Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 09:10
Reakce na Karja:

jo jako že jí máš posbírat prádlo?:-O

49376 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 09:12
Reakce na Lilly_Ku:

bohužel i u dětí... tam je to asi o povaze, nevim, každopádně na mě ani sourozence ani na moje děti to taky nefunguje:-/

49376 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 09:13
Reakce na Karja:

Nedělám si;-). Ale můžem hodit sázky, co po té dovolence doma najdu/nenajdu. Ale musim hodit špínu i na sebe, 14 dní jsem hledala občanku, už jsem chtěla jít i nahlásit ztrátu, ale bylo mi divný, že by zmizla jen ta. No našla se, teda našel ji partner někde zabordelenou, takže my jsme taky jeden za osmnáct a druhej bez dvou za dvacet.

jsem se hloupá jednou dala přesvědčit, abych zablokovala kartu samozřejmě se našla, jako vždy, zbytečný komplikace:-) (jednou jsem nemohla najít řidičák půl roku, byl v jedné malé kabelce kterou jsem moc nenosila jentak hozenej:-P

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 09:18

Joo, ale tak ona jde třeba do práce nebo někam jede, když jsme u ní. Ale mě by to taky asi nenapadlo, kdyby mi to předtím neřekla, já jsem na to připomínání asi už taky zvyklá:-D. Jinak OP se taky našlo v nějakym batohu, o kterym nevim, že jsem ho kdy měla.

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 09:19
Reakce na Lilly_Ku:

Samozřejmě. Jednak k odporu, jednak k nepoužívání vlastního mozku - proč myslet, když někdo myslí za mne?

Ale dělám to taky, přes všechna předsevzetí.

49376 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 09:20
Reakce na Karja:

"Ale mě by to taky asi nenapadlo, kdyby mi to předtím neřekla, já jsem na to připomínání asi už taky zvyklá:-D"

no právě...

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 09:20
Reakce na Karja:

A až se vrátíte a to "něco" tam bude (či nebude), co bude?

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 09:21
Reakce na Sweet Potato:

Tak to já to dělám s tim vypnutim mozku. No jasně, můžou za to Mutter a Vater, hned je mi líp.:-D :-D

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 09:24
Reakce na Sweet Potato:

No tak řeknu: ježiš zas to tady je, plíseň nás sežere a to bude asi tak všechno.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 09:27
Reakce na Sweet Potato:

A až se vrátíte a to "něco" tam bude (či nebude), co bude?

asi bude mit domaci vezeni ci zakaz televize.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 09:28

No, ale já se začínám vypínat čim dál tim víc. Včera v kuchyňce v práci binec jako blázen, bordel i na zemi, já nic, meju si tam hrnky, prostě pohoda, v mý hlavě kuchyňka vypadá jako vždycky. Přijde sekretářka a říkám mi: Ty jo, mě vomejou, vidíš to? A já: jooo, vidim. Prostě začínám mít taky vymeteno.

49376 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 09:28
Reakce na Karja:

já si totiž s tím košem vzpomněla na toho "našeho" případa... takže: velká rodinná akce, žena všecko zařídila nakoupila připravila šla do práce a "případ" měl jeden jedinej úkol.. přičemž strávil celej den doma, trochu si zdřímnul... a na úkol se vys.. pardon, zapomněěěl:P jsem pak šla vyhodit něco do koše a málem jsem se pozvracela

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 09:29
Reakce na Zarinya:

:-D :-D Škoda, že nemáme telku, nemám s čim operovat, možná vypnout internet?.:-D

49376 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 09:29
Reakce na Karja:

gratuluju, jen tak dál! a to myslim naprosto vážně.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 09:30
Reakce na Karja:

:-D :-D Škoda, že nemáme telku, nemám s čim operovat, možná vypnout internet?.:-D

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 09:42

........

Offline JanieB
552 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 11:53

K dokladům: Babička jednou snad dva dny v kuse hledala jeho občanku, obrátila celý dům vzhůru nohama i třikrát a nikde nic. A pak jsme ji úplně náhodou našli, když jsme si chtěli přehrát film na videu. Tehdy asi tříletý bratranec si hrál, vybrakoval babičce doklady a občanku strčil do přehrávače tam, kam se zasunují kazety;-)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 12:04
Reakce na Janulik03:

To že bola v noci silná búrka som zistila až ked som ráno vyšla von so psom a videla ten neporiadok na uliciach. Už dlho som nespala tak tvrdo. Našťastie elektrika išla.

Ale sťažujem si na to, že máme v rieke tisíce mŕtvych rýb. Ja som si pár brušiek na hladine všimla už pred pár dňami, ale teraz je to katastrofa. A to pravdepodobne preto, že do rieky vypúšťajú splaškovú vodu  A dokonca na to majú povolenie.  Som si aj hovorila, že rieka smrdí ako kanál ale teda nemyslela som, že to kanál ozaj je. A nemali by aspoň oznámiť verejnosti, že do rieky sa vypúšťajú splašky? Kúpať by som sa do nej nešla, však smrdí už z diaľky no ale aj tak by bolo dobré vedieť o tom. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 12:07
Reakce na paktofonika:

Ježiš, to jsem ani nevěděla, že se smí, zvlášť, když jsou v ní ryby, které kvůli tomu uhynou. Fuj hnus, jsem myslela, že my (i vy) jsme už trochu jinde....