V noci sa prehnala búrka našou oblasťou. Vyvrátené stromy, od polonoci žiadna elektrika v celej dedine. Nedá sa dovolať na elektrárne.
Jo a prišiel do mesta cirkus. 
P.S. milujem toho smajlíka.
V noci sa prehnala búrka našou oblasťou. Vyvrátené stromy, od polonoci žiadna elektrika v celej dedine. Nedá sa dovolať na elektrárne.
Jo a prišiel do mesta cirkus. 
P.S. milujem toho smajlíka.
My dneska vyjíždíme na dovolenku, jako poslední opouští byt přítel. Já se tolik naopakovala sdělení nezapomeň vynést koš, ukliď po sobě nádobí a zavři všechna vokna, že jsem si pak na počtvrtý řekla, proč se na to nev....., že když to zopakuju jednou nebo pětkrát, tak je to uplně jedno. Chci bejt chlap, maj krásnej život!
jednou jsem nekde. cetla legracni... no, legracni, hm, proste popis jak to probiha kdyz se sprchuje zena a kdyz muz. koncilo to tim jak zena prepeclive utre kazdou kapku vody, kdezto chlap se vycura do odpadu a mokry odtapa nekam po byte. presny:P
to vypada jako bys byla jeho matka.![]()
no bohužel... tak to je a nějakým "převychováním" se to rozhodně nevylepší. akorát nevim co by pomohlo?
to nevim ja takhle mluvila se synem,s muzem ne.:-)
u nás byla v noci taky úplná apokalypsa, která začala už odpoledne letošním prvním krupobitím. pak chvíli nic, pak jsem viděla, jak se od západu blíží hrůza, pak přišel vichr o síle uragánu, pak začala blikat elektřina, několikrát to nahodili, ale naštěstí tentokrát s úspěchem, šla. pak byl zas chvíli klid a někdy v jednu to vypuklo nanovo. moc jsem se nevyspala. v podkroví tak 40 stupňů, okna jsem otevřít nemohla ![]()
:-D:-DHahaha, tak ta je jinej level, proto je taky tak free, jak se jí stavěl na odpor. On má kluk hlavu věčně v oblacích, bohužel ho musím občas postavit na zem a seznámit ho s rutinním životem a již jsem se seznámila s jeho světem, kde nezopakovaná informace v podstatě jakoby neexistovala:-D :-D.
viktorka_od splavu Já jsem taky bordelář, co má rád ale uklizeno. Já než vylezu ráno z domu do práce, tak všechno zabordelim a odpoledne si nadávám, že je tam binec a uklízím:-D
no dobře, a kdyby byl schopnej na měsíc odjet a nechat na lince jídlo, otevřený okna a nezamčenej barák (například)? já teda takovýho muže nemám díkybohu, ale jednoho příbuznýho velmi podobnýho jo
ad extra svědivé skvrny po komárech nebo jiných sviních.
doporučuju si na to dát jablečný ocet. ta úleva! okamžitá!
ja nikomu nebudu udilet rady,to je jejich vec.jen mi to prislo vtipny,protoze jak pisu takhle mluvim se synem,ne s manzelem,to je cely.:-)
Máš pořádnýho manžela o tom to je:-D. Ale se mnou takhle máma mluví dodnes, ať zamknu, zavřu okna, seberu prádlo, když bude pršet. Tak asi to můžu mít i z toho:-D.
já už se právě krotím i s klukama:-) co mám ozkoušeno u dcery tak připomínání a peskování mělo nulový efekt, zodpovědnou osobou se stala až když nic jinýho nezbylo:P
"a viktorko, hlavně se teple voblíkni, má pršet!" jasný mami (třicet let z domu:-)))
nedelej si z toho hlavu,to byla jen poznamka do plena.Kdyz Vam to obou vyhovuje,neni o cem.![]()
to ti davam za pravdu.:-)
:-DTak to máma mi takhle neradí, ona má jen strach o svoje věci a svůj pořádek. K oblečení,nemocem, škole, práci jsem nikdá žádnou radu nedostala:-D.
Nedělám si;-). Ale můžem hodit sázky, co po té dovolence doma najdu/nenajdu. Ale musim hodit špínu i na sebe, 14 dní jsem hledala občanku, už jsem chtěla jít i nahlásit ztrátu, ale bylo mi divný, že by zmizla jen ta. No našla se, teda našel ji partner někde zabordelenou, takže my jsme taky jeden za osmnáct a druhej bez dvou za dvacet.
pravdu dis, tohle pripominani vede akorat k pasivne agresivnimu odporu (teda u partneru, na detech to jaksi vyzkouseny nemam).
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.