Tak toto je, pravda, trochu extrem i na mistni pomery, ale spousta veci zni velmi povedome! Rousky a dezinfekce na ruce, o tom bych mohla napsat povidku (strasidelnou) ![]()
Stěžovací vlákno
Jo, rousky, to strasne frcelo v Asii, byla jsem z toho vzdycky dost nesva, jestli jako za dva dny nepojdu na nejakou silenou infekci, o ktery ja nevim a mistni jo
Navic jsem tam odvazne chodila s ditetem coby kojencem ven a casto se mi dostalo nevyzadanych rad, ze "baby go home". S detma tam snad do roku veku vubec nechodili ven.
A tady zas frci ta desinfekce, to mas pravdu, jako v nemocnici to samozrejme chapu, ale treba u deti ve skole si to musi patlat na ruce kazdejch patnact minut, ja bych teda radsi, kdyby si umyli ruce mejdlem.
ale ted jsem strasne zvedava, co je to za penzion. az vyhrajete a zarezervujete, odtajnite ho? (abychom vam tam jeste nezvysily obsazenost a pocet dotazu)
Jo, rousky, to strasne frcelo v Asii, byla jsem z toho vzdycky dost nesva, jestli jako za dva dny nepojdu na nejakou silenou infekci, o ktery ja nevim a mistni jo
Navic jsem tam odvazne chodila s ditetem coby kojencem ven a casto se mi dostalo nevyzadanych rad, ze "baby go home". S detma tam snad do roku veku vubec nechodili ven.
A tady zas frci ta desinfekce, to mas pravdu, jako v nemocnici to samozrejme chapu, ale treba u deti ve skole si to musi patlat na ruce kazdejch patnact minut, ja bych teda radsi, kdyby si umyli ruce mejdlem.
U nas v kriminale pro mladistve je to nemlich to same - dezinfekce povinna, a reditel, starsi pan, si mi stezoval, ze by byl mnohem radsi, kdyby si mladez myla ruce normalne vodou a mydlem, ale je to pry narizene "zezhora".
Jinak ale kdyz uz je rec o rediteli, tak ten zase vstava v 5 kazde rano, any mohl pred odchodem do prace vyluxovat, vytrit a vydrhnout koupelnu. Denne. Takze clovek si nevybere ![]()
Ale jo, to já zas klidně prásknu, je to Zikmundov. Na neúspěšnou rezervaci mi odpovědná paní odepsala, že ten termín je bohužel předběžně zarezervován pro svatbu, no možná by si ho v tom případě předběžně mohli v systému vyblokovat, svatá prostoto.
Už mám v procesu druhý pokus o rezervaci, snad to tentokrát už dopadne.
To mě překvapuje, v médiích se prezentují tak, že by sis myslela, že pro klienta udělají cokoliv...
Však i na FB to tak vypadá! Samý pětihvězdy a když ne tak hned "co se vám nelíbilo, co pro vás můžeme, jak vám to vynahradíme"... jsem zas vyžrala asi všechno to nejhorší, co se mohlo stát. A nutno teda dodat, že ta paní, se kterou si mailuju, kdovíjak příjemná není, spíš mám pocit, že už ji ty moje dotazy trochu otravujou, ale můžu já za to, že u pokoje, kterej jsme s holkama vybraly, mají na webu napsaný, že tam jsou dvě dvojlůžka a hned vzápětí pod tím, že je pro max 2 osoby a já pak nevim, pro kolik lidí to teda vlastně je? No jeden kiks za druhým.
Kdybych vedela, ze pred Robbiem Williamsem budou predskakovat Erasure, tak bych se s nekym sabla o listek!
Tvl, Erasure jako predskokani?!
Ja to zjistit, dala bych ti listek zadaco a utikala co by mi nohy stacily :-D
Samá protivenství...to prostě nemá být. Vážně, koukla bych se po něčem jiném, tohle nebude dobré.
Haha, ja som ten Zikmundov objavila asi tak pred rokom na blogu Sušienkovo, fotky pekné, recenzie super, no ale podľa toho čo píšeš tak komunikácia so zákazníkom nič moc.
Ja to zjistit, dala bych ti listek zadaco a utikala co by mi nohy stacily :-D
Proboha proč? Dyk byli super úchylný ![]()
To jo. V určitý době se tomu nedalo vyhnout, takže vzpomínky... Jako předkrm bych si je klidně dala... ale jako předskokany někoho jinýho než zrovna Williamse.
Jednou jsme byli na větší rodinné sešlosti a tchýně se jako pyšná matka chlubila kamarádce tím, že je její syn čerstvě doktor (PhDr.). Zaslechl to nějaký poblíž stojící známý a aniž by si zjistil jakékoliv podrobnosti, hned mého muže obklíčil a začal mu ukazovat svoje křečové žíly, popisovat, jaké má s nimi trápení a jestli má jít na operaci. Muž mu s ledovým klidem mrknul na lýtka a odpověděl, že pokud ho to zlobí, neváhal by a vyhledal pomoc, že je to rutinní zákrok, kterého se vůbec nemusí bát. Pán odešel spokojen, ale z toho vyplývá, že pokud ve společnosti zmíníte, že jste doktor, upřesněte jaký. :)
Jedna mamčina známá se ptala, co dělám. Tak jsem bez bázně odpověděla, že studuju doktorát. Ptala se, ve který nemocnici mám praxi... Musela jsem jí pak složitě vysvětlovat, že doktorát lze mít i na stavárně ![]()
Jak se tu probíraly návštěvy, tak jsem se zatím (naštěstí) nesetkala s tím, že bych se štítila něco jíst nebo si dojít na záchod. Co však nesnáším je, když mě někdo nutí do jídla. Ochutnám, poděkuju a další nabídky zdvořile odmítám. A někdo nechápe, že "ne, děkuji, už si nedám" znamená, že si opravdu nedám. A ne že sotva se otočím, stojí přede mnou talíř.
Zmrzlina někdy na bolení v krku pomáhá ![]()
Nepomohla, dnes je to ešte horšie. Bola vynikajúca a verím že som si jej dala málo a preto nezabrala, takže dnes si pôjdem dat znovu ![]()
cha, ja jsem si myslela, ze je to Zikmundov :)
tak vam muzu rict, ze k nim mam poukaz a mel rocni platnost!
jo, tak me napada, ma platnost do 1.12. a my se tam as inedostaneme (nemame hliadani na psa), tak kdybyste ho chtela tak se muzeme domluvit
No, oni totiž ty poukazy ještě donedávna normálně měli, tak mi to napsal i ten neinformovaný nešťastník co jim spravuje FB, že není problém vystavit poukaz bez termínu s roční platností. Až pak mailem mi přilítlo, že kvůli velkému zájmu a vybookovanosti termínů dočasně pozastavili vystavování takových poukazů a musím si jedině vybrat konkrétní termín. Jestli mi dneska už prostě normálně nepřijde potvrzení rezervace, dárkovej poukaz a faktura, tak s nima končím, jsem fakt na pokraji sil. :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí