Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 18. srpna 2017 21:57
Reakce na rasaNori:

Vy jste tehotna, ne? To bych se jim na myti oken vybodla, to rozhodne neni prace pro budouci matky. A cokoli jineho, jste unavena a mate se setrit.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 18. srpna 2017 22:03

Podle novych pravidel by mel zamestnavatel zamestnanci na HO zaplatit vydaje, ktere praci z domova vzniknou, a postarat se, aby zamestnanec netrpel socialni izolaci. Takze uz vidim, jak zamestnavatele nabizeji tenhle zpusob prace jak divi. Melo to byt v novele zakoniku prace od poloviny roku, ale nevim, jestli to proslo.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 18. srpna 2017 22:12
Reakce na Kokoska:

ta moje zkusenost je uz nekolik (jednotky) let stara. a prosla a zamestnanci si museli zvyknout, do noveho sidla se proste vsichni umyslne nevesli. muj znamy mel stesti a nakonec "svou" zidlicku dostal, i kdyz na vyzadani si HO vzit muze a obcas bere

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 18. srpna 2017 22:27

My s tim ve firme problem lidem nedelame, myslim, ze jsou za to radi a na nahradach by netrvali. Ale ceka se, ze v domluvenem terminu odevzdaji domluvenou praci a pokud maji byt na telefonu, ta tam budou. Jinak jestli pujdou ve dne na vylet a pracovat budou v noci, jejich boj.

Z vlastni zkusenosti OSVC pracujici z domova muzu rict, ze trpim spatnou pracovni moralkou, k cemuz parfumanie vydatne pomaha,  a socialni izolaci si kompenzuju tamtez 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 19. srpna 2017 08:01
Reakce na Kokoska:

Tehotenstvi zas tak neprozivam, normalne delam tak nejak vse co pred. Spis me nastval jejich pristup, za me nekdo umyt okna po malovani tak skacu metr do vzduchu a ne ze budu pyskovat ze to neni podle jejich predstav. Nicmene jsme se tam vcera vecer stavili, a manzel po obhlednuti poznamenal, ze by si meli koupit silnejsi bryle, protoze nevidi nedostatky :D za nevhodnou praci pro tehotne spis povazuju natirani strechy z lana, ale predevcirem jsem se jako podrztaska nudila tak moc, ze jsem jim sla radsi pomoct

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 19. srpna 2017 08:48
Reakce na rasaNori:

Ja jsem ten prispevek myslela spis jako argument pro protistranu, az zas budou mit nejake potreby. 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 19. srpna 2017 09:25
Reakce na Kokoska:

Jo tak :) na jejich potreby tak nejak asi priste kaslu...to je porad aby byl klid v rodine atd. ale vetsinou na to dojedu ja.

49376 příspěvků moje polička 19. srpna 2017 10:36
Reakce na rasaNori:

si to schovej pro svou rodinu:P (tím myslím ty+muž+dítko/a)

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 19. srpna 2017 13:02
Reakce na rasaNori:

nabuduce az budu chciet daco upratat tak im treba dat zoznam upratovacich firiem a neprezivat to

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 19. srpna 2017 13:08

Teda, dočítala jsem tuhle diskusi po měsíci a půl ... a teda uf. Nashromáždilo se tady spousta neuvěřitelných historek  Takhle koncentrované je to fakt peklo. Člověk neví, jestli bežet nejdřív vavářet prádlo, drhnout mísu, nebo dávat výpověď v práci :)

49376 příspěvků moje polička 19. srpna 2017 14:16
Reakce na eless:

nabuduce az budu chciet daco upratat tak im treba dat zoznam upratovacich firiem a neprezivat to

ajo takhle to myslel! a já už bych nabízela že podám váleček a pomůžu setřít krev, su já to ale trdlo

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 19. srpna 2017 14:35
Reakce na Jiná Realita:

"navíc jsem asi jediná entita ve vesmíru, které trhání působí silnější chlupy - možná proto je to takové, protože čím silnější chloupky, tím větší zanícení, aspoń mi to tak přijde. na obličeji už mám někde takové chlupy, jako na nohách  "

Dočítám až teď. Nejsi jediná. Mám úplně ten samý problém na bradě. S každou depilací se to zhoršuje, takže ji mám buď chlupatou nebo osypanou. Taky jsem ještě nepřišla na to, co s tím a kromě laseru a Philips Lumea jsem vyzkoušela už všechno, co tu bylo napsáno.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 20. srpna 2017 14:08
Reakce na Kokoska:

"Z vlastni zkusenosti OSVC pracujici z domova muzu rict, ze trpim spatnou pracovni moralkou"

To si taky pamatuju! Než jsem se dokopala k něčemu, co bylo nutný udělat (velmi dobrou pomůckou býval šibeniční termín, který měl vypršet nejlépe následující den ráno), radši jsem umyla okna/vyprala/uvařila/a ehm, visela na netu...

Přičemž když už jsem si sedla k práci, ze všech koutů na mě vyskakovali členové rodiny ať už jen s objevným sdělením, jak je venku hezky... tu někdo zvonil... tu někdo volal...

Home office bych nechtěla ani za zlatý prase. Zlatá moje (a jenom moje) kancelářička. Tam se moc ráda sociálně izoluju 

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 21. srpna 2017 08:06

Prácu domov si nosím veľ,i nerada, vlastne len ked som chorá. Nemám morálku pracovať v domácom prostredí. 

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 21. srpna 2017 13:36

Zuby. Osmičky. Začalo to jednou, přidaly se ty další... ve středu jsem měla jít na estetický zubní zákrok, místo toho si nechám (dobrovolně!!!) vyrvat klidně všechny. Blbý. Pitomý. Oteklý. Jím jogurty a dýňovou polívku a co jsem komu udělala?? Aspoň třeba zhubnu .

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 21. srpna 2017 13:39
Reakce na Gellnerova:

Jo, určitě zhubneš. Potlapkávám, ale vem si, že pak to bude lepší a když ti je všechny vytrhnou, tak už to nikdá nebude bolet:-).

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 21. srpna 2017 13:53
Reakce na Karja:

Ty vieš povzbudiť, len čo je pravda. 

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 21. srpna 2017 14:19
Reakce na Janulik03:

Souhlasím . Díky, Karja , hlavně to zhubnutí kdyby vyšlo ....

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 21. srpna 2017 14:22
Reakce na Gellnerova:

jen abyste si nevyplytvala - manzelovi presadili osmicku na misto spatne sestky, lepsi nez umela nahrada

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 21. srpna 2017 14:30
Reakce na Gellnerova:

Já to vidim optimisticky, já nemohla pořádně jíst 14 dní a po vyndání stehů jsem po prvním normálním jídle dostala střevní chřipku. Takže to dáš!