Někdy tu byly i fotky, že? Já bych si taky přivstala, ne každý den, ale být tam a neužít si min. jednou tyhle speciální okamžiky, to by mi taky bylo líto. Mám ráda i města, když se probouzejí, ideálně u moře nebo u řeky.
Vše o těhotenství a dětech
Jsem zas na venkove s dcerou a chlapeckem. Vstaval v 5.30, k obedu 2 lzice polivky a pul bramboru, nevyspalej, uknouranej, vymysli si nesmysly... a stejne ho clovek nepretrhne vejpul
Ale je mi lito maminky, az bude mit dva a vyjde takovyhle den.
Kokoska vstávat s dětmi brzo je náročné, ale když to není jejich čas a jsou unavení a ukňouraní, to je fakt peklo.
MP Meri A v kolik chodí spát? Mi třeba nevadilo vstávat v šest, když jsem mohla mít volný večer.
Ten první večer sel v půl devátý, včera teda v 11, ale byli jsme na grilování, tak mi to nevadilo. Normálně chodí v 9 a vstává v 8. Za vstavani v 6 by mi nestalo ani několik volných večeru ![]()
Jinak včera to bylo typicky - kolem osmý se začaly rodiče děti balit a z party odjizdet, naháněli u toho svoje ratolesti, které se tam bezprizorne bavily a očividně se jim spát ani trochu nechtělo ... protože děti musí jít spát. Tohle moc nechápu, my jeli před 11 a to jen proto, ze už jsem byla já unavená
Neříkám nic, ale nechápu ![]()
MP Meri kolem osmý jsou už naši v posteli;) ale oni spí 11 hodin. Vůbec si nedovedu představit dojet domů později než v půl osmé.
Kokoska muj bracha je sam s sestiletou neteri.
Ta ted Nema zuby, takze byly nachystane mekke sunkafleky, uplne mekke nadrobno nakrajene hovezi , bramborova kase, karbanatky z mleteho krutiho, zadny cesnek ani cibule. Vyvar s troskou strouhane zeleniny, celestynske nudle, opet zadna cibule cesnek, nic zeleneho. Okurkovy salat, zmrzliny ctyri druhy.
Nejedla nic. U polivky zacala knucet co je to bily ( tri vlakna strouhane petrzele), ze cekala rajskou.Hovezi bylo nedobre, kruti vypadalo divne, salat byl jiny nez ve skolce, zmrzlinu si vybrala slany karamel a byl blee.
Za hodinu prisel bracha jestli nemam neco jineho uvareneho , ze neter ma hlad.
To nevymyslite, jeste ted jsem nastvana.
MP Meri no ja sa priznám, že moju tiež naháňam do postele aj keď sa ešte baví, pretože viem, čo nastane, keď ju nedostanem do postele načas. Ju potom úplne vypne od únavy a za strašného revu sa odmieta obliecť do pyžamá, uložiť do postele, no proste od únavy nevie, čo by robila. Ona nevie len tak zaspať z ničoho nič uprostred hry alebo tak
MP Meri Já to chápu. U nás znamelo do učíte doby porušení nočního režimu šílený řev už cestou v autě domů a následně neschopnost usnout. Druhý den vstávání o tři hodiny dřív než obvykle a tím pádem protivné a nespokojené dítě celý den. Zkusili jsme párkrát a pak to vzdali. Pokud to šlo, jeden z nás odešel s dítětem dřív domu/na to bytovane apod. Jinak dcera byla společenská, přes den v pohodě kdekoliv, ale ta večerka posunout nešla.
Zarinya me se uplne vybavilo rano u more a vune reckeho pekarstvi.
Antje ja uz tady silim,ale to kazde jaro jak uz se nemuzu dockat.![]()
notna já ani neměla odvahu to zkoušet. Kvůli sestřině svatbě nebo tak něčemu bych to asi podstoupila, kvůli normální akci ne.
MP Meri Ja te naopak chapu, ten muj dablik usina nejdriv v 9 a to se budi vetsinou v 6. Kdyz jde spat driv, o to driv pak vstava. No a v 9 rano zase vytuhne
. Asi se to casem jeste dost zmeni, ale zatim mi vyhovuje, ze neni uplne rezimovy a naskocil na nas lehce chaoticky denni harmonogram. Takze se taky tesim na nejakou vecerni grilovacku.
Evaeva S dcerou to bylo ve společnosti od narození v pohodě, všechno vyřešil šátek. Tak nás nenapadlo, že posunout večerku nebo ji dát spát do šátku bude večer dělat problém.
Antje Já tě chápu, ale nad to se musíš prostě povznést. Doufám, že dostala chleba se sýrem, nebo tak něco, takhle to řeším já. Teda kolikrát i suchým chlebem, abych se přiznala. Už jsem tady kdysi líčila, jak můj poloviční syn byl malý nejedlík, člověk by mu snesl modré z nebe, takže co poručil, to jsem vařila...a on do toho pak dloubnul a dal si dvě lžičky, aby odpoledne sežral půlku bábovky, co naděláš. Mluvím o školním věku! Když se teď ofrňují moje děti, prostě sní jen brambory a pokud mají hlad, namažou si chleba. Už se s tím vůbec necrcám, klidně jim budu vařit na střídačku suchou rýži a špagety, moje trpělivost byla dávno vyčerpána. ![]()
notna mě ty děti tak dobře spali, že jsem se bála vybočení, abych to nějak nezkazila:)
notna ja mela kazde dite uplne jine, jedno slo spat kdykoliv a kdyz pozdeji tak o to dyl spalo, pohodicka.. druhy presne jak popisujes, peklo strasny a cim pozdeji usnul o to driv byl vzhuru MP Meri to si po par takovych zazitcich ty vecerni akce radsi odpustis. navic ja jako spac jsem nevim jak povila dite ktery spalo bezne 22-6 (to sotva staci mne ted) a pres den tak 20 min zdrimnuti nebo nic. a ma to tak doted ani jako pubertak nevyspaval![]()
neter usne v osm a spi dvanact hodin, hotovy raj na zemi fakt!
Antje tak tohle mam doma v o neco mladsim klucicim vydani. Varim extra jidla, ktera ma syn rad....aby se v nich poryl a vytknul mi vsechny mozne vady. Pritom tu cele dny chodi, ze ma na neco chut, ja milionkrat denne krajim jablko, mazu housku a vyndavam jogurt. To fakt clovek z te kuchyne nevyleze. Mladsi taky ted dela na jidlo opicky, pripadam si jako zneuznana kucharka
.
Gatita já sem ani nepíšu, co se děje s jídlem u nás. Myslela jsem, že nic horšího než Ríšovo nejedení mě nemůže potkat, ale musím konstatovat, že to byl jen slabý odvar Viktora. Ale aspoň mě zocelil a už nemám potřebu se sem pravidelně vypisovat, že se živí krutony a vývarem. ![]()
Pinot Noir no, ale vývar je superpotravina
Myslela jsem, že Viky není tak hubený jako byl Ríša? Tak mu to asi stačí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY