) v Kerry (!!) - a já se tam nejsem schopná dohrabat!

Tohle je ta nejstrašnější věc, co jsem za poslední dva týdny slyšela(četla). Dala jsem si Kerry do googlu a asi tě přijedu sbalit a vystřídat v práci.

Potrefenáhusa Je to krásný, dala bych si tu buchtu i kafe, i tomu čoklovi bych něco pohodila.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 13:59
Reakce na Karja:

S balením nemám problém. Ale potřebovala bych tak měsíc dovolený navíc!

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 14:03
Reakce na barbucha:

Jestli nejseš chirurg, nemyslím si, že bych to jakžtakž nezastala:-D:-D

Ale jo, mám stejný problém, málo dovolený a málo času na rekreaci.