No tak muj ortoped si taky nemyje ruce, ale nikdy mi to neprislo zvlastni, nedelal to zadny, krom kdyz jsem dostavala obstrik. Vlastne kdyby mi sahal na nohy v rukavicich, citila bych se dost divne.
Stěžovací vlákno
tohle téma je děsně nechutný, takže jsem asi zvrácená, ale já se přesto bavím
edit: ne obsahem, ale formou, jakou to podáváte...
No tak muj ortoped si taky nemyje ruce, ale nikdy mi to neprislo zvlastni, nedelal to zadny, krom kdyz jsem dostavala obstrik. Vlastne kdyby mi sahal na nohy v rukavicich, citila bych se dost divne.
Na rukavicích nelpím, ale na tom umytí rukou v takovém případě už docela jo.
Možná jsem cimprlich, ale moje dřívější ortopedka taky vyšetřovala bez rukavic, ale než poté zahájila administrativní úkony, ruce si myla. Stejně jako neuroložka a všechny fyzioterapeutky, kterým jsem se dostala do spárů.
Jako musim uznat, ze pri cteni tohoto vlakna clovek musi ocenit Americany. Ja si z nich casto delam srandu, ze jsou to germofobove, ale aspon se nemusim bat, ze mi nekdo strci prst kamsi a neumyje si ruce ![]()
Aspon vis, ze nemas nikde nastavovat zadek :D ber to jako radu do zivota :D
Co zadek-teď se budu někomu bát i podat ruku!!!![]()
No američiania, pche. Už je to stráášne dávno a moja suseda prišla čerstvo z pôrodnice. Tak používala rúšku na tvári pri každej manipuláci s miminom, manžel musel tiež. sterilizovali hádam všetko doma a muž ked prišiel domov z práce, tak si musel vyzliecť pred dverami všetko čo mal na sebe a dostal domáci ubor. A kde sa vzpriečil po pár týždňoch, prišla sa mi vyžalovať. A nepustila k nim domov cez dvere fakt nikoho. Vtedy chodili také sestričky a kontrolovali deti a matky , či sú ok. Taká výpomoc mamičkám. Mne napríklad aj ponúkli, že mi bude prvé dni chodit pomáhať kupať dieťa a len tak mimochodom aj prepichla malej doma uši na náušnice. Aspon som mala s kým sa vykecať na začiatku materskej. Ona suseda nepustila ni tie sestričky dnu, lebo chodia po ludoch a roznášajú bacily.
No a táto suseda toto s rúškou praktikoval až takmer do jedného roku malej. Potom už začala aj chodiť von na prechádzky.
Prosím vás, nemohla byste si některá nechat vykrást byt, vyhodit z práce, najít ve své posteli cizí ženskou, nebo aspoň doručovat balík?
jsem nasraná sama na sebe..... takže potřebuju vyslechnout a pak dát radu.
Jedem s kolegou na služebku do Budapešti, na konferenci. Dostali jsme od organizátora doporučení na hotel. Jezdíme takhle dvakrát do roka, vždycky dostaneme doporučení, ale já vždycky vyberu jinej hotel, kolega je nadšenej. Tak jsem takhle vybrala i v Budapesti. Jenže já debil mu večer psala (je na dovolený), jestli hotel v centru B. (20minut tramvají od konference) nebo jejich hotel v areálu. Cena stejná, ale ten mnou vybraný je prostě daleko lepší (na bookingu 9,7 vs. 7,9).
no a co myslíte, že napsal. že by byl radši za ten doporučenej
ještě dodatek: bývá zvykem, že po konferenci se jdeme podívat po památkách, na večeři, prostě do města. tak mi přišlo logičtější bydlet v centru.
jenže jak z toho ven? kolegovi jsem poslala oba dva hotely, ať na to ještě v klidu koukne.
Co byste dělaly?
Vypsalas mu pozitiva?
ne. nechtěla sem ho na dovče otravovat. ale mám v plánu booknout oba a až se vrátí, tak to s ním proberu. Ten můj hotel je v pohodě, je přes booking, takže můžu bezplaně zrušit kdykoliv. ale ten druhej je jen přes email, takže momentálně zjištuju storno podmínky.......
kudla, sre mně to, měla sem to booknout a byl klid. kolega je fajn, ale rád jde s proudem....
vyberte svoj a jemu povedzte ze v doporucenom bolo plno ![]()
já neumím lhát....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jako bez srandy, prostě neumím ![]()
leda, že bych mu napsla, že by to třeba nešlo stornovat, nebo drahý parkoviště nebo já nevím. i tak to pro mně ude porod
Můžete bydlet každý jinde? Zajistila bych si "svůj" a kolegovi bych napsala, ať si teda zarezervuje ten, který chce on. Nebo bych mu řekla, že v tom "jeho" bylo plno.
taky už mně napadlo, že budu bydlet sama, ježiši, to bych byla úplně nejšťastnější. ale to asi neprojde, protože to platí, reps. refinancuje EU a beztak by měli kecy, proč jsme každej zvlášť. no budu bojovat za ten můj!
No a na rovinu mu to napsat nejde?ze by chcete jinam a proc?
problém vyřešen. práve jsem měla skype meeting s italama a že rozhodně v tom doporučeném hotelu bydlet nebudou. takže super!
Napsala bych mu, ze bys radeji do toho druheho, na rovinu... ale prijde mi teda trochu divne dat nekomu na vyber, ten druhy si teda vybere a pak vymyslet, jak to zmenit... s tim prece musi clovek pocitat, ze volba padne na to, co nechce...
jo vím, udělala jsem chybu. pro příště ho postavím před hotovou věc :-)
nojo, jsem jak malý dítě. jsem ve firmě služebně nejmladší, ač skoro nejstarší. a tak nevím, co si můžu a nemůžu dovolit
jo a kolega je skoro o 10 let mladší než já..... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí