Ja jsem v 5 nastoupila do vlaku v ove, abych v 10 dopoledne vystoupila v zabrehu na morave a jela zpet do ovy. Takze muze byt i hur :D
Stěžovací vlákno
tak měla bejt v Praze v 8 ráno, ale dneska, tak počítám, že z toho Zábřehu fakt už teda bylo zbytečný pokračovat ![]()
Ten flek svědí dost bolestivě - jakože trochu svědí, podrbu, lituju, protože začne bolet. Aspoň já to tak 2x měla. Podobně se ale někdy chovají i jiné hmyzí kousance, když se komár blbě trefí k nějakému nervu třeba.
Úplně malinká poštovní stížnost: dnes dorazil dopis orazítkovaný 25.7. (odesílaný ještě o týden dřív)
A z Čech? (Jinak teda mně postcrossing docela posunul hranice toho, čemu říkám opožděný psaní
)
Z Kostelce do Prahy. :-))
Dobrý teda
hledám parťáka na cestu do austrálie
ale nevím, kdy bude.
Poprvé za celou dobu mých internetových objednávek si musím postěžovat na PPL. Včera mi přišel mail, že mi dnes budou doručovat balík. Protože jsem dneska musela mimo Prahu, změnila jsem podle pokynů v mailu doručení z domácí adresy na parcelshop, potvrdila, změna akceptována, ráno SMS, že balík dnes doručí na parcelshop. V poledne volá načuřenej kurýr, kde jako jsem, že je před domem s balíkem. Že žádnou změnu v systému nemá a že jsem to určitě nepotvrdila, blablabla. Několikrát jsem mu na jeho výčitky zopakovala, že kdybych to nepotvrdila, asi by mi nepřišla SMS a že opravdu není moje věc, co má a nemá v systému. Nakonec to vzdal a zavrčel, že to teda do toho úložiště odveze (je to 3 minuty od nás autem). Příště si to nechám doručit asi rovnou tam.
Mně Parcelshopy přijdou úplně super, pokud je to někde při cestě. Lepší, než čekat, kdy dorazí, je stavit se pro to, kdy se to hodí mně. A vracela jsem to taky přes Parcelshop.
Mám v poslední době stejné zkušenosti (3). A před tím jsem byla s PPL vždy spokojená.
+ Dadoo
No právě, vždycky ještě volali předem, tohle se mi ještě nestalo. Ale co, ten Parcelshop tu mám blízko, tak to tak budu dělat, stejně dost často jezdím skoro kolem. Předtím jsem to nezkoumala, nebylo to potřeba.
Poslala jsem chlapa pro pomeranče do sangrie a přinesl mi..... červený grepy
a stál si za těma pomerančema (bylo to i na etiketě na sáčku). Teď to tu upíjím a vlastně si nakonec nestěžuju, protože mi to chutná![]()
Když mě to štve. Můžu to dostat až domů a ne někam jezdit a čekat ve frontě...
Doufám, že moc čekat nebudu, je to v nějakém železářství, tam snad narváno nebude.
U nás je to v prodejně a servisu cyklo. Takže přede mnou cyklisté se specifickými požadavky. Nakonec to bylo celkem rychlé a obsluhující velmi příjemní. Ale i tak je to pro mě komplikace a časová ztráta.
+ amun no jela jsem zpet :D takzvany pro.....y den :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí