MPLee Jů, ta je kouzelná ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Karja To mám za to, že jsem se bála, že se budu s miminkem nudit. Vždyť to 6 a víc měsíců jen leží na zádech a kouká do stropu. Ehm. Na břicho se umí otočit ve zlomku vteřiny a hned se plazí pryč. Kolem pupku se teda taky neotáčí, ale už pochopila, že může zatáčet. Takže doleze k překážce, začne se vztekat a když hned nepřoběhnu, otočí se a plazí se jinam
To som si hovorila pri synovi. Neznasal ked som ho davala na brucho ale uderom 3 mesiaca sa zacal sam pretacat a uz mu to nevadilo. Zacali pokusy s lozenim. Presne na den 6 mesiacov po porode si rano prvy raz sadol a o par hodin neskor sa s oporou aj postavil. Ako 6,5m mi bezne cupital okolo nabytku ktoreho sa drzal
casom som musela odsunut vsetok nabytok na kraj miestnosti a do stredu davat hracky aby viac liezol lebo som mala pocit ze by mal stvornozkovat dlhsie.
Zarinya ďakujem![]()
Je to sranda s tým vyvinom, syn bol nepretacajuca sa placka do tých 6 mesiacov.
eless Syn vstaval v včera v 9, dneska v 10. Píšu to proto, aby sis to mohla přečíst a nakazit se!
MP Meri A v kolik chodí spát? Mi třeba nevadilo vstávat v šest, když jsem mohla mít volný večer.
V šest je ideál! 4:30 se mi začíná lehce zajídat ![]()
žluťásek ja tak vstavam rada u more na vychod slunce....jinak brrrrr![]()
žluťásek
u nás se teď rozmohla vstávání před sedmou, což už není úplně ono, ta půl osmá byla mnohem lepší. Ale v posteli nás do půl nechají a občas si přispí do půl deváté. Takže dobrý![]()
Zarinya já bych na východ slunce vstala jedině v případě, že bych se potom mohla vrátit spát![]()
Evaeva no ja uz x let mam bezdetne dovolene takze si doslova delam co chci a u more je to pro me idealni svet.![]()
Zarinya mě samotnou by na východ slunce asi nenapadlo vstávat. Takže by záleželo, co by mi slíbil ten, co by mě tam vytáhl;)
Evaeva no,ja to miluju,more je pro me nejkrasnejsi pohled takze me nikdo nikam tahat nemusi.![]()
Zarinya věřím ti. Já bych šla dobrovolně, ale z mé hlavy by to nebylo. Z mého pohledu je to se špatný výběr lokality, já hlasuju pro západ slunce![]()
Zarinya jo tomu rannímu klidu rozumím, to mám taky ráda. Když se třeba v neděli výjimečně dostanu ven před devátou, to je skvělé. Ale můj organismus ty rána nedává:)
Zarinya tak mě napadlo... ono dnes třeba u nás vycházelo slunce 4:53 a v polovině léta to bude ve čtvrt na šest.
v řecku v polovině léta svítá ve čtvrt na sedm, to už bych se taky šla podívat
viktorka_od splavu vsak byla rec o seste rano....a tady by me ani nenapadlo vstat na vychod slunce,chybi tomu to more.:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY