žluťásek myslíš ty barvy v lahvickach?
Vše o těhotenství a dětech
betsey tak to je o mesic starsi nez to nase nadeleni. Je to trochu o nervy, ale uklidnuje me, ze to neni tak neobvykle, jak to tu ctu.
betsey nebo přestane jíst i to osvědčené, co jí teď, a když se zeptáš, co se stalo, tak se dozvíš: Pepíček ze školky nejí rajčátka, tak já taky ne! ![]()
Pak nasledovalo:
Ale tobě rajčátka chutnají?
Jo, moc!
No tak si dej...
Ne, Pepíček je neeeeejiiiiii uáááá uáááá.
Mohučanka tam jsme ted. 3 roky, 92 cm a 13,5 kg. Zabit malo obcas:D
Asi potrebuju radu, mala ma od vcerejsiho odpoledne horecku pres 38, dobre na ni zabral paralen sirup, je plactiva a nic ji nabavi a je porad nalepena na me. Jinak vypada v poradku, nema rymu, nekasle, nema prujem, ji a pije. Muzou to byt zuby? Zatim zadny nema. Jak to poznam? Asi nema smysl hned dneska volat detske, spis pockat, jak se to vyvine do zitra, ze?
Zuzuli můžou to být zuby. Dává si něco do pusy, slintá, má zarudlé nebo nateklé dásně? Jestli se ti horečku daří srazit a pije, tak bych vyčkala do zítra.
Zuzuli když je to poprvé, asi bych alespoň zavolala, ať ti pak dětská nevynada. Jinak ten první-druhý den na ni nic nepozná ani lékařka. Pokud je to viróza, tak třetí den by se to mělo lepšit.
K zubům to může být, ale když jim zabere paralen, většinou se to zlepší. Pokud je plačtivá pořád, může to být nemoc.
Přesně tato čísla měl Ríša na tříleté kontrole ![]()
Evaeva slinta a cpe vsechno do pusy uz dlouho, takze v tom nevidim zadnou zmenu. Nechce mi ted vubec ukazat spodni dasen, porad si tam strka jazyk, tam to mozna bude tam.
Zuzuli to může být ono. Pro svůj klid můžeš zavolat doktorce, jestli má "jenom" trochu horečku, zůstaň v klidu.
Zuzuli moja mala pri prvých zuboch dva dni horúčku okolo 39
Zuzuli Chudinka! No zavolat muzes vzdycky. U mych holek to bud byly zuby, jednou se takhle ohlasila ta sesta nemoc, ale to vy ted asi nemate kde chytit, kdyz se nikam nechodi. A jednou mela velkamala horecku az ke 40, to jsem s ni uz I sla, a to jsme s doktorkou vubec neodhalily ani co ji bylo...mozna nejakej zub, co se proriznul az za par dni.
Vobludy to jsou! Ale děsně roztomilý ![]()
Jinak teda dcera je k těm 13,4 kg vysoká 101 cm
ona tedy jí hezky, až na ta školková extempore, což jsme si vysvětlovaly, že má jíst, co chutná jí a ne co chutná Pepíčkovi. Akorát roste jen do délky, číslo bot má teď 27.
Zuzuli chudinka, no zavolat můžeš vždycky, když se ti to nebude zdát. Dcera měla při růstu zubů vždycky zelenou rýmu, napřed jsem z toho byla vyděšená, pak jsem si zvykla. Zub vylezl, rýma zmizela...
blbý je, že když přestane opruz s růstem zubů, začne opruz s jejich čištěním. Prostě zuby, pohroma huby ![]()
Mohučanka V den svých 4. narozenin dosáhl 15 kg a 102 cm. Takže to už jsou dobrá čísla, jsem momentálně spokojená. Ovšem včera byl Viktor na kontrole v 18 měsících a doktorka mu napsala do průkazky, že je astenický, přitom je mnohem větší cvalda, než býval Ríša. Ještě že tu tehdy bývala jiná lékařka.
na stejnou výšku měl drahoušek na tříleté kontrole 12,7kg. Takže ta tvoje je v našich poměrech macek ![]()
Diky, myslela jsem si, ze je zbytecne brzo bezet k doktorce, vyckam do zitra. Zitra jsme meli jet na navstevu k manzelovym rodicum a prarodicum a on se rano tvaril, ze jsem si snad tu horecku objednala, abych tam nemusela, byl ochotny to zrusit jen na zaklade lekarskeho doporuceni...
uz jsem ho nastesti presvedcila, ze tahat ji po navstevach (tri domacnosti plus 200km v aute) je naprosta kravina, kdyz ma horecku, i kdyby byla "jen" od zubu. Mala tu radi jako obvykle, jen zhne jako kaminka a kazdou chvili se chce pomazlit, je unavenejsi, ale paralen uz snad zase zabira. Zuby mi porad ukazat nechce, takze kdo vi ![]()
blbý je, že když přestane opruz s růstem zubů, začne opruz s jejich čištěním. Prostě zuby, pohroma huby
amen! Když jsem konečně u čištění přestala zaklekávat staršího, jedeme druhé kolo ![]()
Zuzuli taky bych tipla zuby a nebo třeba vůbec nic. Mladší měl před 14 dny najednou v noci 39, pak 2 dny 38,5 a konec. Těžko říct, co to bylo. Asi bych dr zavolala a domluvila se s ní. Držím palce!
žluťásek myslíš ty barvy v lahvickach?
Ano. Není to akryl?
Tyhle https://www.ikea.com/cz/cs/p/mala-barvy-ruzne-barvy-10456589/
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí