To niekto podpálil??? Som myslela, že technická porucha, alebo také niečo...to je neuveriteľné, kto by také niečo robil???
Hrozné...
To niekto podpálil??? Som myslela, že technická porucha, alebo také niečo...to je neuveriteľné, kto by také niečo robil???
Hrozné...
jsem si taky říkala, co to muselo být za dementy, co to podpálili, ale jeden z těch kluků má prej nějakou hodně vážnou nevyléčitelnou neurologickou nemoc, to by bylo takový asi jediný trochu pochopitelný vysvětlení, že vlivem nemoci někomu přeskočilo.
No možno si pripaľovali cigaretu rovnako ako experti na krásnej hôrke.
zapálili to fakt schválně nějaký tři cca 18letý kluci
No upřímně, já jsem taky doufala v nějakou teenagerovskou volovinu typu hraní flašky/vyvolávání duchů na hřbitově, když o pár dní později zveřejnili info o třech PET lahvích s benzinem, uplně mě z toho zamrazilo. Kluci byli tři, aspoň jeden mohl mít dost rozumu a nějak si uvědomovat, co dělá.
Tak teraz som si o tom prečítala. Boli tam ale traja a kúpili si 4 lahve benzínu. To mi nepripadá ako zlyhanie jednotlivca ale ako plánovaná akcia. Kolegovia mu v tom mohli zabrániť ale neurobili tak.
No presne!!!
Zaujímal by ma ale motív prečo to urobili. A ešte aj podali sťažnosť na väzbu. ![]()
edit: Aha tak oslava. ![]()
No jo, ale to nebyla ani oslava typu zkalili jsme se u kostela a někoho napadlo to v 5 sec zapálit. Jako hrozný by to bylo taky, ale člověk by tak nějak měl tendence si říct debilové, mohli z nich bejt slušný kluci. Ale oni si tam dojeli autem, objednali řidiče, vzali ty lahve, takže pořád tam je dost času a dost hlav, aby si uvědomili oč jde. Hrůza, chudáci rodiče.
To je divné proste....ako keby to bol jeden, ako ten, čo u nás spálil múmiu Žofie Bosniakovej, tak si človek povie, že proste blázon. Ale traja???
já si myslím, že rodiče nejsou chudáci, ale stejné (cenzurováno), jako ti chlapečci. fakt nejsem ochotna uvěřit tomu, že slušný rodič vychová zrůdu, která na oslavu čehokoli zapálí historický kostel v době plnoletosti, naprosto vědomě, cílevědomě, naplánovaně, vědoma si následků, vědoma si jeho hodnoty. nebylo jim 12, aby se to dalo omluvit nezkušeností mládí.
dobře, možná ten jeden byl psychicky narušený, možná je výjimka. možná jeho rodiče jsou výjimka. ale sám to neudělal. ten zbytek pořád zapadá pod horní odstavec. i ten řidič, kdo věří, že naprosto netušil chudák, co se chystají udělat, ať se přihlásí.
ano, kdyby se chlapečci strašlivě ožrali a pak uprostřed opice pojali nápad, že to zapálí, asi bych rodiče litovala, protože to by mohla být mladická idiocie, ne zkažený fakan. ale nebyl to ten případ. chápala bych, že děcko normálního rodiče v nějakém blikanci nebo vlivem party někde něco zničí, ukradne, rozbije, počmárá...ale zapálit cílevědomě kostel v 18 letech, to už je silně za čárou toho, aby za sebou takový fakan měl aspoň zlomek nějakých zásad z rodiny.
och potlapkavam, ale to je typicke, pokud si nemela dlouho voraz. telo si reklo, ze konecne muze vypnput, tak se pojistilo, abys mu to neprekazila najekou blbosti. drzim palce at to brzo prejde.
ja si to uplne nemyslim, rodice a jejich spatnou vychovu bych z toho nevinila, v 18 uz vedi, co delaji. jou to debilove v blbym veku. coz je neomlouva a ponesou za to nasledky, v podstate si znicili zivot.
No, tenhle názor uplně nesdílim, i ze slušný rodiny se může vyloupnout hovado. Tím neříkám, že tomu tak v tomhle případu bylo a rodina je jak ze žurnálu, jen bych to takhle kategoricky neprojektovala.
je to teda uplne neco jinyho, ale priopomnelo mi to starosti mych dvou kamaradu, nemeckych turku. musi resit, ze kdyz se jejich zapadni zivotni styl (rozumej napriklad bydlet s pritelem nesezdana) nebude zamlouvat znamym jejich rodicu, pravdepodobne jako vysvetleni zazni, ze ti rodice jako rodice selhali a nezvladli radne vychovat sve deti. absurdni.
Díky, jako dlouhá dovolená skrz léto je můj asi už tříletej sen:-/. Klidně budu doma, ale chci být na prázdninách. Dneska jsem si už tak nějak utrpně řekla, že mě to čeká asi až s mateřskou, což fakt nebude idyla a dá-li pán bůh budu ještě vzpomínat na letní kancelář a na to, jak jsem byla blbá a neschopná naplánovat si dostatečně včas dlouhou dovolenou.:-D
nevesej hlavu, to se jeste povede. ja si letos udelala volno dva mesice a popravde jsem zjistila, ze jako matka v domacnosti bych se neosvedcila. a navic mam pocit, ze jsem stejne nic z tech predsevzeti nestihla.
Je to něco jinýho. A ano je to absurdní. My jsme měli před lety na návštěvě přítelova kamaráda Turka žijícího v Turecku a že by si chtěl najít vážnou známost a oženit se, ale nemá na to peníze:-D:-D. Vysokoškolsky vzdělaný, pracující na univerzitě, v Praze byl taky jako hostující přednášející či asistent, bo co. Byl fajn a nějaké holky měl, takže to určitě neříkal aby zakryl nějakou vlastní vadu.
A k tématu, moje máma má dva sourozence, všichni jsou super, zlatý lidi, jeden žije celej život sám, nikdy žádnej partner a u druhýho se děti dvakrát nevyvedli, teda nic ještě nezapálili, ale na odvykačce už měli být před lety oba dva. A nemyslim si, že je to jejich vina, nejsou o moc jiný než máma.
Chápu chápu, mě se ozval teď spolužák z jednoho kurzu, kde se zase div ne po roce sejdeme a já si říkala, sakra, když jsme se loučili měla jsem spoustu předsevzetí, co všechno neudělám a nestihnu a zase houby!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.