No neďaleko totiž opravujú čističku a dostali povolenie na vypúšťanie splaškov. Mňa skoro porazilo keď som to zistila. Toľko rýb
Ide hlavne o mrenu severnú, na obnovenie populácie je podľa odhadov treba 15-20 rokov. Hrôza
Stěžovací vlákno
Uff, to je hrůza. Věřim, že i místní rybáři mají radost, to musí být fakt peklo vidět svůj revír takhle pobitej.
rodicom a u ich susedov oproti sa na streche bytovky uvolnili plechy a kusy zateplenia. tieto nove baraky maju na streche strk (a vacsie kamene) ktory letel dole na zaparkovane auta. tie maju roztrieskane okna a karoseriu deravu a otrieskanu s jamkami a poskodenym lakom
Ráno ma v záhrade poštípala včela
Dúfam, že nebudem mať stehno dvakrát väčšie.
Potřebovala bych do pondělka shodit tak 5 kilo jinak než abych si musela uříznout nohu!![]()
To je celkem výzva ![]()
ja taky ale mam cas do soboty
Já se jdu vomotat potravinářskou fólií a nekompromisně hodinu na pás!
...a vostříhat vlasy by taky mohlo od pár gramů pomoct ![]()
A důkladný peeling![]()
ale zas aby nám z mutzi něco zbylo...!
Chtěla jsem vidět v M&S ten kabát. V Praze sice nemáte čísla, ale v Budějcích nemáme asi ani desetinu pražského zboží![]()
Tak to je hrozné. Ono strecha poškodená a ešte zničené autá je už dosť zle. Fakt hrôza.
Musím si uľaviť. Vážne ma vytáča, ak pozvem rodinu a priateľov na meninovú oslavu na 15.00.
Potvrdené v predstihu od všetkých. A už prvé telefonáty...prídeme neskôr, pretože blá, blá, blá....
Vrcholom všetkého je tento dôvod. Ochladilo sa, takže umývam okná, veď kedy, ak nie dnes, keď nie je horúco....
Štavnato som si zanadávala, my sme vždy dochvíľni.
Mám pocit, že už sa ani neteším, že prídu. Maminka, ty si vždy presná, teba vyobjímam najviac.
Úplně na mě dýchla hysterie :-D
Ale tak já to chápu, být našponovaná a muset čekat s tácem jednohubek je celkem opruz. Ještě navíc, když je něco fakt dobrého a člověk nad tím slintá a etiketa mu nedovolí si zakrojit, než dorazí hosté:-)
Tlak mi vyletel hore, to je pravda, cítim sa ako....radšej to nenapíšem, dotklo sa ma to dosť.
Keby len táca jednohubek, pripravené je špeciálne jedlo. Musím sa ukľudniť, hovorím si, stávajú sa horšie veci, ale aj tak ma tento prístup rovnako mrzí....
Rict mi nekdo, ze na moji oslavu prijde pozde, protoze ausgerechnet dneska bude mejt okna, tak ho priste pozvu prave jen na ty jednohubky. Je to neomalenost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí