Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 19:29
Reakce na Lilly_Ku:

myslíte? co se asi stane tomu "neplnoletému"? podle mě úplné houby, i když se ho zřejmě budou snažit "potrestat" exemplárně.

myslím, že až vylezou z vězení a nápravných ústavů, pokud se do nich vůbec dostanou, budou žít úplně stejné životy jako doposud = flákání, pomocné práce, alkohol, pracák, strašná nuda, kterou je třeba něčím oživit, třeba zapálením nějakého blbého kostela. podle mě si tím spíš nezavřeli slibnou cestu na harvard, nenarušili kariéru vědce nebo bankovního ředitele.

nebo mám jen předsudky, protože takových kluků pár potkávám. jen nezapálili zatím žádný kostel, ale kdyby jo určitě by jim to nic nenarušilo. příjmy, ze kterých by spláceli milionové škody do smrti, nemají a nikdy neměli. bydlí u rodičů nebo někde v chatce. tu a tam jsou na pracáku, tu a tam někomu hrabou seno nebo štípou dřevo, a mezitím sedí v hospodě nebo paří hry.

já mám občas pocit, že ten dojem "zničili si život" je často jen mylná představa nebo nějaké podvědomé doufání ve spravedlnost lidí, kteří pilně pracují, mají nějaké závazky, majetek, rodinu, děti... a promítnou si do toho sami sebe, protože oni by škodu splácet museli a šli by do vězení a mají o co přijít, co ztratit.

kruci, já jsem dnes zas pesimistická 

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 19:31
Reakce na Karja:

v nekterych castech turecka to tak fakt je, hlavne v tech zaostalejsich oblastech. kdyz jsem byla na navsteve za kamaradkou na jihovychode, vykladala mi o borcovi, co jel na rok pracovat do istanbulu, aby vydelal na svatebni dar, kterej pozadovala jeho snoubenka :D panc jinak svatba nic. 

on ten svatebni dar teda ma logiku, protoze to je vlastne takovy zajisteni zeny pro pripad, ze by zustala sama, ale clovek, co vyrostl na zapade, na to cumi jak puk.

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 19:51
Reakce na Jiná Realita:

"fakt nejsem ochotna uvěřit tomu, že slušný rodič vychová zrůdu"

To se klidně může přihodit. Dokonce znám konkrétní příklady. Třeba ten rodič v něčem nebo v nějakou chvíli udělal chybu...která by ale třeba neměla žádný následky, kdyby to dítě dostalo do vínku jiný charakter.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 20:12
Reakce na Hoolinkah:

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 22:46

ja musim rict, ze udelat to moje deti, tak se jeste rady nechaji vzit do ochranne vazby (jako prevence pred psychopatickou matkou pozbyvajici posledni zbytky civilizacniho nanosu).

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 08:16

Nocni bourky mi ponekud zkomplikovaly dojezd na 8:00 do prahy. Uz 2 a pul hodiny sedim ve vlaku v olomouci a cekam az uklidi trat. Co nadelam...

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 08:59
Reakce na :

to budte rada, mne prisly i ty vstupenky, bohuzel ale i dalsim lidem. Chteli nas vyhodit z kina, nakonec jsme sedeli na schodech, protoze deti plakaly. Manzel dodnes nechape, jak jsem je koupila.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 09:01
Reakce na rasaNori:

Soucítím.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 09:23

Zjistila jsem, že jsem alergická na pružné obinadlo. Potřebovala jsem zafixovat kotník a vyskákala mi vyrážka.

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 09:27
Reakce na Jiná Realita:

Prokristapána! Nikdo o tom nic neví, jen tobě už je jasné, že to byli takoví kluci, co jsou na pracáku a flákají se v chatce a můžou za to vždycky rodiče. Viníků se sebeméně nezastávám, ale život podle Jiné reality je teda sakra černobílý.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 09:43
Reakce na Sweet Potato:

Neni co dodat, to zjednodusene videni vseho je uplne desive. 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 09:55

Stezuju si, ze jsem si prave z praveho stehna tesne pod linii trisla (zepredu, aspon jsem na to trochu videla) vytahna dve mikroskopicka klistata (nemela ani milimetr). Ja myslela, ze jsem jen postipana a ono to na me od utery bylo prisaty! Wuaaa!

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 10:05
Reakce na Solathis:

No teda! Tyhle mrňavý bejvaj rády nakažený. 

Já osobně v takovym případě vždycky mažu k obvoďačce a nechávám si napsat odpovídající ATB... preventivně... a pak s časovym odstupem krevní rozbor.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 10:09
Reakce na RoSa:

mene invazivni postup je dat to vytazeny kliste otestovat. pak se ev. da nasadit primo odpovidajici atb

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 10:10
Reakce na RoSa:

Tak dik za uklidneni. Necham to do pondelka a uvidim. Zitra moje obvodacka neordinuje. Vydezinfikovala jsem to promptne teatree olejem.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 10:11

Jsem mela vedet driv :-D ted uz je otestovat nedam, nicmene diky za pouceni pro priste. Jsem se jednou zapomnela nastrikat... :/

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 10:12
Reakce na Sweet Potato:

Prokristapána! Nikdo o tom nic neví, jen tobě už je jasné, že to byli takoví kluci, co jsou na pracáku a flákají se v chatce a můžou za to vždycky rodiče. Viníků se sebeméně nezastávám, ale život podle Jiné reality je teda sakra černobílý.

No presne.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 10:12
Reakce na Solathis:

uch:-( to jsou ty o kterych pak lidi rikaji ze kliste urcite nemeli.. simte sleduj nejen pripadny flek, ale i jakykoliv zdravotni potize, treba i blby boleni v krku