To je teda otras, fakt nemal rukavice???

To je teda otras, fakt nemal rukavice???

Ne, opravdu ne, Já se tomu divím ještě teď.
Aspon vis, ze nemas nikde nastavovat zadek :D ber to jako radu do zivota :D
![]()
Na tohle je i ten super smajlik kratky. TVL ![]()
No ja sa tomu divím tiež. Prajem ti skoré uzdravenie a dúfam že na toto rýchlo všetci zabudneme ![]()
To je strašná historka
Prajem skoré uzdravenie
No ja sa tomu divím tiež. Prajem ti skoré uzdravenie a dúfam že na toto rýchlo všetci zabudneme ![]()
Děkuju.
Teda já se tomu úplně zdráhám uvěřit. Bylo to v Čechách? Na vyšetření přes konečník se prst /v rukavici, event. ještě se spec. návlekem/ zvlhčuje lubrikantem. Doktora, který by nepoužil rukavici, by sestry roznesly na kopytech a jeho pověst prasete by se šířila po celém zařízení.
Tak teď nebudeme říkat nepořádná, ale před operací očí...
.
Teda já se tomu úplně zdráhám uvěřit. Bylo to v Čechách? Na vyšetření přes konečník se prst /v rukavici, event. ještě se spec. návlekem/ zvlhčuje lubrikantem. Doktora, který by nepoužil rukavici, by sestry roznesly na kopytech a jeho pověst prasete by se šířila po celém zařízení.
Bylo to na Moravě. Sestra tam nebyla a nestrčil mi tam ten prst celý, prostě jenom nahmátl konec kostrče. Asi jsem měla požít formulaci. strčil mi prst mezi půlky. I to by si zasloužilo minimálně si tu ruku potom umýt. Jeho pověst prasete by byla celkem oprávněná.
Po pravidelném čtení tohoto vlákna mě přešly mé stesky nad krizí středního věku. Dyť já se mám vlastně báječně :)
No jo, raději už to nebudeme řešit. Fuj!
Tarágam sa kade tade tu taká sranda.
Pisem si:
1. Prestať chodiť k Dr.
2. Nosiť si všade papuce
3. Pred použitím skontrolovať komplet záchod a okolie
4. Do nemocnice, keď už, tak s hygienickými rukavicami pre Dr.
poprosim o pripadne doplnenie, dakujem
5. Prestať čítať sťažovacie vlákno na parfumánii
.
zapomněla jsi na WC-prkýnko v myčce! ![]()
... a spousty dalších věcí... třeba nosit si na návštěvu s sebou vlastní cukroví (nebo dostaneš to jejich staré z půdy, popř. ze sklepa)
Nebo to svoje z loňska ![]()
no jo vlastně! ![]()
Oni ti doktoři jsou leckdy takoví...asi vůči tomu už imunní nebo co. Letos na jaře jsem byla u nového ortopeda. Dlouho a důkladně mi prohmatával chodidla. Já bez ponožek, on bez rukavic. Taky bych očekávala, že před zanesením poznatků do počítače si umeje ruce. Hodně mě překvapilo, že se tak nestalo. Pak ještě ode mě chtěl něco podepsat, položil přede mě propisku, ale když jsem si tak v duchu promítla její možnou historii, radši jsem někde v hloubi kabelky našla svoji.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.