Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 10:05
Reakce na martek01:

Jo, člověk někdy sám sobě naběhne na vidle. Ale tohle by naštěstí nebyla žádná tragédie, pár nocí bys přežila i v tom doporučeném hotelu.

Offline martek01
1441 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 10:31
Reakce na Sweet Potato:

jasný, přeci nejsem žádná cimrplína :-D

Offline JanieB
552 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 10:32

Stěžuju si na lidi, kteří přemýšlí nevím čím... Včera jsem vzala kamarádku na takovou grilovacku na československý piknik (jsme v cizině, sem tam se přes FB svolávají takové seznamovací akce Čechů a Slováků tady). Já jsem pár lidí znala, ona je tu nová, tak jsem ji chtěla seznámit s novýma lidma. Všechno probíhalo v pohodě až do té doby, než vyšlo najevo, že je kamarádka doktorka (ušní). Hned se do ní začal jeden (nám neznámý) kluk navážet ve stylu "Vy doktoři jste hrozní, jak si vás někdo neplatí privátně, tak člověka jen odbytete, normální lidi vás jen obtěžují, na nás kašlete..." Ona mu říká, že ona ne atd. atd., asertivně se bránila, naštěstí si to nějak nebrala. On zase "Já jsem byl už u šesti doktorů a všichni byli blbí".
K tomu se přidal jiný ve stylu: "Ty jsi doktorka? Podívej, tady jsem měl klíště a tady ještě jedno a tady mám takový bolák a tady mně to hnisá" a začal ukazovat fleky na nohách a boláky na zadku. "Měl jsem nedávno šest klíšťat, doktorka mi je vytáhla, ale ani mi nevzala krev, vy doktoři jste všichni blbí a kašlete na obyčejné lidi."
Ach jo. Oba byli normálně vypadající kluci kolem 30 let. Bylo mi trapně - chtěla jsem ji dovést mezi lidi a trochu pobavit a místo toho taková jáma lvová :-) Ona mi pak říkala: "Už víš, proč na veřejnosti nikdy neříkám, že jsem doktorka, ale vždycky řeknu jen, že pracuju v nemocnici."

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 10:56
Reakce na JanieB:

Jeden můj kamarád, vzděláním fyzioterapeut, ale dělá něco trochu jiného, svoji původní profesi vyloženě tají :-) A ví proč.

Offline JanieB
552 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 11:13

Ale co si ti lidi myslí, když tohle dělají a říkají? Jak můžou být tak neomalení? Já taky nepřijdu k nějakému řidiči MHD, kterého poprvé vidím na nějaké grilovačce, a neříkám mu: "Vy jste všichni hrozné svině, už třikrát mně někdo před nosem ujel."
Párkrát jsem slyšela jako vyprávěnou vtipnou historku, že toto někdo dělá a říká, ale považovala jsem to za urban legend, případně jako výsadu starších lidí...

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 11:17
Reakce na JanieB:

musim teda říct, že když jsem se na jedné svatbě viděla poprvý s manželem svojí nevlastní sestřenice, kterej je řidič autobusu a se kterým jsem si neměla ale lautr co říct, skončili jsme taky u toho, jak je 177 strašnej autobus, co má strašný zpoždění a on mi říkal, že ho má rád, protože třikrát přejede Prahu a jde domu a že mu lidi nadávaj, že má 10 minut zpoždění, ale on je v klidu, protože už má to zpoždění většinou 40 minut

Vtipy o ředitelích autobusu jsem teda radši vynechala

Offline kariii
52 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 11:22
Reakce na Sweet Potato:

No hurá! Ale jinak souhlas s nolita , trochu mi to připomíná mé dítě, když nám dává "vybrat."

Mně to připomíná mě, když dávám vybrat svému dítěti 

Offline JanieB
552 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 11:24
Reakce na Potrefenáhusa:

Haha, ve 177 jsem strávila půlku svého studijního mládí :-D
Ale vaše příhoda je přece jen trochu něco jiného, to je pohoda, kdy vy to nemyslíte zle a on to bere ze srandy;-)

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 11:36
Reakce na JanieB:

No jo, ja som na jednej takej party stretla doktora, ktorý nám povedal, že je plastický chirurg (nebola to pravda, je lekár, ale robí na pohotovosti) a vzápätí začal kamarátke vykladať, čo všetko by na nej upravil a že by si to mala nechať spraviť u neho. Ak to bol pokus o balenie, tak zhusta nevyšiel

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 11:55

Jednou jsme byli na větší rodinné sešlosti a tchýně se jako pyšná matka chlubila kamarádce tím, že je její syn čerstvě doktor (PhDr.). Zaslechl to nějaký poblíž stojící známý a aniž by si zjistil jakékoliv podrobnosti, hned mého muže obklíčil a začal mu ukazovat svoje křečové žíly, popisovat, jaké má s nimi trápení a jestli má jít na operaci. Muž mu s ledovým klidem mrknul na lýtka a odpověděl, že pokud ho to zlobí, neváhal by a vyhledal pomoc, že je to rutinní zákrok, kterého se vůbec nemusí bát. Pán odešel spokojen, ale z toho vyplývá, že pokud ve společnosti zmíníte, že jste doktor, upřesněte jaký. :)

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 12:11
Reakce na bram:

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 12:11
Reakce na :

Bol to hodne blbý pokus o vtip, ale my sme ho brali s rezervou, takže neprekvapil

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 13:03
Reakce na JanieB:

příbuznou pronásledují lidé i v kostele  u kropenky já ukazují vředy na zádech a tak.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 15:21

Sťažujem si na brutálnu bolesť hrdla. A zrovna v tých tropických teplotách to nieje nič moc. 

Ale na zmrzlinu dnes pôjdem aj keby traktory padali. 

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 15:30
Reakce na paktofonika:

Zmrzlina někdy na bolení v krku pomáhá 

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 15:30
Reakce na paktofonika:

Zmrzlina někdy na bolení v krku pomáhá 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 17:07

Už zase si stěžuju na ten bláznivej hipsterskej penzion a pobyt v něm, kterej se už několikátej den marně snažím zakoupit coby svatební dar! Nakonec se mi povedlo domluvit se s nějakou odpovědnou paní přes mail, že přestože musím darovat poukázku s konkrétním datem, tak pokud to datum nebude obdarovaným vyhovovat, můžou si poukázku samozřejmě přerezervovat na jindy. A že mám v jejich systému vytvořit rezervaci s vybraným datem a do poznámky napsat, že chci dárkový poukaz, obratem mi vystaví fakturu a pošlou poukaz, bla bla... Tak tam teda teď jdu, vytvořím dle instrukcí rezervaci na příští léto, vyplním do poznámky, že chci poukaz a co byste řekli, za chvíli mi přistane v mailu automatická odpověď, že se omlouvají, ale moje rezervace byla bohužel zamítnuta. Konkrétní vysvětlení žádný, vybranej víkend jim stále svítí v systému jako neobsazenej, na můj mail co je zas za problém zatím nikdo nereaguje. Já už jsem z toho procesu úplně hotová!!