Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline bram
4111 příspěvků moje polička 12. srpna 2017 21:40
Reakce na Miru:

Zkusim to :) Blbé je, že jsem od přírody celoživotně neustále lehce nespokojena, ale zkusím to vzít jako výzvu něco s tím udělat. :)

Offline Miru
16885 příspěvků moje polička 12. srpna 2017 21:44
Reakce na bram:

Presne jak píše domenica - vyprdnout se na seznamek.

Proste sama nejlip viš, co Tě štve, vadí, nerví a tak.

No, tak bod po bodu, problemek po problemku odstraňovat.

A vždycky se za ten splněný/úspěšně odškrtnutý pochvalit, odměnit.

A ty další "vysírky" už půjdou měnit mnohem snadněji

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 12. srpna 2017 21:46
Reakce na bram:

Stredni vek mas od? Ja ho hodlam ted brat tak od 55+, tak schvalne statistika!

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 12. srpna 2017 21:52
Reakce na Mutziputzi:

V různých zdrojích píšou víceméně to stejné, krize se objevuje mezi 40. - 50. rokem, někdy už po 35. Po padesátce už prý cajk. :) Já teda střední věk taky beru jako 50+, ale krize se neptá :))

20970 příspěvků moje polička 12. srpna 2017 21:52
Reakce na :

Stěžuju si, že si nemám na co stěžovat, šopa a tak moc bych chtěla.

Šopa to je tak vtipny i na Parizsky podle me a hlavne tam!

20970 příspěvků moje polička 12. srpna 2017 21:55
Reakce na bram:

Ja si ji nachystam na tech 55 cca, do ty doby je mi hej a furt jsem holka a devce))

20970 příspěvků moje polička 12. srpna 2017 21:56
Reakce na :

Silne postradas esprit, devenko

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 12. srpna 2017 22:16

Krize středního věku? A jak že se to má projevovat? Nějak jsem zatím neměla čas se tím zabývat a najednou mi je přes 60. To mi teda zase jednou ujel vlak. 

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 12. srpna 2017 22:23

Hrozně jsem se lekla strašně velkého pavouka a mám z toho děsnou škytavku! Hyk

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 12. srpna 2017 22:29

Stěžuju si na sebe.

Znáte tu o převozníkovi, vlkovi, koze a hlávce zelí?

Potřebovala jsem roztřídit firemní účtenky a faktury placené v hotovosti podle druhu platby, přicvaknout k nim souhrnný papír a na něj napsat, co a za kolik. Ty papíry si tisknu po čtyřech na stránku. Takže pozor, potřebuju ty vytištěné stránky, nůžky, propisku a sešívačku.

Fajn, rozložila jsem si účtenky na zem na hromádky, sedla si k tomu a zjistila, že nemám sešívačku. Vstala jsem, přinesla sešívačku. Došly mi předtištěné papírky. Vstala jsem, v ruce propisku, odložila ji na stůl a vytiskla další štítky. Sedla jsem si a zjistila, že propiska leží na stole. Přinesla jsem propisku a po třetím cvaknutí mi došly drátky do sešívačky...

Dobře mi tak, nemám pracovat o víkendu.

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 12. srpna 2017 22:32
Reakce na Kokoska:

Jsem na tom podobně.. ted vůbec nevím, jestli ta krize už byla, nebo teprve bude.. kruci už jsem 55+ a... nevím! Co teď?!

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 12. srpna 2017 22:43
Reakce na Dadoo:

Navrhuju vys... vykašlat se na krizi a soustředit se na shánění kabátů na podzim, zimu, jaro a aby to nebylo tak fádní, tak na léto to obměnit sháněním plavek. Kdyby to na zahnání krize nestačilo, ještě tu máme potřebu bot pro všechna čtyři roční období a nějakou tu kabelku to taky bude chtít. Ve zbytku času na to budeme vydělávat, takže čas na krizi opravdu nevidím.

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 12. srpna 2017 22:51
Reakce na Kokoska:

bo neni kuwa čas! 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 12. srpna 2017 22:56
Reakce na Kokoska:

Stěžuju si na sebe.

Znáte tu o převozníkovi, vlkovi, koze a hlávce zelí?

Potřebovala jsem roztřídit firemní účtenky a faktury placené v hotovosti podle druhu platby, přicvaknout k nim souhrnný papír a na něj napsat, co a za kolik. Ty papíry si tisknu po čtyřech na stránku. Takže pozor, potřebuju ty vytištěné stránky, nůžky, propisku a sešívačku.

Fajn, rozložila jsem si účtenky na zem na hromádky, sedla si k tomu a zjistila, že nemám sešívačku. Vstala jsem, přinesla sešívačku. Došly mi předtištěné papírky. Vstala jsem, v ruce propisku, odložila ji na stůl a vytiskla další štítky. Sedla jsem si a zjistila, že propiska leží na stole. Přinesla jsem propisku a po třetím cvaknutí mi došly drátky do sešívačky...

Dobře mi tak, nemám pracovat o víkendu.

pokud muzes v sedesati provadet tyto prostocviky, mela by ses presunout do radovaciho vlakna;-))

Mutziputzi ocekavas ze se dozijes 110?;-))

ja si teda postezuju, krizi sice nepocituju, ale ubytek fyzickych sil uz delsi dobu ano a neni to tim ze bych byla obezni nebo se nehybala... a predstava ze se to bude jeste desitky let jen zhorsovat me dost desi

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 12. srpna 2017 23:16

Vstát a sednout si ještě můžu. Jen abych nezapomněla úplně, proč to dělám, když už mám tak hezky nakročeno 

20970 příspěvků moje polička 13. srpna 2017 08:06

Tak stredni dospelej vek, stanovuju ho od 55 do 75, fam nekde ta krize kdo chce, to by mohlo sedet ;-)

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 13. srpna 2017 08:27
Reakce na bram:

Podle internetových článku a testu mám predepresivni symptomy, sklony k alkoholismu a navykovym látkám, poruchu ledvin, mentální bulimii a navic v žádném případě nemám nosit pouzdrove sukně. Krizi středního věku očekávám brzy, pokud se ji s těmito příznaky doziju.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 13. srpna 2017 09:24
Reakce na Luna:

pardon:-)