Zrovna jsem chtěla napsat, že balím a jedu s tebou. Ale slib, že mě nebudeš nutit jíst mokré buchty à la vánoční pudink!
Stěžovací vlákno
Mně celkově přijde, že zatímco u nás mají lidi sklon oblíkat děti víc než sebe, v Británii a asi i jinde severněji je to naopak.
nebudu, sežeru to sama! já normálně sladký skoro vůbec nejim, ten anglickej pudink jsem jednou ochutnávala a přišlo mi to strašně sladký a takový ulepený, ale to v tom Irsku bylo jak božská mana (ale teda na těch vejletech po pochodech s batohem divočinou v zimě chutná fakt leccos :-D)
nebylo to ničím politý ale, já už jsem zkoušela i nějaký Guinness caky, ale nebylo to ono (ale Guinness cake je teda taky dobrej)
Právě jsem se opřela loktem o lezoucí vosu
vražda už proběhla - hned jak jsem se vzpamatovala z toho šoku a bolesti. Auvajs! ![]()
Přesně, právě a na to si stěžuju!!!
Jé, to je ten srandovní čoklík, jak jsem se vás jednou vedle ptala, co to je zač :)
To je nahodou irskej teriér,jen s trochou něčeho navíc
Zabiju manžela.![]()
Manžel má padesátiny. Depku z toho prožívá už od loňska, při každé zmínce o věku je protivnej jak pr...l, ale na to už jsem si zvykla. Já mám přece být ta chápavá, jak chudáček stárne a vůbec se mu to nelíbí.![]()
Oslavy budou ve třech částech - s rodinou, s kamarádami a s kolegy, začínáme příští pátek s rodinou.
Naštěstí rekonstrukce druhé koupelny se napodruhé zdařila, dokonce ji mám už vybavenou, chybí jen roletka do okna. Jenže jsem vyšťavená z toho jednání s řemeslníky (prosby i vyhrožování), neustálého úklidu (dvakrát bourání, protože napoprvé udělali všechno špatně, prach i přes utěsnění úplně všude), časové náročnosti (místo slibovaného týdne a půl to dělali víc jak měsíc) a zařizování (znám důkladně koupelnové vybavení ve všech prodejnách v okolí).
Od příštího čtvrtku do soboty bude u nás spát 11 lidí různého věku, od půlročního miminka až po 79-letého dědu. Každý má jiné nároky, každý přijede v jinou dobu z různých koutů republiky a já už teď z toho mám osypky.![]()
A včera jsem přišla domů a vidím všude cákance od barvy, protože manžel se rozhodl, že ještě vymaluje pokoj pro hosty, dětský pokoj a chodbu, prý se na to už nedá dívat. Copak těm chlapům vůbec nedochází, že nejde jen o vymalování, ale je třeba taky uklidit, umýt okna, dveře, lustry, atd.? Ještě na mě hledí takovým tím pohledem "já už jsem se napracoval dost a tobě vadí umýt pár kapek barvy".
Dnes mi volal, že se ráno na to díval a že to má židatý, takže to bude předělávat. A to už jsem si chtěla v obou pokojích uklidit, převléknout peřiny a tak, protože na víkend jedeme na oslavu kamarádům. Na zabití.
Vyřešila jsem to tak, že jsem mu dala telefon na úklidovou službu, může si s nimi domluvit termín. Teď dělá uraženého a nepochopeného chudáčka, neodpověděl mi na SMS. Haha, jsem zvědavá, jak dlouho mu to vydrží, tipuju tak do doby večeře.![]()
Zvaž, jestli si chceš přidělávat další práci s likvidací mrtvoly. Ale zas by odpadly ty oslavy.
A problém stárnutí by byl taky vyřešen.![]()
Ja by som s tým zabitím počkala, až ustanú teplá. Maso sa rýchlo kazí v teple.
Přesně, právě a na to si stěžuju!!!
Taky si na to stěžuju! Mohla bych kdykoliv na chalupu (kamarádů) v Kerry (!!) - a já se tam nejsem schopná dohrabat!
ja bych si jeste dovolila navrhnout, aby pan oslavenec "si" ty ty postele pro hosty napovlikal sam, u nas to je muzska prace napr. je to docela namahavy a neni duvod proc by to pan nezvladnul. akorat v padesati uz je to asi marny... rychlejsi zakopat;-)
Díky za podporu, masáž je dobrý nápad, už jsem se na zítřek objednala. ![]()
Na manžela se zas tak zlobit nemůžu, on to nemyslí zle, jen mu prostě některé věci nedochází. Teď je na chvíli uražený, protože se cítí ukřivděný - on to přece myslel dobře, chtěl, aby to bylo pěkné, vůbec mě tím malováním nezatěžoval a úklid nevnímá jako problém (je přece vždycky uklizeno...).
A abych nebyla nespravedlivá, on je jinak pozorný, ale prostě muži jsou z Marsu a ženy z Venuše.
A nepracuju jen já, on se zase stará o celý venek, garáž, atd., já si třeba chodím na zahradu jen vypít kafe, příp. natrhat mátu do mojita.
Taky si na to stěžuju! Mohla bych kdykoliv na chalupu (kamarádů) v Kerry (!!) - a já se tam nejsem schopná dohrabat!
Tohle je ta nejstrašnější věc, co jsem za poslední dva týdny slyšela(četla). Dala jsem si Kerry do googlu a asi tě přijedu sbalit a vystřídat v práci.
Potrefenáhusa Je to krásný, dala bych si tu buchtu i kafe, i tomu čoklovi bych něco pohodila.
S balením nemám problém. Ale potřebovala bych tak měsíc dovolený navíc! ![]()
Jestli nejseš chirurg, nemyslím si, že bych to jakžtakž nezastala:-D:-D
Ale jo, mám stejný problém, málo dovolený a málo času na rekreaci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí