Uklízím. Myju žaluzie podělaný od much (taky je ve městech tolik bzučivek, nebo jsou to ty naše vesnický hnojový problémy??
). Nenávidím mytí žaluzií. Ty mouchy taky nenávidím. Nemám rád uklízení. Podepsán (jako už kdysi) šmoula Mrzout.
Stěžovací vlákno
B je asi spravne, jsem poctivou mouchu co znam od babicky z venkova, takovou tu votravnou, doma uz strasne dlouho nepotkala, jestli vubec![]()
Tak teda to jsem eště mrzutější. Fakt. ![]()
To bude tim, že už od vás k nám nejezdí ty dálkový spoje jak jsi dneska někde psala ne?![]()
Jo, to bude vono. Ty mouchy pitomý jsou líný lítat a už se k vám nedostanou
.
Stěžuji si na přihlouplá turistická vozítka v pražském provozu.
Opakovaně jsem se zasekla za takovou tou věcí, jak sedí kolem dokola 12 lehce picnutých mládenců, kteří popíjejí pivo a šlapou do pedálů, přičemž se ta věc se sune ulicí rychlostí asi tak 2 km za hodinu a zablokuje celou ulici. Dnes se vytvořila slušná kolona, na jejímž konci povlávalo pár turistů na jakýchsi obřích elektrokoloběžkách. Ještě, že jsem moc nespěchala...
Cítim sa momentálne takto a neviem ako sa ukľudniť.

potlapkavam, ja se citim uplne stejne. Zuby nehty se drzim, abych nevybuchla, uplne citim, jak se mi ta zlost vrazi do bolesti hlavy.
To mi je ľúto. U mňa to klasicky prebieha tak, že buď vybuchnem alebo druhá varianta(častejšia) je že sa rozplačem, prepadne ma úzkosť, rozbolí ma z toho hlava a budem mať pokazenú celú nedeľu.
mně pomáhá obout tenisky a jít to rozběhat (stačí mi kousek protože normálně toho moc nenaběhám:-), jestli je u vás vhodný počasí tak by to možná stálo za pokus.. teda vlastně i jestli není
Dnes jsem zjistila, že mám podle jakéhosi článku na internetu všechny příznaky krize středního věku. A to nejenom ty ženské, ale i většinu mužských. Chjo. Co s tím?
Zavrit net, zapomenout, ze jsi neco takoveho cetla a vytahnout partnera/kamaradku na sklenku a nejaky ten relax?
Edit: doplneni pismenka
Nepo***t se z toho
No co, vzit si ten chytrý seznámek a bod po bodu s tim něco udělat, změnit to.
Asi nechapu Tvoji reakci.?
Psala o krizi, ne o druhé mize...
To bych reagovala jinak...
no vono to tak nějak všecko probíhá dohromady, no...
Tak já budu vyhlížet tu mízu, zatím se nějak neprojevuje :)
...no, a pak zaleží, co dotyčné vadí, znepojojuje ji, atp., a co s tim event. chce/nechce delat.
Zaklad ale je, aby byl člověk spokojený.
Takže vladtne mužu napsat znovu, jestli mi něco vadí, nevyhovuje, tak bych to měla - pro svoji pohodu - změnit
...takže jsem to pochopila dobře...
(slovo krize je častěji vnímáno jako negativní výraz...).
Takže - viz moje první reakce..., prostě s tím nêco udělat.
Jde to.
Dnes jsem zjistila, že mám podle jakéhosi článku na internetu všechny příznaky krize středního věku. A to nejenom ty ženské, ale i většinu mužských. Chjo. Co s tím?
Zapomenout na jakýsi článek na internetu. :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí