Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 17:54
Reakce na Janulik03:

No američiania, pche. Už je to stráášne dávno a moja suseda prišla čerstvo z pôrodnice. Tak používala rúšku na tvári pri každej manipuláci s miminom, manžel musel tiež. sterilizovali hádam všetko doma a muž ked prišiel domov z práce, tak si musel vyzliecť pred dverami všetko čo mal na sebe a dostal domáci ubor. A kde sa vzpriečil po pár týždňoch, prišla sa mi vyžalovať. A nepustila k nim domov cez dvere fakt nikoho. Vtedy chodili také sestričky a kontrolovali deti a matky , či sú ok. Taká výpomoc mamičkám. Mne napríklad aj ponúkli, že mi bude prvé dni chodit pomáhať kupať dieťa a len tak mimochodom aj prepichla malej doma uši na náušnice. Aspon som mala s kým sa vykecať na začiatku materskej. Ona suseda nepustila ni tie sestričky dnu, lebo chodia po ludoch a roznášajú bacily. 

No a táto suseda toto s rúškou praktikoval až takmer do jedného roku malej. Potom už začala aj chodiť von na prechádzky. 

Tak toto je, pravda, trochu extrem i na mistni pomery, ale spousta veci zni velmi povedome! Rousky a dezinfekce na ruce, o tom bych mohla napsat povidku (strasidelnou) 

Online Setare
942 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 18:16
Reakce na MP Marge:

Jo, rousky, to strasne frcelo v Asii, byla jsem z toho vzdycky dost nesva, jestli jako za dva dny nepojdu na nejakou silenou infekci, o ktery ja nevim a mistni jo   Navic jsem tam odvazne chodila s ditetem coby kojencem ven a casto se mi dostalo nevyzadanych rad, ze "baby go home". S detma tam snad do roku veku vubec nechodili ven. 

A tady zas frci ta desinfekce, to mas pravdu, jako v nemocnici to samozrejme chapu, ale treba u deti ve skole si to musi patlat na ruce kazdejch patnact minut, ja bych teda radsi, kdyby si umyli ruce mejdlem.

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 19:01
Reakce na Karoleena:

ale ted jsem strasne zvedava, co je to za penzion. az vyhrajete a zarezervujete, odtajnite ho? (abychom vam tam jeste nezvysily obsazenost a pocet dotazu)

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 19:29
Reakce na Setare:

Jo, rousky, to strasne frcelo v Asii, byla jsem z toho vzdycky dost nesva, jestli jako za dva dny nepojdu na nejakou silenou infekci, o ktery ja nevim a mistni jo   Navic jsem tam odvazne chodila s ditetem coby kojencem ven a casto se mi dostalo nevyzadanych rad, ze "baby go home". S detma tam snad do roku veku vubec nechodili ven. 

A tady zas frci ta desinfekce, to mas pravdu, jako v nemocnici to samozrejme chapu, ale treba u deti ve skole si to musi patlat na ruce kazdejch patnact minut, ja bych teda radsi, kdyby si umyli ruce mejdlem.

U nas v kriminale pro mladistve je to nemlich to same - dezinfekce povinna, a reditel, starsi pan, si mi stezoval, ze by byl mnohem radsi, kdyby si mladez myla ruce normalne vodou a mydlem, ale je to pry narizene "zezhora".

Jinak ale kdyz uz je rec o rediteli, tak ten zase vstava v 5 kazde rano, any mohl pred odchodem do prace vyluxovat, vytrit a vydrhnout koupelnu. Denne. Takze clovek si nevybere 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 19:30
Reakce na baltik:

Ale jo, to já zas klidně prásknu, je to Zikmundov. Na neúspěšnou rezervaci mi odpovědná paní odepsala, že ten termín je bohužel předběžně zarezervován pro svatbu, no možná by si ho v tom případě předběžně mohli v systému vyblokovat, svatá prostoto. Už mám v procesu druhý pokus o rezervaci, snad to tentokrát už dopadne. 

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 20:00
Reakce na Karoleena:

To mě překvapuje, v médiích se prezentují tak, že by sis myslela, že pro klienta udělají cokoliv...

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 20:03
Reakce na 999:

Však i na FB to tak vypadá! Samý pětihvězdy a když ne tak hned "co se vám nelíbilo, co pro vás můžeme, jak vám to vynahradíme"... jsem zas vyžrala asi všechno to nejhorší, co se mohlo stát. A nutno teda dodat, že ta paní, se kterou si mailuju, kdovíjak příjemná není, spíš mám pocit, že už ji ty moje dotazy trochu otravujou, ale můžu já za to, že u pokoje, kterej jsme s holkama vybraly, mají na webu napsaný, že tam jsou dvě dvojlůžka a hned vzápětí pod tím, že je pro max 2 osoby a já pak nevim, pro kolik lidí to teda vlastně je? No jeden kiks za druhým.

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 20:08

Kdybych vedela, ze pred Robbiem Williamsem budou predskakovat Erasure, tak bych se s nekym sabla o listek!

Tvl, Erasure jako predskokani?!

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 20:10
Reakce na dzizisketa:

Ja to zjistit, dala bych ti listek zadaco a utikala co by mi nohy stacily :-D

Offline dost_bot
271 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 20:20
Reakce na Karoleena:

Samá protivenství...to prostě nemá být. Vážně, koukla bych se po něčem jiném, tohle nebude dobré.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 20:33
Reakce na Karoleena:

Haha, ja som ten Zikmundov objavila asi tak pred rokom na blogu Sušienkovo, fotky pekné, recenzie super, no ale podľa toho čo píšeš tak komunikácia so zákazníkom nič moc. 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 23:59
Reakce na Mutziputzi:

Ja to zjistit, dala bych ti listek zadaco a utikala co by mi nohy stacily :-D

Proboha proč? Dyk byli super úchylný

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 18. srpna 2017 00:15
Reakce na barbucha:

To jo. V určitý době se tomu nedalo vyhnout, takže vzpomínky... Jako předkrm bych si je klidně dala... ale jako předskokany někoho jinýho než zrovna Williamse. 

Offline herminavons
18 příspěvků moje polička 18. srpna 2017 07:23
Reakce na bram:

Jednou jsme byli na větší rodinné sešlosti a tchýně se jako pyšná matka chlubila kamarádce tím, že je její syn čerstvě doktor (PhDr.). Zaslechl to nějaký poblíž stojící známý a aniž by si zjistil jakékoliv podrobnosti, hned mého muže obklíčil a začal mu ukazovat svoje křečové žíly, popisovat, jaké má s nimi trápení a jestli má jít na operaci. Muž mu s ledovým klidem mrknul na lýtka a odpověděl, že pokud ho to zlobí, neváhal by a vyhledal pomoc, že je to rutinní zákrok, kterého se vůbec nemusí bát. Pán odešel spokojen, ale z toho vyplývá, že pokud ve společnosti zmíníte, že jste doktor, upřesněte jaký. :)

Jedna mamčina známá se ptala, co dělám. Tak jsem bez bázně odpověděla, že studuju doktorát. Ptala se, ve který nemocnici mám praxi... Musela jsem jí pak složitě vysvětlovat, že doktorát lze mít i na stavárně

Offline herminavons
18 příspěvků moje polička 18. srpna 2017 07:29

Jak se tu probíraly návštěvy, tak jsem se zatím (naštěstí) nesetkala s tím, že bych se štítila něco jíst nebo si dojít na záchod. Co však nesnáším je, když mě někdo nutí do jídla. Ochutnám, poděkuju a další nabídky zdvořile odmítám. A někdo nechápe, že "ne, děkuji, už si nedám" znamená, že si opravdu nedám. A ne že sotva se otočím, stojí přede mnou talíř.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 18. srpna 2017 07:38
Reakce na andulka01:

Zmrzlina někdy na bolení v krku pomáhá 

Nepomohla, dnes je to ešte horšie. Bola vynikajúca a  verím že som si jej dala málo a preto nezabrala, takže dnes si pôjdem dat znovu 

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 18. srpna 2017 09:12
Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 18. srpna 2017 09:28
Reakce na Karoleena:

cha, ja jsem si myslela, ze je to Zikmundov :)

tak vam muzu rict, ze k nim mam poukaz a mel rocni platnost!

jo, tak me napada, ma platnost do 1.12. a my se tam as inedostaneme (nemame hliadani na psa), tak kdybyste ho chtela tak se muzeme domluvit

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 18. srpna 2017 09:35
Reakce na baltik:

No, oni totiž ty poukazy ještě donedávna normálně měli, tak mi to napsal i ten neinformovaný nešťastník co jim spravuje FB, že není problém vystavit poukaz bez termínu s roční platností. Až pak mailem mi přilítlo, že kvůli velkému zájmu a vybookovanosti termínů dočasně pozastavili vystavování takových poukazů a musím si jedině vybrat konkrétní termín. Jestli mi dneska už prostě normálně nepřijde potvrzení rezervace, dárkovej poukaz a faktura, tak s nima končím, jsem fakt na pokraji sil. :D