jo jako že jí máš posbírat prádlo?:-O
Stěžovací vlákno
bohužel i u dětí... tam je to asi o povaze, nevim, každopádně na mě ani sourozence ani na moje děti to taky nefunguje:-/
Nedělám si;-). Ale můžem hodit sázky, co po té dovolence doma najdu/nenajdu. Ale musim hodit špínu i na sebe, 14 dní jsem hledala občanku, už jsem chtěla jít i nahlásit ztrátu, ale bylo mi divný, že by zmizla jen ta. No našla se, teda našel ji partner někde zabordelenou, takže my jsme taky jeden za osmnáct a druhej bez dvou za dvacet.
jsem se hloupá jednou dala přesvědčit, abych zablokovala kartu
samozřejmě se našla, jako vždy, zbytečný komplikace:-) (jednou jsem nemohla najít řidičák půl roku, byl v jedné malé kabelce kterou jsem moc nenosila jentak hozenej:-P
Joo, ale tak ona jde třeba do práce nebo někam jede, když jsme u ní. Ale mě by to taky asi nenapadlo, kdyby mi to předtím neřekla, já jsem na to připomínání asi už taky zvyklá:-D. Jinak OP se taky našlo v nějakym batohu, o kterym nevim, že jsem ho kdy měla.
Samozřejmě. Jednak k odporu, jednak k nepoužívání vlastního mozku - proč myslet, když někdo myslí za mne?
Ale dělám to taky, přes všechna předsevzetí.
"Ale mě by to taky asi nenapadlo, kdyby mi to předtím neřekla, já jsem na to připomínání asi už taky zvyklá:-D"
no právě...
A až se vrátíte a to "něco" tam bude (či nebude), co bude?
Tak to já to dělám s tim vypnutim mozku. No jasně, můžou za to Mutter a Vater, hned je mi líp.:-D :-D
No tak řeknu: ježiš zas to tady je, plíseň nás sežere a to bude asi tak všechno.
A až se vrátíte a to "něco" tam bude (či nebude), co bude?
asi bude mit domaci vezeni ci zakaz televize.![]()
No, ale já se začínám vypínat čim dál tim víc. Včera v kuchyňce v práci binec jako blázen, bordel i na zemi, já nic, meju si tam hrnky, prostě pohoda, v mý hlavě kuchyňka vypadá jako vždycky. Přijde sekretářka a říkám mi: Ty jo, mě vomejou, vidíš to? A já: jooo, vidim. Prostě začínám mít taky vymeteno.
já si totiž s tím košem vzpomněla na toho "našeho" případa... takže: velká rodinná akce, žena všecko zařídila nakoupila připravila šla do práce a "případ" měl jeden jedinej úkol.. přičemž strávil celej den doma, trochu si zdřímnul... a na úkol se vys.. pardon, zapomněěěl:P jsem pak šla vyhodit něco do koše a málem jsem se pozvracela
:-D :-D Škoda, že nemáme telku, nemám s čim operovat, možná vypnout internet?.:-D
gratuluju, jen tak dál! a to myslim naprosto vážně.
:-D :-D Škoda, že nemáme telku, nemám s čim operovat, možná vypnout internet?.:-D
![]()
![]()
........
K dokladům: Babička jednou snad dva dny v kuse hledala jeho občanku, obrátila celý dům vzhůru nohama i třikrát a nikde nic. A pak jsme ji úplně náhodou našli, když jsme si chtěli přehrát film na videu. Tehdy asi tříletý bratranec si hrál, vybrakoval babičce doklady a občanku strčil do přehrávače tam, kam se zasunují kazety;-)
To že bola v noci silná búrka som zistila až ked som ráno vyšla von so psom a videla ten neporiadok na uliciach. Už dlho som nespala tak tvrdo. Našťastie elektrika išla.
Ale sťažujem si na to, že máme v rieke tisíce mŕtvych rýb. Ja som si pár brušiek na hladine všimla už pred pár dňami, ale teraz je to katastrofa. A to pravdepodobne preto, že do rieky vypúšťajú splaškovú vodu
A dokonca na to majú povolenie.
Som si aj hovorila, že rieka smrdí ako kanál ale teda nemyslela som, že to kanál ozaj je. A nemali by aspoň oznámiť verejnosti, že do rieky sa vypúšťajú splašky? Kúpať by som sa do nej nešla, však smrdí už z diaľky no ale aj tak by bolo dobré vedieť o tom.
Ježiš, to jsem ani nevěděla, že se smí, zvlášť, když jsou v ní ryby, které kvůli tomu uhynou. Fuj hnus, jsem myslela, že my (i vy) jsme už trochu jinde....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí