Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 18. srpna 2017 14:15
Reakce na :

jasne! akorat bych asi nemela zminovat odkud se zname.. ledazeby az po 17;-))

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 18. srpna 2017 14:17
Reakce na Potrefenáhusa:

disciplína je hodně o vůli a o zvyku, to se dá naučit / vycvičit... ale já hlavně striktně odlišuju profesní a soukromý život a s tím se HO neslučuje... 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 18. srpna 2017 14:39
Reakce na :

nezobecňuji, mluvím o sobě a svých prioritách, které mám jasně nastavené tak, že home office ne, protože mi narušuje hranici mezi profesním a soukromým životem... to, že ty to máš / můžeš mít jinak nijak nepopírám, naopak, když někdy čtu ty tvé stížnosti ...  

49376 příspěvků moje polička 18. srpna 2017 14:51
Reakce na :

49376 příspěvků moje polička 18. srpna 2017 15:22

stezuju si ze mam stale casteji deja-vu.. toto vse pamatuju v osmdesatych letech.. 

https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=446697&sId=&mId=

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 18. srpna 2017 15:28

Uz 2 roky platime najem v byvalem byte manzelovych rodicu, ktery postupne vyklizime. Pred nejvetsim pracovnim natreskem na jare prisli s myslenkou, ze jako by ten byt prodali, a ze tam mame vymalovat. Na to jsme jim rekli ze ted to uplne nevidime, ale jestli na prodej spechaj ze to nejak zaridime. Tak prej ze vymalujou sami, byly tam jeste nejake veci na spraveni typu potrhany umakart v koupelce, spatne tapety v chodbe atd. (Ale to vse jeste z dob kdy tam bydleli oni sami) to vse teda tchan nejak pospravoval, a asi pred dvema tydna prislo info, ze bychom tam aspon mohli umyt okna. Tak jsem tam jak ten nejvetsi pitomec 4 hodiny surovala okna, parapety, ramy, vsechno od barvy. Dva dny pote, telefon. Ze nejsou spokojeni s moji praci, ze jsou z venku na ramech pavuciny, parapety neumyte, ze je na nich prach, zevnitr ramy neumyte (ty uz leda vzit chemii protoze ty za tu dobu co jsou nove okna nikdo neumyl) atd. Jo a jeste tohle volali muzi do prace, sic telefon na me maji. Jako ja jsem vyletela jak raketa, protoze tohle je na moji cholerickou povahu dost. 

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 18. srpna 2017 15:28

No,mám pocit,ze nadávat policajtum do ****** je blbej nápad v jakýmkoli režimu...

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 18. srpna 2017 15:35
Reakce na :

Já si původně myslela, dokud jsem to teda nezažila, že bych nikdy nemohla pracovat z domu, protože bych nic neudělala, všelijaké rozptylování kolem, a tak. Opak je pravdou, v práci je nás na patře 11 v místnosti, dalších 6 lidí jen za rohem (bez oddělení dveřma), pořád tady někdo courá, vybavuje se, zvoní mobily, ještě je kousek docházková pípačka, takže kdokoli přichází a odchází tady taky dělá hluk, no ve výsledku mám doma mnohem větší klid a víc toho i udělám. A celkem pečlivě si měřím čas na Togglu, žádný lenošení, ono u nás se HO povoluje jen velmi výjimečně a není na to žádnej nárok, takže ve výsledku je osoba na HO ještě víc pod dohledem, než kdyby seděla v kanclu. :) 

Ale mít vlastní kancl, asi bych radši z domu nedělala, právě kvůli tomu oddělení soukromého a pracovního života, jak už tu bylo zmíněno.

49376 příspěvků moje polička 18. srpna 2017 15:36
Reakce na rasaNori:

a uz maji zpatky klice a veskery platby odhlaseny?

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 18. srpna 2017 15:38
Reakce na Karoleena:

taky bych vypichla neopominutelnou výhodu,ze doma nemusí clovek chodit na záchod do křoví...

49376 příspěvků moje polička 18. srpna 2017 15:41
Reakce na Potrefenáhusa:

taky bych vypichla neopominutelnou výhodu,ze doma nemusí clovek chodit na záchod do křoví...

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 18. srpna 2017 15:43

Bohuzel, manzel tam ma stale trvale bydliste a firmu, to bude jeste na dlouhe lokte.

49376 příspěvků moje polička 18. srpna 2017 15:43
Reakce na Potrefenáhusa:

No,mám pocit,ze nadávat policajtum do ****** je blbej nápad v jakýmkoli režimu...

to nepopiram. chlapec mel asi pocit ze se mu nemuze nic stat. no tak uz bude poucenej

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 18. srpna 2017 15:44
Reakce na Potrefenáhusa:

V září budem vyplňovat nějaký evaluace, co nám v práci chybí, už se moc těším, jak se na tom dotazníčku vyřádím!

Online Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 18. srpna 2017 17:15
Reakce na Potrefenáhusa:

Vždyť byl frustrovaný!

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 18. srpna 2017 17:43
Reakce na rasaNori:

Ty jo, asi jim budes muset vratit penize, ktery ti za to umyti dali, kdyz nejsou spokojeny s vysledkem  No ale asi to bylo gratis - tak jeste by ti mohla tchyne teda ukazat, jak to ma bejt spravne. 

No nedivim se ti, taky bych vyletela - a co jim na to rekl manzel? 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 18. srpna 2017 19:32
Reakce na Setare:

Jim ze priste se mi maji urcite zase ozvat s podobnym napadem, ze budu urcite nadsena a me ten pitomec rekl at to tak neprozivam