ano.
Stěžovací vlákno
Tak já teda návštěvám automaticky papuče dávám, máme starý dům a studené podlahy. Pro tyto účely mám hromadu jednoduchých bílých pantoflí a pravidelně je peru. Takže host může vidět, že si bere čistou obuv a nenastydne u nás :)
No a řeklas jí, že ti ty papuče přijdou špinavý, že je nechces proto, nebo jen takový ty nic neříkající vytáčky 'já sem radši bosa?'
pffff.... taky to v praci mate tak, ze ty nejvetsi a nejnarocnejsi pozadavky maji klienti, kteri neplati prakticky vubec nic?
Samozřejmě, včetně řečí o tom, jak za svoje peníze očekávají 100% profesionalitu.
Vy si nedáte pokoj, avatar opět koresponduje s otázkou ![]()
.
Mňo, tak já sem spíš diplomat, ale zkamadotama. Spoustu věcí vydržím, ale kdyby se mi to jo eklovalo, tak to ve vší slušnosti zmíním. Zase v zájmu zachování vztahů sebou člověk nutně nemusí nechat 'orat' Jí nebylo blbý ti nabídnout hnus fialovej, tak proč by tobě mělo bejt blbý říct, děkuji, tohle už je moc.
...jenže někomu zase může vadit, že se mu v bytě dotýkáš bosou nohou jeho podlahy/koberce... si nevybereš...
Mně dala zlatou radu moje pedikérka: nosit si v kabelce svoje vlastní skládací ťapky! ![]()
Přesně to už dělám dlouhé roky. Pořád v kabelce pletené botky, vím, že jsou moje a nikdo mi je nenosí. Na některých návštěvách jsem speciálně ráda a v létě bych chodila nerada bosá někomu po bytě.
no popravde, to delaji obvykle starsi damy.. a kdyz si u nas nekdo vytahne prezuvky docela se me to dotkne. nemam problem kdyz nekdo zustane v botach, coz i reknu, nebo nabizim plastove pantofle typu crocsu. latkovy se mi ekluji to bych nikomu nedala
Meješ je pak v myčce?
(Promiň)
No, ale i tak. Mám kamarádku, je hodně dobrá a dlouhodobá, jen na tu čistotu právě máme jinej pohled. Stejnak se ale dokážem dohodnout a 'neobtězovat se' navzájem..ale jak sem psala, já vydržím hodně, to by fakt musel bejt extrém. Samozřejmě se to dá říct normálně slušně, žádný 'ježíš fuuuuuj'
Já vám do hygienického okénka přispěju jednou dnešní historkou. Včera jsem uklouzla na schodech a narazila jsem si kostrč a protože jsem dnes už nemohla kvůli bolesti vydržet v práci, zašla jsem si na chirurgii. Nemocnice v menším městě, v ordinaci lékař na hranici morbidní obezity sedí na otáčecí židli před počítačem, otočí se na židli ke mně, pokyne mi, ať obnažím zraněné místo, takže vyhrnu sukni a částečně shrnu kalhotky, otočím se k němu zády, on mi chvíli prohmatává páteř a pak mi strčí prst do zadku, bez upozornění. Zařvala jsem, protože jsem se jednak lekla a jednak to fakt bolelo. On jenom klidně pokýve hlavou a zase se otočí k počítači a píše. Ne, fakt neměl rukavice a fakt si potom neumyl ruce. Ostatní personál byl velmi milý a zcela profesionální, pan doktor nakonec taky.
A si si istá že bolo bezpečnejšie byť na boso? Lebo ak má človek posunuté hranice tak na tej zemi môže byť tiež všeličo :D
Prosim vas,uz sem nikdo nic nepište!!!!!!ted aby se clovek bal i k doktorovi!!!!!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí