Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline letfenixa
10976 příspěvků moje polička 01. zaří 2026 13:02

Blázninec so zaradením žiakov pokračuje, dnes prišli rodičia 7 detí, že sa v piatok presťahovali z Košic a chcú ku nám zapísať 4 deti.

A pätoro rodičov prišlo s tým, že ich dieťa nie je zaradené do družiny, o ktorú čo? No nemali záujem!

Offline tv
4303 příspěvků moje polička 04. zaří 2026 19:55

Čtyri dny v práci a jsem jak po koťatech..

Offline Janulik03
20432 příspěvků moje polička 05. zaří 2026 09:02

Sesternica má syna a kombinovanou poruchou. Ako malý bol veľmi agresívny, bol, kopal, sprosté výrazy používal, úplne nezvládnuteľné. Raz ho dala na dva dni svojim rodičom a jej otec to nezvládol. Udrel ho, vôbec nechápal že také dieťa za to nemôže. Vtedy sa rozhodla odísť z práce, a začala sa iba naplno venovať jemu. Má šťastie že jej muž dokáže pokryť výdavky. A tak začala s ním robiť najprv turistiku, neskôr beh, až skončili pri behu na dlhé trate. Robila asistentku v škôlke, potom v škole. Chlapec je teda takmer 30 ročný, robí niečo v IT, neviem presne, je to úžasný mladý muž, ktorý síce nikdy nebude úplne samostatný, ale je v rámci svojich možností spoločenský, v našom veľkom kruhu rodiny sa cíti fajn, jej rodičia ho milujú a tak len pred ňou snímanie pomyselný klobúk, lebo ona ešte popri Tom dokázala vyštudovať pedagogiku. 

Obdivujem všetkých ktorí pracujú s deťmi, či už špeciálnymi alebo úplne obyčajnými pubertiakmi, a deťom želám iba dobrých a chápavý ho pedagógov, takých ako sú aj tu medzi nami. 

Pevné nervy rodičom aj školskom 

Offline Blanka
příspěvků moje polička 05. zaří 2026 09:54

Ano, pre rodičov je to celoživotná ťažká situácia, a mne je ľúto ich, aj tých detí, čo si svoj osud nevybrali, ani nezapríčinili. 

Dcera našich známych viac rokov učila na špeciálnej škole, ale pred 3 rokmi musela skončiť - už ju to prostredie ubíjalo .

Offline stes
9477 příspěvků moje polička 05. zaří 2026 10:24

Ja se pred všemi, co dobrovolně s dětmi jakkoliv postiženým pracují nebo je vychovávají hluboce klaním a obdivuju je. Tedy nejen s dětmi,ale tam je to ještě smutnější. 

Offline Janulik03
20432 příspěvků moje polička 05. zaří 2026 14:18

Koho napadlo dať do mrazáku fľašu šampanského a zabudnúť na ňu?

Tak mám dôvod vyčistiť chladničku aj mrazák.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. zaří 2026 14:40

Janulik03 jo no, je třeba to brát jako příležitost Ale škoda šampaňského

Offline Janulik03
20432 příspěvků moje polička 05. zaří 2026 15:31

Evaeva tak som sa rozbehla, že už mám celé prízemie vyglancene, ako nové. To som potrebovala. Nakopnúť 

Offline continuity
43803 příspěvků moje polička 05. zaří 2026 15:53

Janulik03

Tlapkam, před měsícem tam muž zapomněl birella. Mám to v živé paměti..

Offline Janulik03
20432 příspěvků moje polička 05. zaří 2026 16:34

continuity niečo sa mi zdá, že si písala. Vie to naštvať 

Offline Blanka
příspěvků moje polička 05. zaří 2026 16:35

Spomenula som si, ako som, ako tak 14-15 ročná mala zaniesť okrem iného aj  flašku šampanského do auta, kamsi sme odchádzali. Na vrchole schodov mi vypadla , a cestou dolu  z prvého poschodia sa roztrieskala na cimr-camr, a šampáňo bolo na schodoch aj na stene .Pripadalo mi ohromne vtiné, keď som to komentovala - žijeme na úrovni, keď aj schody umývame šampanským! A som si istá, a až teraz sa hanbím, že som sa rodičom ani neospravedlnila, len som teda musela tu spúšť upratať, odchod sa tým pádom oneskoril, a najmä otec bol už poriadne netrpezlivý . Puberta je fakt skúška nervov rodičov, -  mami, otec, prepáčte mi .

Offline Janulik03
20432 příspěvků moje polička 05. zaří 2026 16:37

Blanka tak puberta vie zahýbať postojmi verím že tvoji rodičia to chápali 

Offline continuity
43803 příspěvků moje polička 05. zaří 2026 16:39

Blanka to se stane i dospělému.

Offline Janulik03
20432 příspěvků moje polička 05. zaří 2026 16:41

Keď sme pri tom, boli sme s mužom, ešte bezdetní, na vinobrani. Okrem iného sme dostali na cestu aj fľašu burciaku. Išli sme domov autobusom a nenapadlo nás nič lepšie, ako fľašu poriadne zatvoriť. Na burčiak nám strelil niekde v polovici cesty, vodič nás vyhodil von na samote pri lese. Tak sme tam sedeli, popíjali burčiak z druhej fľaše, ktorá vydržala a nerozišli sme sa.

Offline Blanka
příspěvků moje polička 05. zaří 2026 16:51

Janulik03 - tak to je úžasne milá  historka !

Offline Kokoska
35230 příspěvků moje polička 05. zaří 2026 18:03

Janulik03 takova soukroma verze "Na samote u lesa"

Offline Janulik03
20432 příspěvků moje polička 05. zaří 2026 18:36

Kokoska ehm, nebyť ten burčiak aj by som sa bála

Offline letfenixa
10976 příspěvků moje polička 06. zaří 2026 05:34

tv áno. 

Ešte v piatok som zas piataka presadzovala.

Offline continuity
43803 příspěvků moje polička 06. zaří 2026 08:56

letfenixa u nás se teď dopřehazovali třeťácke výběrové semináře. Jazykové skupiny se můžou měnit až do konce září. 

Já toho zástupce obdivuji, ale ten vypadá být úplně v klidu. V pátek psal emaily v pět odpoledne, že přihlásil děti do zdravotní pojišťovny (to oceňuji, starší jsem ještě musela přihlásit já). 

Offline Myrtila
5514 příspěvků moje polička 06. zaří 2026 09:05

Edit: o vlákno vedle