Taky doufám, že brzo přejde, beztak má sám nějaký máslo na hlavě, tak je najednou víc přemejšlivej nebo žárlí tak nějak obecně, že je ten druhej prostě v něčem lepší. Chlapi no. Ale sám si ničí přátelské vztahy. No ať tak či tak, jedno je jasné, na příštích akcích s tímhle kamarádem ve společném pokoji či stanu už asi nikdy nejsem. Snad nebude příště žádná velká noclehárna, nevím, jak bych ostatním vysvětlovala samostatné nocování na chodbě.
Stěžovací vlákno
To mu bylo tak šestnáct, ne?
Stěžují si na nějakýho kreténa, který nám za bílého dne vykradl auto, a to tak, že se snažil kovovým číslem popisným rozpárat střechu na kabrioletu... Díra jako kráva, ale na to, aby tudy prolezl, malá... Tak ještě rozbil okno. Jediné, co si z auta odnesl byly sluneční brýle...
Jedné, co je na celé věci úsměvné, je náhradní vozidlo - SMART. Tolik srandy za volentem jako dneska, jsem si dlouho neužila... Já si ho snad nechám
.
Taky mě jak dzizisketa napadlo, že mu bylo tak patnáct:-D.
ta naše situace vygradovala potom, co nám přítel na jeden výlet špatně zamluvil pokoj a ještě nejel. Já na místě zjistila, že jsem bez pokoje, musela se vecpat k tomu kamarádovi a jeho přítelkyni(!!!), což bylo bezva samo o sobě že jo a ještě doma poslouchat řešit typu, co mi tam říkal a neříkal, a že ta přítelkyně tam určitě nebyla celou dobu (!!!) a dokonce, co mi kdy říkal jindy, když jsme spali pod širákem asi v 5 lidech. No úsměvné minimálně, já jsem tak neodolatelná, že mě všichni chtěj i před svědky či vlastní přítelkyní!
Hodné blbe. Ale tak popis aspoň ako sa v ňom jazdi, vždy som chcela ho skúsiť. Ale nie za takých hnusných okolnosti.
Jsem příjemně překvapená. Uvnitř velký prostor (řekla jsem si, že třeba pro mého otce se psem ideální). Velmi pohodlné nastupování, dveře přes celé auto. Neni to nijak subtilni, tak se v tom ani nebojím. Jezdí to krásně, do města ideální. Navíc se na něj většina lidí usmívá, tak se směju taky :-). Zítra vyzkouším pražskou frajeřinku, zaparkovat kolmo k chodníku do malé mezery :-). Kufr je spíš pro srandu, ale na nákup stači.
Nekdo tu kdysi vypravel historku o kolegyni na navsteve, ktera s dotycnou chtela pit ze spolecneho bezedneho kelimku, nez aby si za dolar koupila svuj ![]()
![]()
Já si přečetla jen to slovo panic a všimla si toho roztržitého smajlíka a říkám si a jéje, průšvih:-D.
Už mi hrabe.
![]()
Tak kdyz na cloveka nekdo saha a neni to citit, tak to musi byt asi bezdotykove. A vypada to, ze se to nejvic projevuje na zadku! :-) :-) :-)
uz zase priserne leje! ![]()
My chodíme s kolegy na pivo tak jednou měsíčně, na jaře a na podzim máme několikadenní výjezd (na pivo) a mám pocit, že tam všichni chodíme rádi. Pomluvíme ty, co tam nejsou, zanádáváme si na systém ![]()
Jestli nejseš chirurg, nemyslím si, že bych to jakžtakž nezastala:-D:-D
Ale jo, mám stejný problém, málo dovolený a málo času na rekreaci.
Tak nepostradatelná věru nejsem
Ale veškerou dovolenou vyflákám na hlídání zřítelnice... Nicméně zrovna dneska jsem se zetěm řešila, co příští prázdniny. A hned jsem to Irsko navrhla! Snad by to tam ten malej zloduch vydržel, tejden... vono pro děti žádná velká atrakce teda. Moře ledový, furt prší, hřiště v dosahu žádný a kdoví jestli internet... pro mě je tam nádherně, ale chce to spíš dospělou společnost.
Tak uvidíme. Jsem zvědavá, Potrefenáhusa, kdo z nás se tam dostane dřív
Jako nemusej to bejt ausgerechnet letní prázdniny - byla jsem tam v červenci i prosinci a celkem žádnej velkej rozdíl v počasí ![]()
To surfování je super nápad! Na to bych ji mohla utáhnout, letos to zkusila a líbilo se jí to moc! Až na spálený záda - ale tam to bude chtít neoprén asi. Nicméně dobrej tip! ![]()
A ještě ten výlet na koních! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí