Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. května 2021 10:34

Kokoska do konce deváté třídy by se ty děti měly naučit to, co jinde. A v drtivé většině případů se tak stane. Problém podle mě nastává hlavně, když to dítě z nějakého důvodu potřebuješ převést na jinou školu.

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 29. května 2021 10:45

Potrefenáhusa nechci to porovnavat, chapu, ze styl vyuky je jiny, jen by me dost znervoznovalo, ze treba devitilety dite neumi poradne cist.

Evaeva coz jak vidno se stat muze a pak je to stres pro vsechny. Ale asi to za to riziko stoji?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. května 2021 10:54

Kokoska řekla bych, že rodiče takové školy vyhledávají pro děti, které jsou něčím "speciální" a klasická základka by pro ně nebyla. Ne ve smyslu, že by je nevzali, ale mohl by to pro ně být zdroj stresu, mají strach ze šikany, hledají individuálnější přístup...

Offline Sweet Potato
40603 příspěvků moje polička 29. května 2021 11:05

Kokoska Jsou přesvědčeni, že to tak má být.

Offline Gatita
8668 příspěvků moje polička 29. května 2021 11:49
Reakce na 711990:

Kokoska no verej tomu modelu, tj. ze dite je prirozene zvidavy a bude se chtit vzdelavat....akorat ze nektery deti nejsou

​tak mne mama dodnes predhazuje, ze na konci sekundy zjistila, ze nemam ucebnice fyziky a zemepisu. Nekde jsem o ne zacatkem roku prisla a vubec mi nebylo divny je nemit, protoze k cemu. Vubec jsem ani tenkrat nechapala, co ji na tom  tak vykolejilo. Takze ja chodit do waldorfu, neumim do peti pocitat.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 29. května 2021 11:53

Gatita tak bez ucebnice zemepisu sem se taky obesla, ale ta fyzika by asi byla slabsi

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 29. května 2021 12:17

dnes mi vstavalo dieta o pol siestej... cez vikend sa zvycajne budi o dve hodiny neskor. ja som tu vobec nemala citat tie prispevky od Pinot Noir a spol ktorym deti vstavaju takto skoro (spaci smajlik)

Offline Gatita
8668 příspěvků moje polička 29. května 2021 12:28

eless u nas se posledni dobou vstava kolem pate skoro kazdy den...

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 29. května 2021 13:12

Když jsem byla malá, tak na české televizi běžela pohádka o nějaké holce proměněné v ovci? Nebo o ovci, co chodila a mluvila? Pamatujete? Já z toho měla noční můry, ale nemohla se odtrhnout. Tak přesně tak z jedné půlky vypadá moje dítě se zánětem zubu. Jako vážně doufám, že zítra už to bude lepší, že ty antibiotika už zaberou. Při jídle naštěstí sedí z té správné strany

Offline brrr
12382 příspěvků moje polička 29. května 2021 13:17

MaeGandal Anička s lískovými oříšky. Snad ty atb rychle zaberou.

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 29. května 2021 13:31

marieu 4 měsíce a pár dní. Jenže jak je šilovná a pohyblivá, tak často zapomínáme, že je ještě fakt maličká. No snad se za pár nocí zase uklidním. Monitor v kočáru teda zapínám když jí nechávám spát samotnou na terase, do teď jsem to nedělala... Já se teda SIDS bojím hodně, mnohem dýl než mám dítě. 

Offline Karja
44883 příspěvků moje polička 29. května 2021 13:33

MPLee Ta vypadá fakt starší no, díky té zivosti. Tak snad se to už nebude opakovat, držím palce!

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 29. května 2021 13:43

Karja nám to tak připadá, no. Máme teď v okolí 4 mimina v rozmezí měsíce. Je z nich nejpohyblivější, už se plazí rychlostí blesku a všechno musí prozkoumat. A zároveň je ze všech nejmenší, tak je vtipné je sledovat

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 29. května 2021 14:56

MPLee tyjo takovy mam fotky Tondy, stejny bodycko, podlozka, stejnej vyvojovej stupen....jenze mu bylo tak 8 mesicicu

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 29. května 2021 15:53

MPLee je rozkošná! Věřím, že je to jen věkem a ještě ojediněle...

Offline žluťásek
8877 příspěvků moje polička 29. května 2021 19:22

MPLee to je nádherná holčička

Offline Karja
44883 příspěvků moje polička 29. května 2021 20:36

MPLee 711990 No že jo,moje holky ve čtyřech měsících podle mě ležely a byly rady, když jsem je ibcas dala na bříško:-D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. května 2021 20:39

Karja no asi tak:) Kluci se naučili otáčet na bříško do pátého měsíce, ale to byl veškerý pohyb až do osmého, devátého, kdy se naučili plazit a vzápětí stoupat. Ani se netočili dokola "okolo pupku".

Offline continuity
43525 příspěvků moje polička 29. května 2021 21:21
Reakce na Evaeva:

Kokoska řekla bych, že rodiče takové školy vyhledávají pro děti, které jsou něčím "speciální" a klasická základka by pro ně nebyla. Ne ve smyslu, že by je nevzali, ale mohl by to pro ně být zdroj stresu, mají strach ze šikany, hledají individuálnější přístup...

​můj švagr, ktery měl syna va Waldorfské škole, tomu říkal "osobitná škola pre deti bohatých rodičov". 

Presné stejná zkušenost, dítě ve čtvrté třídě neumělo číst a ani pořádně počítat, zato kluk uměl uplést krásnou čepici. Rok se mu věnovali i se ségrou a pak ho nějak převedli na běžnou základku. Maminka kluka byla pořád v klidu a spíš byla proti. 

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 29. května 2021 21:39

711990 mám trochu obavu, že v 8 měsících už po té podložce akorát občas projde

Evaeva Karja To mám za to, že jsem se bála, že se budu s miminkem nudit. Vždyť to 6 a víc měsíců jen leží na zádech a kouká do stropu. Ehm. Na břicho se umí otočit ve zlomku vteřiny a hned se plazí pryč. Kolem pupku se teda taky neotáčí, ale už pochopila, že může zatáčet. Takže doleze k překážce, začne se vztekat a když hned nepřoběhnu, otočí se a plazí se jinam