Blázninec so zaradením žiakov pokračuje, dnes prišli rodičia 7 detí, že sa v piatok presťahovali z Košic a chcú ku nám zapísať 4 deti.
A pätoro rodičov prišlo s tým, že ich dieťa nie je zaradené do družiny, o ktorú čo? No nemali záujem!
Blázninec so zaradením žiakov pokračuje, dnes prišli rodičia 7 detí, že sa v piatok presťahovali z Košic a chcú ku nám zapísať 4 deti.
A pätoro rodičov prišlo s tým, že ich dieťa nie je zaradené do družiny, o ktorú čo? No nemali záujem!
Čtyri dny v práci a jsem jak po koťatech..![]()
Sesternica má syna a kombinovanou poruchou. Ako malý bol veľmi agresívny, bol, kopal, sprosté výrazy používal, úplne nezvládnuteľné. Raz ho dala na dva dni svojim rodičom a jej otec to nezvládol. Udrel ho, vôbec nechápal že také dieťa za to nemôže. Vtedy sa rozhodla odísť z práce, a začala sa iba naplno venovať jemu. Má šťastie že jej muž dokáže pokryť výdavky. A tak začala s ním robiť najprv turistiku, neskôr beh, až skončili pri behu na dlhé trate. Robila asistentku v škôlke, potom v škole. Chlapec je teda takmer 30 ročný, robí niečo v IT, neviem presne, je to úžasný mladý muž, ktorý síce nikdy nebude úplne samostatný, ale je v rámci svojich možností spoločenský, v našom veľkom kruhu rodiny sa cíti fajn, jej rodičia ho milujú a tak len pred ňou snímanie pomyselný klobúk, lebo ona ešte popri Tom dokázala vyštudovať pedagogiku.
Obdivujem všetkých ktorí pracujú s deťmi, či už špeciálnymi alebo úplne obyčajnými pubertiakmi, a deťom želám iba dobrých a chápavý ho pedagógov, takých ako sú aj tu medzi nami.
Pevné nervy rodičom aj školskom
Ano, pre rodičov je to celoživotná ťažká situácia, a mne je ľúto ich, aj tých detí, čo si svoj osud nevybrali, ani nezapríčinili.
Dcera našich známych viac rokov učila na špeciálnej škole, ale pred 3 rokmi musela skončiť - už ju to prostredie ubíjalo .
Ja se pred všemi, co dobrovolně s dětmi jakkoliv postiženým pracují nebo je vychovávají hluboce klaním a obdivuju je. Tedy nejen s dětmi,ale tam je to ještě smutnější.
Koho napadlo dať do mrazáku fľašu šampanského a zabudnúť na ňu?
Tak mám dôvod vyčistiť chladničku aj mrazák. ![]()

Janulik03 jo no, je třeba to brát jako příležitost
Ale škoda šampaňského
Evaeva tak som sa rozbehla, že už mám celé prízemie vyglancene, ako nové. To som potrebovala. Nakopnúť
Tlapkam, před měsícem tam muž zapomněl birella. Mám to v živé paměti..
continuity niečo sa mi zdá, že si písala. Vie to naštvať
Spomenula som si, ako som, ako tak 14-15 ročná mala zaniesť okrem iného aj flašku šampanského do auta, kamsi sme odchádzali. Na vrchole schodov mi vypadla , a cestou dolu z prvého poschodia sa roztrieskala na cimr-camr, a šampáňo bolo na schodoch aj na stene .Pripadalo mi ohromne vtiné, keď som to komentovala - žijeme na úrovni, keď aj schody umývame šampanským! A som si istá, a až teraz sa hanbím, že som sa rodičom ani neospravedlnila, len som teda musela tu spúšť upratať, odchod sa tým pádom oneskoril, a najmä otec bol už poriadne netrpezlivý . Puberta je fakt skúška nervov rodičov, - mami, otec, prepáčte mi .
Blanka tak puberta vie zahýbať postojmi
verím že tvoji rodičia to chápali
Blanka to se stane i dospělému. ![]()
Keď sme pri tom, boli sme s mužom, ešte bezdetní, na vinobrani. Okrem iného sme dostali na cestu aj fľašu burciaku. Išli sme domov autobusom a nenapadlo nás nič lepšie, ako fľašu poriadne zatvoriť. Na burčiak nám strelil niekde v polovici cesty, vodič nás vyhodil von na samote pri lese. Tak sme tam sedeli, popíjali burčiak z druhej fľaše, ktorá vydržala a nerozišli sme sa.
Janulik03 - tak to je úžasne milá historka !
Janulik03 takova soukroma verze "Na samote u lesa" ![]()
Kokoska ehm, nebyť ten burčiak aj by som sa bála ![]()
tv áno.
Ešte v piatok som zas piataka presadzovala.
letfenixa u nás se teď dopřehazovali třeťácke výběrové semináře. Jazykové skupiny se můžou měnit až do konce září.
Já toho zástupce obdivuji, ale ten vypadá být úplně v klidu. V pátek psal emaily v pět odpoledne, že přihlásil děti do zdravotní pojišťovny (to oceňuji, starší jsem ještě musela přihlásit já).
Edit: o vlákno vedle
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.