viktorka_od splavu Jo, no tak to ja asi delam. Frustrace mam z jinejch veci nez z deti ci jejich kousancu;-). Ale pak kdyz vylitnu, tak se to nese vsechno, cela ta moje nenalada. To je jasny. No vidim, ze proste musim vydrzet, asi zacnu nosit tlustej svetr. Protoze ja uz parkrat fakt bolesti zarvala a zakazala, ona I brecela a k nicemu to nebylo, dela to furt. Ale to je jen tak na okraj, to casem prejde, jen me to zajimalo, zda na to neni nejakej osvedcenej pristup, kdyz to tu minule bylo. Hlavne nesmim byt prekvapena, ten moment prekvapeni je nejhorsi!
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa zarazí, ale aj tak sa mnohokrát neovladnem, teda ja tak max dokelu, ale iné veci zarazia
A dnes som sa vzburila a povedala, že v žiadnom prípade nebude stromček v obývačke, v ktorej sú tie hnusné kartónové škatule. Trocha (ha ha) plaču, aspoň sa ľahšie vysmrkal a všetko je preč!
Potrefenáhusa Podle me zalezi, jak kdo mluvi. Ja mluvim dost vulgarne a expresivne, takze tu hranici mam jinde a musim se fakt hlidat, zvlast pred detmi a I celkove pred cizimi lidmi. I v praci to nebyla zadna legrace, ono je to ,,na hovno,, je proste mnohokrat nejvystiznejsi!
Jezis ted to zni, jak kdybych byla zhavej adept do Vymeny manzelek pro zvyseni sledovanosti:-D. Ale tak hrozny to asi neni;-)
letfenixa syn teď opakuje, co mu říkám třeba při hře. Někdy se fakt stydím, není to nic hrozného, sprostě nemluvím, max doprčic a tak. Ale když slyším jak říká Už toho mám vážně dost! když mu spadne stavba nebo bráchovi Co to tady zase provádíš! nemám zrovna dobrý pocit.
letfenixa syn teď opakuje, co mu říkám třeba při hře. Někdy se fakt stydím, není to nic hrozného, sprostě nemluvím, max doprčic a tak. Ale když slyším jak říká Už toho mám vážně dost! když mu spadne stavba nebo bráchovi Co to tady zase provádíš! nemám zrovna dobrý pocit.
Ne přesně tyto fráze, ale určité rodičovské hlášky jsou imho daleko horší než nějaká prdel. Aspoň já jsem to tak i jako malá vnímala.
Evaeva Jo, ale zas rika I hezky veci, ne? U toho mam vzycky radost;-).
Karja to kousání je blbé, ségra kousala z lásky, to bylo dost zákeřné. Normálně ke mě přišla, nějak jsme se třeba mazlily a najednou se zakousla. Jednou mi i tekla krev. Bylo mi tak šest let, určitě jsem jí i kolikrát majzla, ale nepomáhalo to. Ale přešlo to, neboj:)
Karja sorry ze jsem se zeptala![]()
Evaeva ze to je desny, jak nas maji naposlouchany? Starsi posledne male rika ze je prisera priserna blondata![]()
dzizisketa souhlasím a snažím se mu tím neubližovat, ale ne vždycky se zadaří:)
Karja ale jo, on opakuje lecos, teď si začal hodně povídat při hraní a to je roztomilý
Evaeva Jo, ja si myslim, ze to bude z lasky, vzdycky me tak objima a pak hryz! Ale ne, nejhorsi je fakt ten moment prekvapeni, musim s tim vzdy pocitat!
rasaNori no přesně, mě to trochu děsí:)
Jak se tu sháněly ty teplé podšité mikiny, tak jsem je viděla včera v ca.
Evaeva Jo, ja si myslim, ze to bude z lasky, vzdycky me tak objima a pak hryz!
zřejmě má k tobě ambivalentní vztah!![]()
viktorka_od splavu ano máme se ségrou trochu ambivalentní vztah:)
To mi připomnělo mou oblíbenou ilustrátorku, celkově ten život s malými dětmi dokáže vystihnout dost přesně, doporučuji :)

Lumi ano, to je dost přesný![]()
Karja ja ti rozumiem, ťažko pochopi niekto kto má úplne inú povahu, aký je to boj sám so sebou a koľko energie človeka stojí, aby ostal v kľude. A neboj, nikto nie je dokonalý rodič.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí