To nehrozí. Odmítá jít i na poníky na pouti ![]()
Stěžovací vlákno
Dva dny před dovolenou jsem se pořádně podívala na synův pas a zjistila jsem, že sice platí do konce roku,jak jsem si myslela, ale toho loňského
Takže je zažádáno o nový (zrychleně za dva litry) , odřeknuty dva noclehy a vyrazíme kdoví kdy.
Naštěstí jedem autem, ale já se biju do hlavy, že jsem to nezkontrolovala dřív![]()
sice vám to nijak nepomůže, ale připomněla jste mi, že kolegyně dnes zjistila, že jezdí s propadlou stk...rok
Moje mama taky jezdila s rok propadlou, zjistili to teda policajti. A myslim, ze ji to dali snad jen za 200,-Kc, fakt dobraci, ja si ale myslim, ze bud spustila tyjatr o neschopnem muzi nebo spis neco o tom, ze nevi, ze se musi delat STK :-) :-)
Já v červnu zjistila, že mám přes rok propadlý řidičák. Bohužel jsem to zjistila až díky silniční kontrole. Ale byli milí a bylo to jen za 300,- ![]()
Já bych si taky nevšimla, ale půjčovala jsem si auto, když šlo moje do servisu, a upozornili mě. Stihla jsem výměnu, ale bylo to o fous.
ridicak muze propadnout? ![]()
no ne ve smyslu, že byste ho musela dělat znova, ale ten doklad má dobu platnosti asi 10 let, pak je potřeba ho vyměnit
což vede k neodbytné otázce...jak dlouho už ho máte propadlý? ![]()
lekla jsem se, lekla, to priznavam. Nastesti jsem pred 8 lety vdavala, takze az za dva roky ![]()
![]()
ridicak muze propadnout? ![]()
To jsem si taky říkala a pak jsem zjistila, že jezdím 2,5 roku bez.
Ta potvora platí jen 10 let!
člověk by ani neřek, jaké netušené výhody taková svatba má ![]()
jinak dnes byl na IDNES i clanek o tom, cim prodrazit dovolenou - propadly pas byl na prvnim miste.
Znama zjistila odpoledne pred autobusovym zajezdem do Parize, ze syn ho ma propadnuty - nejak ukecali pani, ta ho vyfotila a oni si to pak rano vyzvedli nekde tam , kde se to tiskne - tam jeli autem a pockali na ten autobus a jeli
Dadoo Tak aspoň v tom nejsem sama, i když propadlý pas myslím vede![]()
A řidičák jsem si kontrolovala, ale žádný datum jsem na něm nemohla najít .
Edit.. Tak ne, je to tam, dívala jsem se blbě. Uf, ještě tři roky ![]()
Já zjistila propadlý pas 23.12 před odletem do turecka, a fakt už nebylo jak si ho do 25.12 dopoledne vyřídit :D teď už se tomu směju, ale tenkrát jsem to obrečela jak želva...
To je podobný, bylo to někdy teď? Právě jsem doufala, že půjde udělat pas na počkání, za víc peněz, ale už to nějakou dobu nejde, všechno se teď dělá přes Prahu a je to do šesti dní.
Původně jsem uvažovala, že to risknem, ale radši ne, Chorvati a Slovinci kontrolují prý každého.
je to asi 3 roky
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí