taky nemám myčku (a ani jí mít nebudu) a ještě mám kočky... vražedná kombinace ![]()
Stěžovací vlákno
Já jsem taky děsně zmanipulovatelná, včera jsem si hned musela koupit ten eko prostředek na nádobí, co ho doporučovala Jiná Realita Příjemně voní a na obalu píšou, že se hodí i na mytí ovoce a zeleniny. (Což mi připomnělo, že když jsme byly malý, teta myla sestřenicím jablka mýdlem. Domácí.)
já vrzavý vlasy ráda nemám, já mám strašnou slámu a s vrzavým šamponem, kterej ty vlasy úplně odmastí, to nedoženu ani kondicionerem
Já mám sušičku v chodbě. Potřebuje jen přívod elektřiny. Nad ní mám skříně. V době, kdyjsem si ji kupovala jsem byla ochotná si ji dát i do ložnice. Rozčiloval mě neustále rozložený sušák, kterým se různě posouvalo. Oba s manželem sportujeme a máme dvě akční děti, tak se pralo denně i dvakrát. Kolikrát v zimě to neschlo a byly doby, kdy se sušáky stěhovaly různě po bytě i dva. Teď mám vše hotové za jeden den, vyprané, vysušené a poskládané ve skříních.
No kočky sou vražedný i s myčkou ![]()
Já kondicioner nepoužívám, tak mi vržou..
tak ale na tom není nic strašnýho, ta čajová konev nemá glazuru, takže se ty usazeniny jakoby zapíjej do toho střepu, stejně jako by se tam natáhnul ten jar, kdyby se to umylo jarem. Samo v tom teda nesmí zůstat čaj stát tři dny.
No, tak teď si ho půjdu koupit i já ![]()
Myjou, nedrhnou. Upřímně, mně taky přijde nesmyslný konvičku odmašťovat.
jo, hliněný konve bez glazury se jarem nemyjou
a kde ten eko pripravek maji?
ten maj skoro všude, myslím i v dm
Já jsem ho koupila v Rossmannu, měli dvě velikosti - půllitr a litr. Ta menší stála kolem padesáti korun.
A nemají ho u běžných jarů, ale v jiném oddělení s eko čistícími prostředky.
Ešte by som poradila, ak idete na návštevu k niekomu kto nemá umývačku, pozrite si len tak zbežne ako je na tom odkapávač. Čierny sliz, plieseň a pod. Ešteže ja po návštevách nechodím lebo by som musela so sebou vláčiť vlastné wc, príbory, taniere...
Ešte by som poradila, ak idete na návštevu k niekomu kto nemá umývačku, pozrite si len tak zbežne ako je na tom odkapávač. Čierny sliz, plieseň a pod. Ešteže ja po návštevách nechodím lebo by som musela so sebou vláčiť vlastné wc, príbory, taniere...
aaaa![]()
Já bych spíš poradila na návštěvě nekoukat ani na odkapávač, ani pod prkýnko, ani pod postel ani na skříň... Prostě přijít, popovídat, odejít.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí