Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 09:10

nemuzu se dovolat manzelovi, jestli jeste detem plati pasy. Ja TED fakt nevim, zda jsme je nechali delat loni 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 09:12
Reakce na Mulen:

prej jde nechat udelat detem i OP 

Offline Mulen
5033 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 09:17
Reakce na Candance:

O jsem neslyšela  škoda, že to není jako dřív, když jsem měla syna zapsaného v občance.

Mladšídcera má sice pas platný ještě dva roky, ale to půl roční mimino na fotce jí moc podobné není . Paní na pasovém říkala, že někdy dělají problém i kvůli tomu.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 09:51
Reakce na barbucha:

Tak bacha, v roce asi 2003 jsem v Irsku chytla v srpnu tropická vedra, trvalo to minimálně týden, to by se spálil skoro každej, jak to pražilo! 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 09:55
Reakce na Mulen:

to nevim, do Chorvatska jsme s mimincim pasem pro 5lete dite nemeli nikdy zadny problem (a ani na letistich),  pas maji obe kvuli cestam k babicce asi od pul roku a nepodobali se na sebe uz rok pote. vetsinou se jich treba zeptali jak se jmenuji (na co obvykle neprisla odpoved). ale tak, kdyz to uz delat tak z jedne vody. 

jinak muz vcera povida: a potrebuji na tu dovolenou pas? ja ho mam na ruskych vizech. nastesti tam kam se dostanem, bude stacit OP, ale taky se vzpamatoval brzo.

uf, tak ja mam vodicak jeste neomedzeny, ale platnost uredne zkratili do konce roku 2023.

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 13:31
Reakce na :

tohle vím už dlouho, ale vždycky zapomenu to caraway... a připadám si jak blbeček. Jinak teda římský i normální kmín miluju. Vždycky mám ale pocit, že obecně sušené koření je u nás daleko kvalitnější než v UK. I jsme ho mámě vozili, protože nebyla spokojená s tamní nabídkou.

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 13:34

A moc děkuji všem, co výše přiznávají propadlé řidičáky a STKčka, nejsem v tom bohudíky sama. Mám propadlý řidičák a od začátku měsíce i tu technickou... A taky řidičák na lodě. Pas naštěstí ještě dva roky platí.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 13:50

ja si zas stezuji, ze se tady rimsky kmin v drcene (ne v mlete forme) temer neda sehnat. davam ho do smesky na salatove koreni a vzdy se docela spotim nez jej sezenu. posledne mi chlap rekl, ze to umelu na jakemkoliv mlynku, tak co to mam za nehorazne pozadavky.  

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 14:30

Moja kamoška by bola za nezohnanie kminu vďačná. Ked som s nou vonku na obede, tak ak náhodou v jedle nájde kmín, vyberá, vyberá a vyberá.........po jednom na okraj taniera. 

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 14:41
Reakce na :

já to mám hrozně ráda, nejlepší chvíle u vývaru je, když člověk kousne do uvařenýho černýho pepře

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 14:49
Reakce na :

no já ráda ožírám i ty kosti

se to dá zabalit do pytlíku z gázy a pak vyndat nebo přecedit. Jalovec a nový koření nemusím, ale pepř!

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 14:56
Reakce na Potrefenáhusa:

no já ráda ožírám i ty kosti

se to dá zabalit do pytlíku z gázy a pak vyndat nebo přecedit. Jalovec a nový koření nemusím, ale pepř!

Seš můj člověk, pepř a kosti !

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 14:56

ja pouzivam na koreni specialne vyhrazene nerezove sitko na caj, pak to jenom vytahnu a je to. prodavaji se i specialni, takove vetsi. i jsem to mamce poridila, zbytecne.

Offline ISON
329 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 15:05
Reakce na :

V Albertu prodávájí koření pod tou jejich privátní značkou a všechny názvy mají anglicky, zrovna pojmenování pro kmín mi utkvělo v paměti nejvýrazněji

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 15:20
Reakce na Potrefenáhusa:

já to mám hrozně ráda, nejlepší chvíle u vývaru je, když člověk kousne do uvařenýho černýho pepře

mnam! kousu tak malicko schvalne a nevadi mi ani novy koreni:-) u nas si kazdej vybiral z talirku sam, muz to nezna a vyzaduje vybirani predem jako Amun (na platynka a plechovy schranky mam teda stejny nazor, ble)