Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 15:21
Reakce na :

ja mam teda hrnce nerezove, takze nerezove sitko tam uz vazne nic dalsiho neprida.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 15:23

Zákon schválnosti že ak je najväčšie teplo ja musím cestovať MHD. A asi nedozijem až domov. Ze je teplo ako v trúbe(volaj hasičov) ešte prežijem, ale ten chlap vedľa mňa smrdí teda otrasne, a za mnou stojí niekto kto si asi nikdy nečistil zuby. Smrad ako žumpa. Keď mi zakašľal na krk naplno ma riadne. Nemám sa kam pohnúť. Zajtra idem peši 

Ešteže som sa pred odchodom z prace navoňala, čucham si k tričku a Archives69 to trochu prebíja. 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 15:25
Reakce na continuity:

to je jenom takovej pocit, iracionalni... ja mela i dojem ze kdyz tam ty kulicky volne neplavou jako by tu chut poradne nepustily. coz bude blbost:-)

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 15:28

Koření do vývaru počítám a hledám. Dokonce i do svíčkové.

A když jsem byla dítě, tak jsem vybírala kmín a skládala na okraj talířku. Občas jsem obskládala celý kolem dokola.. Horší než kousnutí do kmínu bylo jen kousnutí do kuřecí kloubní chrupavky...

49376 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 15:29
Reakce na Pavlena:

zrovna do te svickove prece patri par kousku rozmixovat, aby mela trochu grady!:-))

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 15:31

Eee, dítě grády nepotřebuje, eště by přestala jíst svíčkovou, už tak nejí skoro nic!

A navíc mám pocit, že můj mixér ty pepře jen tak ožužlá ale nerozšmelcuje.

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 15:33

to jsem z toho jelen, vy jako vyvar neslevate pres sito/cednik? Jak se vam tam to koreni dostane?

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 15:38

Tak to mám taky :-) i když je to fakt blbost. Naštěstí většině mých strávníků plavací koření nevadí a vytahují si jej sami. A kousnutí do pepře mám taky docela ráda.

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 15:46
Reakce na baltik:

Jednoduché polévky vařím komplet najednou, prostě do hrnce frknu zeleninu, maso a koření.  A hotovo, servíruji hned po uvaření, jen vytahám ty největší klacky (tymián nebo rozmarýnu). Často dělám jednoduché zeleninové polévky jako rychlou večeři. Jasněže tažené vývary cedím, ale ty většinou připravuji ve velkém a pečlivě.

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 15:54
Reakce na baltik:

Vždyť jo, vývar slívám, já to napsala jako jelito. Ty koření totiž tahám z takové spešl polévky z mletého masa (což je vlastně taky vývar ale se vším vevnitř, to se slívat nedá).

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 15:59
Reakce na andulka01:

nemuzes sem prosim hodit nejakej recept? takova zeleninova polivka na veceri by se mi fakt hodila, ale nejak neumim uvarit (rekla bych, ze nemam moc vychytany pouzivani koreni).

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 16:09
Reakce na Lilly_Ku:

Amun 

:-) tak to bude v jídelním vlákně, ale to fakt není nic zajímavýho

49376 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 16:21
Reakce na baltik:

vyvar jo ale pres velky co mam plastovy a s vetsimi otvory, maly kulicky projdou:-) a slivat svickovou aj nejde:P

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 16:24
Reakce na andulka01:

My sme raz na dovolenku odchádzali o dva dni neskôr kvôli synovmu prepadnutému pasu a vracali sme sa odtiaľ o dva dni skôr, pretože v kuse pršalo a nehorázne sme sa nudili...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 16:26
Reakce na baltik:

Ja cedím vývar cez sáčky na sypaný čaj. Cez to naozaj nič neprejde :)

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 16:44
Reakce na :

Máte to tam, dámy :-) a já dostala strašněj hlad... na zeleninovou polífku :-)

Offline brrr
12370 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 17:01
Reakce na andulka01:
Koření počítám, pas propadlý mám. Na řidičák se jdu podívat. Dneska jsme byli na tom vypáleném kostele v Gutech. Přijela jsem domů jak prase. Ty tupce, co to podpálili, bych tam poslala makat.
Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 17:27

Ode dneška jsem měla mít dvanáct dní dovolenku v kuse, což jsem neměla asi tři roky. Výsledek? Už třetí den ležim odpoledne po práci v posteli a je mi blbě, jsem nastydlá, takže prd z toho. Jo snažim se utěšit, že mi vyjde aspoň týden, nemáme nic zaplaceno ani pevné plány.Dokonce přecházim k přemítání toho, že někdo nemá dovolenou vůbec nebo je nemocnej dlouho a vůbec jaký různý mají lidi kolem mě strasti, ale stejně mě to prostě se.e. Přitom taková blbost.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 17:48
Reakce na Janulik03:

Moja kamoška by bola za nezohnanie kminu vďačná. Ked som s nou vonku na obede, tak ak náhodou v jedle nájde kmín, vyberá, vyberá a vyberá.........po jednom na okraj taniera. 

to jsem ja! nesnasim kmin. 

I kdyz v restauraci se radsi predem ptam zda tam neni.