tak nakonec jsem se taky pobavila
Stěžovací vlákno
Já bych spíš poradila na návštěvě nekoukat ani na odkapávač, ani pod prkýnko, ani pod postel ani na skříň... Prostě přijít, popovídat, odejít.
Já zjišťuju, že jsem asi v tomhle ohledu šťastná povaha. Nabídnutého jídla ani cukroví se neštítím, vezmu si, když je to v souladu s tím, co jím, takový ten provozní binec mi na návštěvách nevadí, špína jo, ale tu jsem zažila snad jen jednou, kde to tedy zase stálo za to.
Pravda, jsme trochu obezřetný u tchýně, protože ta si moc nedělá hlavu s datem potřeby a věří, že věc v mrazáku vydrží libovolně dlouho. Na druhou stranu když jsme se teď vrátili do domu po rekonstrukci a všude byl stavební bugr, tak si ta stejná tchýně zajistila hlídání na tchána a dorazila s průmyslovým vysavačem, hromadou pytlů na binec, obědem pro nás a morkovýma kostma pro psy, takže jí ten přístup ke skladování jídla ráda odpouštím.
![]()
ja vetsinou u kamosu cekuju, jak maj zarizenej byt, ze bych se inspirovala... inspekci neprovadim.
no já už jsem tu možná taky psala, jak jsem seděla u kamarádky, která má uklizeno a naleštíno většinou o dost víc než já a na sousední židli v obejváku se válely partnerovy špinavý trenky otočený tou hrůzou naruby, aniž by si jich za ty dvě hodiny někdo všimnul (kromě mě, teda) ....![]()
![]()
Já bych spíš poradila na návštěvě nekoukat ani na odkapávač, ani pod prkýnko, ani pod postel ani na skříň... Prostě přijít, popovídat, odejít.
![]()
![]()
Chtěla bych být muškou u toho, co se u nich doma dělo, když je našla
.
Mám taky příspěvek k pořádku v domácnosti. Moje tchýně je velice pořádkumilovná dáma. Ale nedávno jsme si všimli, že její byt je pořád vzorně porovnaný, ale v detailech (spáry v koupelně, zaschlé kapky na sprcháči...) už to není ono. A pak jí zjistili šedý zákal, následovala operace a když začala dobře vidět, tak vlezla do koupelny, spráskla ruce a začala šůrovat...:-).
Chtěla bych být muškou u toho, co se u nich doma dělo, když je našla
.
Já snad ani radši ne
z detsva si pamatam jednu maminu kamaratku co mala jedno dieta priblizne v mojom veku. odmietali sme tam s bratom chodit lebo sa nam lepili ponozky na podlahu ako ju mala spinavu a lepkavu
mama fasovala papuce takze ta bola ako tak v pohode. nam dala este doma stare ponozky co sme po kazdej navsteve vyhodili ![]()
Tak ja myslim, ze kdokoliv tu posledni dva dny prispel nejakou tou nechutnou historkou, tak to fakt nebyl problem, ktery clovek nasel, kdyz u te navstevy lezl po ctyrech s lupou v ruce ![]()
asi tak. ale musim teda pres vsechno osklibani priznat, ze z jidla na navsteve mi nikdy nebylo spatne, narozdil od restauraci..
Mám taky příspěvek k pořádku v domácnosti. Moje tchýně je velice pořádkumilovná dáma. Ale nedávno jsme si všimli, že její byt je pořád vzorně porovnaný, ale v detailech (spáry v koupelně, zaschlé kapky na sprcháči...) už to není ono. A pak jí zjistili šedý zákal, následovala operace a když začala dobře vidět, tak vlezla do koupelny, spráskla ruce a začala šůrovat...:-).
Presne ako ja po operácii očí. ![]()
Škovy, co jsme to tady rozpoutaly :-) to jsou věci, většinu z těch hnusů snad ani vědět nemusím :-)
Teď abych se styděla za to že nebudu mít myčku (a k tomu myjeme nádobí neekologicky, pod tekoucí horkou vodou, špunt ke dřezu snad ani neexistuje). Ale koupelna tiptop, chlap po sobě vzorně uklízí, má rád koupelnu čisťounkou. Bych se propadla hanbou i kdybych nechala špinavý záchod doma v soukromí, fakt.
Had v záchodový míse... to je pro mě jedna z nejšílenějších představ. Musím na to okamžitě zapomenout. ![]()
Začínám uvažovat o kolostomii.
A čo potkan v záchode? Ja odkedy som o tom videla dokument national geographic tak záchod otváram opatrne. ![]()
Jen chci podotknout, že někdy ty "vyfasovaný" papuče na návštěvě taky nic moc. Bacha na to.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí