Docela vtipný :)
Stěžovací vlákno
Docela jo :-). Já se tedy nejvíc smála těm tanečkům kolem pisoáru, asi proto, že je to pro nás neznámé prostředí :-).
No přesně :)
musim rict ze me stve obecne cely tento princip. pokud neni vedouci dotycnych schopen zajistit si kazen, vyresi se to hromadnym zakazem/prikazem pro vsechny?
No výborný /melodické pšouknutí, takzvané vyklepání.../
A ještě pobavilo komentování potomků.....
To bude manžel večer koukat, až to s ním budu chtít konzultovat...![]()
Za ty deti moc nemuzou ne? Ja bych jako zamestnavatel zrusilahome office komplet samozrejme, vsichni budou spokojeny a nebudou premejslet jestli na to maj narok...dej si to do paralely se socialnim bydlenim a ty rozhodne mi musis dat za pravdu ;-)
heh tak ja znam uplne opacny pripad, kdy zamestnavatel do homeoffice zamestnsnce nuti a ti se brani a nechcou:-)
Takže těm několika, co to pojali jako dovolenou, těm to zůstalo. A ostatní mají smůlu? Výýýýborný nápad.
Snad by bylo řešení, nepovolovat další dny těm, co to takhle zneužívají. Ale ne plošný zákaz pro další zájemce.
HO kdy dotycny nepracoval bych mu zmenila na dovolenou a vyrizeno. ovsem korporatni rizeni je legendarni, tam by nic tak samozrejmeho nemohlo projit;-)
heh tak ja znam uplne opacny pripad, kdy zamestnavatel do homeoffice zamestnsnce nuti a ti se brani a nechcou:-)
jej to je hrozná představa, že by mi někdo nutil home office, taky bych to nechtěla ...
tak ja chapu ze na prvni pohled to vypada divne. ale chlapek co ma doma v byte zenu na materske by ti myslim vysvetlil jak se to muze stat, ze nekdo nechce;-) predpokladem je ovsem ze ten clovek musi opravdu pracovat... s pojetim home office jako dovolenky jsem se doposud nesetkala. spis presne opacne:-(
nevím, jestli jsem se pochopily... já bych HO nechtěla ani za nic, a tudíž je pro mě hrozná představa, že by mi to někdo nutil :-)
já si to svoje homeoffice úplně živě umim představit totiž ![]()
a pak taky jak ten notebook svítí ještě ve 3, ve 4 v noci
aha uz rozumim, ja myslela ironie..
blby je pokud si takhle zamestnavatel spocita ze usetri za kancl a vybaveni a treba ocekava ze budou lidi pouzivat i sve soukrome zarizeni jako tiskarnu a podobne.. pokud to neni vyvazeno tim ze usetrim dlouhe dojizdeni nebo tak, je to drsny:-/
mas bod za disciplinu![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí