Karja jako navod to uplne nedoporucuju, ale starsi me rafla jednou a jak jsem se lekla tak jsem ji prastila ale fest. Ve vysledku jsme teda brecely obe, ale uz to nikdy neudelala.
Vše o těhotenství a dětech
rasaNori u nás to ale bylo taky tak. Nebylo to schválně, ale kousla rozespalého muže do kůže nad klíční kosti. A ten se nějak lek, plesknul ji. A byl klid napořád.
dynda Hele na to je jeste mala. Dela to ta rocni. Jako ja ji tak vynadala, I sproste, celkove mnohem horsi nez kdybych ji majzla. Ale to se nepouci, to je proste mala.
rasaNori continuity Ja si myslim, ze je mala. Ale tak ja ji plesknu, jako ono to je fakt lepsi nez kdyz mi to vyeskaluje moje celodenni frustrace a rvu a vycitam!
Karja hele ty jim fakt nadavas sproste?
Karja nic, trpěla jsem jak zvíře, měla jsem úplně pokousané rameno, plno strupů a modřín, a pak to najednou přešlo samo.
rasaNori Jo, celej den, proc ne! Ty jo, co je to za otazku? Tak je asi jasny, ze mi ujela sprosta nadavka a nedelam to schvalne. Mne se to teda tak jednou za ctrnact dni stane, ze to nenavistne procedim skrz zuby. Ale te mensi teda, myslim si, ze je to tim, ze I v te situace, kdy uz se clovek nemuze udrzet prece jen mozek vyhodnoti, ze tomu jeste nerozumi a muze si to ,,dovolit,,. Protoze u te starsi se mi to nestalo nikdy.
Pinot Noir Jo, tak to byla, I zrejme bude moje strategie. A vynadam vzdy za to sambovi!;-) Nebo mame, ta ma pochopeni.
Aby to nebolo ruhanie, synovi je lepšie, ale von ešte nemôže v žiadnom prípade, tak tu už pomaly zosalievam ![]()
letfenixa Rozumim! A to nejsem doma sama. Ale po par dnech jsem si fakt prala, at je tata pozitivni a muzou holky za nim. Doslova mi prisly tri sms, ze jsme pozitivni, ja pres cele patro zarvala.,,dedoo jsme vsichni pozitivni,, a on zarval ,,ja taky,,. A ja v ten moment rozrazila dvere jak v nejakem westernu, kdyz tam jdou do te putyky, a vitezoslavne nakracela s detma k rodicum do obyvaku.
Karja nic, trpěla jsem jak zvíře, měla jsem úplně pokousané rameno, plno strupů a modřín, a pak to najednou přešlo samo.
ty jo, to bych nezvladla. moje deti to zkusily jednou, presne jako rasanori a continuity. ja se strasne leknu a vylitnu, jako miminko jsem samozrejme neprastila, ale kdyz me kousnul pri kojeni tak silene jsem se lekla, zajecela a malem ho upustila, ze se taky strasne leknul a uz to nikdy nezopakoval. atp.
neco cedit mezi zuby nenavistne, to mi prijde ze maly dite sice nerozumi slovum ale tem pocitum stoprocentne ano.
Karja a ešte dnes začali naprotivny byt rekonstruovat, vŕtali od 8 do 3, zrejme elektrika, mala som tú jednu online hodinu, vŕtanie plus syn všetko komentoval, chudáci žiaci
Zavidim ty deti, co se poucily. Tonda vzdycky strci ruku papouskovi do klece, ten ho stipne, Tonda jeci....a strci ji tsm znova![]()
Karja ze me vzdycky v takovy situace vypadne tyvole tondo! ![]()
711990 to je přesný, moji se taky takhle nepoučí.
711990 v tomto byla zlata starší. Ji stačilo jednou, že se praštila a už si to pamatovala. Mám v živé paměti, jak lezla popredku z matrace v novém bytě a jak ji tak hlava upadla, příšerně si dala do nosu. Rev strašný, ale už nikdy to neudělala a to jí bylo sedm měsíců. Jednou jsem ji dala za trest do ohrádky - pak už stačilo jenom vyhrožovat.
Ta mladší to takto neměla, ale zas byla docela bojko, takže se to dalo zvládnout.
viktorka_od splavu Hele, ja to nedelam zamerne, to je moje povaha proste. Samozrejme bych chtela byt zenova a stoprocentne vzdy rikat ,,nenene, to se nedela,,. Ale nekomu ujede v takove situaci ruka, nekomu slova.
711990 Jo no mne ,,doprdele,,. Proto to ta starsi umi tak vyborne. Ale ted uz rika ,,do certiku,, a na to prisla sama;-).
Karja no tyjo doporučovat někomu aby byl "zenovej" toho jsem fakt daleka, to ani náhodou:-))) prostě si zařvi, nadávej, cokoliv.. imho je tisíckrát lepší vylítnout a pak dítku (fakt to pochopí i úplně malý, i když to neznamená že "poslechne") vysvětlit, že se fakt zlobím, že mě to bolí, že to je špatnost.. než si v sobě střádat zlost a odpor. ono to vlastně platí celkově pro všecky, nejen děti:-)
Karja mne by zajímalo, jestli pak člověka zarazí aspoň to, když to po něm to dítě začne opakovat
711990 Jo no mne ,,doprdele,,. Proto to ta starsi umi tak vyborne. Ale ted uz rika ,,do certiku,, a na to prisla sama;-).
jo, už to čtu, nezarazi ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí